Board index Fudbal Fudbalski miks

Football Caffe

Re: Football Caffe

Postby B.B.B » 25 Jul 2011, 15:49

Ovaj Baloteli je kreten totalni :blue:

TALIJANSKI nogometaš Mario Balotelli novim je "genijalnim" potezom natjerao menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija da ga izvadi iz igre nakon samo 30 minuta utakmice.

Balotelli je očigledno ljubitelj YouTube-a s obzirom da je samo nekoliko dana nakon što se svijetom proširila snimka reprezentativca Ujedinjenih Arapskih Emirata Theyaba Awanea kako jedanaesterac izvodi petom, pokušao uraditi nešto slično tome i "proslaviti" se u čemu je, kako se čini, i uspio.

U Prijateljskoj utakmici Manchester Cityja i LA Galaxyja, Balotelli je pri vodstvu svoje momčadi 1-0 sam izašao pred golmana nakon čega je neobjašnjivo, na opće čuđenje suigrača i trenera, pokušao iz okreta petom postići pogodak. Naravno promašio je i menadžer Mancini ga je odmah povukao iz igre zbog tog, malo je reći, nepromišljenog poteza.

"Mislim da uvijek moramo biti profesionalni, a ovo što je Balotelli napravio nije ni najmanje profesionalan potez i zato sam ga izvadio iz igre. Ovo mu je dovoljna kazna što je zamijenjen nakon samo 30 minuta igre i nadam se da će naučiti lekciju iz ovog poteza", rekao je Mancini.
B.B.B

Postby B.B.B » 25 Jul 2011, 16:15

STVARNO JE 'POJAČANJE'

Mladi Carl Jenkison postigao fantastičan gol se trideset metara - U SVOJU MREŽU!

Novo pojačanje u redovima londonskog Arsenala, Carl Jenkinson loše je započeo novu sezonu za Topnike. Iako je samo mjesec dana u redovima momčadi iz sjevernog Londona, teško je za vjerovati kako će mladi Jenkinson zaboraviti nedjelju i dvoboj protiv Kölna.

Naime, devetnaestogodišnjak koji je ovo ljeto iz Charltona za milijun funti stigao u Arsenal, u pripremnoj utakmici proitv Kölna postigao je fenomenalan pogodak volej udarcem s više od tridesetak metara, ali po njegovu žalost u vlastitu mrežu.

B.B.B

Postby mali_buda » 25 Jul 2011, 16:47

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby CRNO BELI SVET » 25 Jul 2011, 23:06

Nisam hteo da zagađujem topik kviza, ali ima dodatak na ovo:

Mali Buda
Tomas Brolin i njegova cuvena pirueta u vazduhu, kao nacin proslavljanja postignutog gola. Bio je bucmast i kad je igrao, a sad je bas zadrigao.

Sjajna generacija Švedske, polufinale svetskog i evropskog prvenstva i tri velemajstora fudbala, Brolin, Dalin i Kenet Anderson.
Meni je poslednji, koji se proslavio na WC-u 1994. imao jedno od omiljenih radovanja za nas 11-ogodišnjake u to vreme... :biggrin:

San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby mali_buda » 25 Jul 2011, 23:15

Da, cuveni pokreti kaziprstima :okk: Sjajna generacija koja je igrala prelep fudbal.

Kad smo vec kod proslava pogotka, cini mi se da je Batigol ovo prvi koristio. I sto je najvaznije, koliko se mogu setiti utakmice, na Kamp Nou je bas bio tajac :)

mali_buda

Postby VMJunior » 25 Jul 2011, 23:26

Da,da Kenet Anderson je bio majstor..

Bila mi je dosta simpaticna Bolonja kad je on igrao.
On,Sinjori i naravno Djanluka Paljuka :biggrin:

Nazalost ,SP 1994 se ne secam :dunno:
Gledao sam naravno preglede na ES.

edit:

Bati :blue: :blue: :blue: :blue: :blue:
VMJunior

Postby mali_buda » 25 Jul 2011, 23:30

VMJunior wrote:Nazalost ,SP 1994 se ne secam :dunno:

Ja sam odgledao skoro sve utakmice na tom SP u direktnom prenosu, ali se vecine ne secam, jer su igrane kasno nocu, pa kad budes budan celu noc, pa ujutro zaspis, posle budjenja nemas pojma da li si sanjao ili gledao te utakmice. Tada su Bugari i Rumuni igrali opasan fudbal. Stoickov i Hadzi briljirali.

Sto se Batigola tice, najzalije mi je bilo sto je uopste napustao Firencu.
mali_buda

Postby B.B.B » 25 Jul 2011, 23:49

mali_buda wrote:

Ja sam odgledao skoro sve utakmice na tom SP u direktnom prenosu, ali se vecine ne secam, jer su igrane kasno nocu, pa kad budes budan celu noc, pa ujutro zaspis, posle budjenja nemas pojma da li si sanjao ili gledao te utakmice. Tada su Bugari i Rumuni igrali opasan fudbal. Stoickov i Hadzi briljirali.

To mi je bilo prvo SP koje sam pratio, imao sam 10 godina. Bas kao sto kazes, ujutro ne znas jesi sanjao ili gledao :D ali ipak sjecam se dosta tekmi od tad a pogotovo finala i promasaja Baggia.

Kad smo kod proslave golova, ja sam ovoga mnogo gotivio i njegov dres preko glave

Boze kakav je to igrac bio..
Last edited by B.B.B on 25 Jul 2011, 23:51, edited 1 time in total.
B.B.B

Postby CRNO BELI SVET » 25 Jul 2011, 23:51

mali_buda wrote:

Prvi pasus- ista slika mi se vrti u glavi...

Bold- :crybaby:
E jbg. imam u Kuli jedan ljučičasti TOYOTA dres sa brojem 9, šteta što nisam trenutno kući, da ga snimim i okačim ovde...

Bati, Bati, Bati, Batii Gooooooooollll
Batiiiiii goooooolll, Batiiiiiii goooooooooooollllll :blue: :blue: :blue:

Jedan od poslednjih autentičnih 9-ki. Ove godine mi se srce istovremeno zamrzlo od tuge za njim i ogrejalo od radosti gledajući Radamela kako sa lakoćom rešava sve na prvu... :blue:
CRNO BELI SVET

Postby VMJunior » 25 Jul 2011, 23:51

mali_buda wrote:Sto se Batigola tice, najzalije mi je bilo sto je uopste napustao Firencu.

Da, i meni je bilo krivo ali Sensi je sa Kapelom pravio se veliki projekat i on je to osetio da mu je mozda i poslednja sansa za skudeto, jer, Kalco je tada bio jednostavno prejak.

I odmah u prvoj utakmici protiv Fiorentine zvizne bombu Toldu sa preko 20m za pobedu od 1-0 :crybaby:
VMJunior

Postby CRNO BELI SVET » 25 Jul 2011, 23:53

VMJunior wrote:
mali_buda wrote:Sto se Batigola tice, najzalije mi je bilo sto je uopste napustao Firencu.

Da, i meni je bilo krivo ali Sensi je sa Kapelom pravio se veliki projekat i on je to osetio da mu je mozda i poslednja sansa za skudeto, jer, Kalco je tada bio jednostavno prejak.

I odmah u prvoj utakmici protiv Fiorentine zvizne bombu Toldu sa preko 20m za pobedu od 1-0 :crybaby:

I pusti suze jače nego ovaj tvoj smajli... :blue:
CRNO BELI SVET

Postby Felipao » 25 Jul 2011, 23:59

90-e su bile godine najboljeg fudbala.Pre svega jer su fudbaleri igrali sa mnogo vishe strasti i emocija nego danas...
Felipao

Postby VMJunior » 26 Jul 2011, 00:02

Ali ovaj njegov gol koliko puta sam pogledao,jedan od drazih..
Ko te pita da li je skoro mrtav ugao,da li imas prostora,izbusis i golmana i mrezu..To se zove "broj 9"

Bati na Vembliju..

VMJunior

Postby CRNO BELI SVET » 26 Jul 2011, 00:05

VMJunior wrote:Ali ovaj njegov gol koliko puta sam pogledao,jedan od drazih..
Ko te pita da li je skoro mrtav ugao,da li imas prostora,izbusis i golmana i mrezu..To se zove "broj 9"

Bati na Vembliju..

Fantazija...

Iako sam navijač Man U meni je i ovaj njegov gol jedan od dražih:

Mada ni ovaj nije bio loš:

CRNO BELI SVET

Postby B.B.B » 26 Jul 2011, 00:06

Meni ovaj, ne volim Engleze i kako sam samo gustao kad im je uvalio golcinu

A evo i gola Fiorentini koji spominjete..zivota ti koja golcina

Last edited by CRNO BELI SVET on 26 Jul 2011, 00:09, edited 3 times in total.
Reason: youtube link
B.B.B

PreviousNext

Return to Fudbalski miks