Samo da se upisem i ja ovde glede SP-a iz 1994., vidim da nas ima ovde dosta ispisnika kojima je to bilo prvo prvenstvo kojeg se secaju. Hadzi, Raducoju, Badjo, Stoickov, Romario, Dalin, Brolin, pa i Maradona, Batigol, Amokaci, Jekini, Leckov, Balakov, Klinsman, Mateus kao libero, Kampos, Bergkamp, Bebeto, Valderama, Asprilja, Sapuiza, Suter... I legendarni Klaudio Branko

Kakav festival asova
Nezaboravno prvenstvo, Italijani koji se provlace i provlace; Sinjori(valjda) u 90. minutu za izjednacenje protiv Nigerije u 1/8, pa Badjo u 90. daje Zubizareti u 1/4, pre toga prosli grupu sa 4 boda(u grupi u kojoj su valjda sva 4 tima imali 4 boda), pa u finalu Paljuka ljubi stativu.. Pre prvenstva nezaboravan mec kvalifikacija Francuska-Bugarska na Parku Princeva gde Bugarima treba pobeda za plasman i u 94. Emil Kostadinov daje pobedonosni pogodak, a Zinola, Djorkaef, Lama i ostali ostaju bez plasmana. Cetvrtfinala mi takodje ostala posebno nezaboravna, svako na svoj nacin; Bugari okrecu protiv Nemaca, Rumuni i Svedjani posle 1-1 i 2-2 resavaju penalima, Brazil-Holandija 2-0, pa 2-2 i onda pomenuti Branko(bombaaaaaaa) kao i Italijani.
Sto se tice slicica, secam se da sam mi je jedan rodjak koji zivi u Gornjem Milanovcu obezbedio poslednjih petnaestak slicica koje su mi falile, samo je rekao ''posalji mi spisak sta ti fali i ja ti saljem'' i tako i bejase. Lepa secanja

"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..
H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...