Konjokradica wrote:Cuburac posto vidim da si besposlen cim sam sa sobom diskutujes na kontejneru a vodis raspravu ko za koga navija i da li se stidi preporucujem ti da odes na sajt zabranjenih i objasnis ljudima da ne idu na zensku odbojku jer to nije Partizan nego Vizura.
Ma kakvi besposlen, ja sam ti multifunkcionalan, a trenutno radim bas punom parom.
Dalje, ako ti se cini da pricam sam sa sobom to je iz razloga skracujem vreme u komunikaciji sa neoriginalnim osobama, jer u kafani jedno vreme tolerisem, a onda biram drustvo, a ako je prevelika buka, radje stojim na cosku , solo pijem i blogujem.
Na sajtu Zabranjenih u zivotu nisam bio, a nemam nameru ni da idem, pa te ovlascujem da im u moje ime kazes, da bez obzira sto nije nikakva mucka u pitanju, niti podvala, da se iz samog imena jasno vidi o cemu se tu radi, datu niko nikome ne pokusava da proda maglu, iako mogu da razumem simpatije prema klubu koji u nazivu osim Partizana sasvim posteno nosi i ime kluba iz koga je nastao, da to ipak nije pravi Partizan i da ce trebati puno vremena da prodje dok postane ravnopravan clan porodice. Bez obzira sto je tek pridriuzeni clan, mogu mu davati podrsku, ali sa merom te da ima i pravih clanova kojima je ta podrska potrebna.
Tebi hvala ti sto si me upozorio, na tu pojavu, da Zabranjeni daju podrsku 'Divki' ( za mladje clanove , zamena za pravu kafu, posle rata i u nestasicama) ali verujem da time samo vama uzvracaju (navijacka prepucavanja, meni bas sva nisu sasvim jasna) za podrsku koju dajete kosarkasima, vaterpolistima i fudbalerkama, substituima originalnih klubova , a ugasenih ili zamrznutih i ko zna u kakvim sve pravnim statusima.