Hvala drugari , Ogi puno hvala na izvještaju.

Kao što sam već pričao Ogiju , ove godine je uloženo više novca nego prethodnih , i odmah se vide rezultati.
Umjesto raznih debila koji su vodili klub i koji je služio kao mjesto gdje će da se "peru pare" , prošle sezone su došli sposobniji ljudi , koji prije svega vole fudbal , rezultati nisu izostali.
Trenutno smo prvi na tabeli Druge lige , i uvjeren sam da ćemo sledeće sezone u Derventi gledati prvoligaški fudbal.
Što se tiče igrača , broj 11 je Susaković , doveden iz Šamca , kako su mi rekli , momak ima problem sa sluhom , sad ne znam koliko (ne)čuje, ne znam tačno , pa ne bih da nešto pričam. Znam samo da je za ovaj nivo odličan igrač.
Broj 19 ne znam sada ko je , može da bude ili Despotović (on je strijelac prvog gola) ili Glišić.
Sva trojicu su odlični igrači , dovedeni ove sezone da prave razliku na terenu , a to Boga mi i rade odlično.
Što se terena i stadiona tiče , evo jedna slika tribine , iz avgusta 2012. , kad je napravljena. Prije su bila neka tri betonska stuba i između njih neke stare , polutrule daske , na kojima nisi mogao da sjediš jer ne znaš da li će da puknu.

Ovako bi trebala tribina da izgleda kad se potpuno završi

Što se trave tiče , o njoj se dosta brine jedan stariji čovjek , i na kakvim se sve oranicama igra u RS , siguran sam da je ovo jedna od boljih travnatih površina u RS.
Nadam se i povoljnom protivniku u 1/2 Kupa , i da ćemo se plasirati u finale.
Eto toliko od mene , nadam se da vas nisam smorio.