Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Premijer liga BiH

Re: BHT Premijer liga BiH

Postby skeva » 16 Oct 2013, 20:33

Tekstilac je veoma dobra ekipa :) , mladi su i disciplinovani
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Dare » 16 Oct 2013, 21:19

DIF wrote:
Dare wrote:Kup RS , osmina finala , prvoplasirana ekipa II lige RS "Zapad" - FK Tekstilac , savladao prvoligaša Drinu HE iz Višegrada rezultatom 4:3. :jupi: Idemo u 1/4 finale. :okk:

Cestitke Tekstilcu na plasmanu u 1/4 finale, radi se kvalitetno i od sledece sezone igracete u 1. ligi RS. Kad vec pises od Kupu RS, da napomenem da je Jedinstvo iz Zeravice eliminisano iz Kupa RS nakon poraza od proslogodisnjeg osvajaca Kupa Radnika iz Bijeljine rezultatom 1:0

:hathello:

Za ovaj nivo takmičenja gde smo trenutno , imamo odličan tim i odličnog trenera , nadam se da ako izborimo ulazak u I ligu , pare neće predstavljati problem , i da nećemo morati ostati u II ligi.

Inače , Susaković postigao hettrik , strašan igrač , šije kao nenormalan , došao iz Borca iz Šamca. :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby DIFovac » 27 Oct 2013, 15:24

Dare wrote:
DIF wrote:
Dare wrote:Kup RS , osmina finala , prvoplasirana ekipa II lige RS "Zapad" - FK Tekstilac , savladao prvoligaša Drinu HE iz Višegrada rezultatom 4:3. :jupi: Idemo u 1/4 finale. :okk:

Cestitke Tekstilcu na plasmanu u 1/4 finale, radi se kvalitetno i od sledece sezone igracete u 1. ligi RS. Kad vec pises od Kupu RS, da napomenem da je Jedinstvo iz Zeravice eliminisano iz Kupa RS nakon poraza od proslogodisnjeg osvajaca Kupa Radnika iz Bijeljine rezultatom 1:0

:hathello:

Za ovaj nivo takmičenja gde smo trenutno , imamo odličan tim i odličnog trenera , nadam se da ako izborimo ulazak u I ligu , pare neće predstavljati problem , i da nećemo morati ostati u II ligi.

Inače, Susaković postigao hettrik , strašan igrač , šije kao nenormalan , došao iz Borca iz Šamca. :D

Igrali smo danas protiv Tekstilca kuci i pobjedili 2:1, ovaj Susakovic momak je strasan igrac i ona 9-ka ne znam tacno kako se zove.

Odigran je i gradski derbi u Bijeljini izmedju Radnika i Mladosti iz Obarske, te su gosti iz Obarske slavili rezultatom 2:0.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby ОГИ » 27 Oct 2013, 16:21

Vratio sam se sa Kupus Derbija u Semberiji. Odigran ocekivano los mec. Bez puno prilika, gosti iz Obarske zasluzeno slavili jer su vise zeljeli pobjedu. Prvi gol je pao dok sam ulazio na stadion pa ga nisam ni vidjeo, dakle u prvom minutu susreta.

Nakon toga, Mladost se disciplinovao brani dok se muceni Radnik takmici koji ce igrac vise ispucati loptu, losije odigrati... Apsolutno nisu nista pokazali, sem 2 suta koja su posljedica individualnog prodora Nikica i Obradovica. Vidjela se i precka, takodje iz jedinog dobrog centarsuta. Ostali su bili na nivou seoske lige (ups, pa i Premijer liga je seoska). Do kraja je Mladost stojala dobro pozicionirano, i desila se dobra kontra kada je u kaznenom prostoru oboren igrac gostiju. Cist penal. Krezovic je po drugi put matira Lucica i tako stavio tacku na ovaj mali gradski Derbi.

Losa predstava pred zaista dobro popunjenim tribinama.

E moj Radnice.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby DIFovac » 29 Oct 2013, 21:27

Urdinov: Moramo pobijediti u derbiju, samo nam je to u glavi

Sutra je na programu 102. derbi između vječitih rivala Željezničara i Sarajeva, a po drugi put u karijeri čari istog će osjetiti makedonski internacionalac Yani Urdinov.
Plavi sa Grbavice su u posljednjem kolu savladali Velež sa minimalnih 1:0, sa ta tri boda vratili u borbu za titulu te su tri uzastopna trijumfa napravili odličnu uvertiru pred derbi.

"Protiv Veleža nam je nedostajalo koncentracije, ali najvažnije je da smo pobijedili. Bili smo pod pritiskom, neki od nas su imali po dva žuta kartona pa smo morali igrati oprezno zbog derbija koji slijedi", kazao je pouzdani lijevi bek.

Što se tiče sutrašnjeg derbija protiv Bordo momčadi Makedonac je poprilično optimističan.

"Sutra nas zanima samo pobjeda, dobro poznajem tim Sarajeva i mislim da su slabiji nego prošle sezone. Uvjeran sam da ćemo odigrati dobro i dobiti ovaj derbi. Imamo mladu momčak koja je fizički najspremnija u ligi. Preferiramo igru sa puno dodavanja, dok Sarajevo igra na duge lopte. Opasni su u prekidim, ali ako uspijemo držati koncetranciju u tim situacijama izvući ćemo povoljan rezultat", kazao je 22-godišnji fudbaler za makedonske medije.

"Mi moramo pobijediti u derbiju, samo to nam je u glavi", dodao je Urdinov.

scsport
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby DIFovac » 30 Oct 2013, 21:45

Sarajevski derbi zavrsio bez pogodaka. Borac ima +4 u odnosu na Sarajevo, Zrinjski odnio velika 3 boda i Bijeljine protiv Mladosti.
DIFovac

Postby ОГИ » 30 Oct 2013, 22:10

Bilo je solidnih sansi na vecerasnjem derbiju. Sarajevo nesto otvorenije, ali na kraju i veci bod nego za goste. Zeljo je bas zapeo, dok Sarajevo ostaje u trci za Borcem.

Radnik i Obarska ocekivano pukli danas. Zao mi samo Slavije koja je deklasirana od Olimpica 6-0.
ОГИ

Postby ОГИ » 01 Nov 2013, 18:25

PAROVI ČETVRTFINALA KUPA REPUBLIKE SRPSKE:
Guber (Srebrenica) - Rudar Prijedor
Zvijezda Brgule (Etno selo, Bijeljina) - Tekstilac (Derventa)
Sutjeska (Foča) - Mladost (Gacko)
Borac (Šamac) - Radnik (Bijeljina)

Zvijezda Brgule ima priliku da protiv dosta dobrog Tekstilca ostvari istorijski uspjeh tako sto ce se plasirati po prvi put od osnivanja u 1/2 finale Kupa. To je jedna mlada ekipa, osnovana prije par godina u Etno Selu Stanisic (vjerovatno je vecina i dolazila u obilazak predivnog Etno Sela kraj Bijeljine) koja ima par iskusnih fudbalera i ambicije da se plasira u najvisi rang takmicenja.

Ove godine su napravili novi teren. Stvarno je fascinantan. Dolazili su mnogi poznati fudbaleri sa ovih prostora na otvaranje. Na kraju ove sezone, navodno stizu 3 ekipe iz Rusije da odrade pripreme na tom terenu. Inace, teren je u sklopu Etno Sela i ambijent je predivan.

Od kada su se osnovali, krenuli su iz 6. lige i svake godine napredovali po jedan nivo. Tako se sada nalaze u 3. Regionalnoj ligi i trenutno su prvi sa maksimalnih 10 ili 11 pobjeda.
ОГИ

Postby Dare » 01 Nov 2013, 23:43

Tekstilac dobija. :okk:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby DIFovac » 03 Nov 2013, 13:05

Leotar ponovo juce izgubio kod kuce i mislim da cemo od sledece godine ga gledati u 1.ligi RS.

Dare wrote:Tekstilac dobija. :okk:

Stvarno bi volio da vidim Tekstilac u 1/2 finalu Kupa RS, te kad bi dobili Radnik da igraju kuci. Tribine bi bila krcate, a uz to Tekstilac kod kuce moze dobiti bilo koga pa i Radnik.
DIFovac

Postby ОГИ » 04 Nov 2013, 14:48

Nakon 15 kola Premijer lige, prvo mjesto zauzima Borac iz Banjaluke.

Borčev primjer koji i bez duge klupe i zvučnih pojačanja, pa i bez novca korača ka novoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine pokazuje koliko imperativ može sputati ostale premijerligaše. Bez rezultatskog imperativa ušao je Borac u novu sezonu, cilj je bio plasirati se među nekih osam najboljih, ali je Dragan Jović iz ove ekipe koja je zbog probelma u klubu kasnila i sa pripremama, izvukao ono najbolje.

Slavija je na otvaranju sezone igrala dobro, a kako se bližio kraj jeseni rezultati su postajali sve lošiji. Kada se sve sabere i oduzme cilj s početka sezone je ostvaren. Ova ekipa nema velike ambicije (na moju zalost), a ne mora, bar za sad ni strahovati za opstanak u Premijer ligi.

Radnik je na startu sezone predstavljao najprijatnije iznenađenje, ali je vremenom forma padala pa su sada na skromnom jedanaestom mjestu na tabeli. Mene su iskreno iznenadili na pocetku sezone imajući u vidu da je tim losiji nego prosle sezone. Bitno je napomenuti da je Radnik pokraden u poslednje 2, 3 utakmice.

Leotar i Obarska će voditi bitku za opstanak u Premijer ligi. Ekipa iz Trebinja vjerovatno ispada, no ostaju joj teoretske sanse. Ako kakve pare legnu na polusezoni, imaju se cemu nadati. Kod Velike Obarske je slicna situacija, samo sto oni trenutno imaju ekipu koja moze izboriti opstanak za razliku od Leotara.
ОГИ

Postby DIFovac » 10 Nov 2013, 11:17

Koliko ima kola u ovom jesenjem dijelu prvenstva?
DIFovac

Postby ОГИ » 10 Nov 2013, 16:16

DIF wrote:Koliko ima kola u ovom jesenjem dijelu prvenstva?

Nece praviti pauzu. Proslo ili ovo kolo je prakticno bilo poslednje u za polusezonu, ali ce nastaviti igrati zbog SP. Nisam najsigurniji.
ОГИ

Postby DIFovac » 10 Nov 2013, 16:24

ОГИ wrote:
DIF wrote:Koliko ima kola u ovom jesenjem dijelu prvenstva?

Nece praviti pauzu. Proslo ili ovo kolo je prakticno bilo poslednje u za polusezonu, ali ce nastaviti igrati zbog SP. Nisam najsigurniji.

Pa upravo zbog toga pitam jer je ovo kolo vec uslo u proljetni dio prvenstva. Ali mora se napraviti pauza, pa vec su sad tereni u katastrofalnom stanju, sta ce tek biti za 10-ak dana.

1:1 u Mostaru, izmedju Zrinjskog i Sarajeva, ovaj rezultat najvise odgovara fudbalerima Borca.
DIFovac

Postby ОГИ » 10 Nov 2013, 16:28

Vjerovatno ce se i praviti pauza za koje kolo. Pa da se na proljece odigra sto manje kola.
ОГИ

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal