liv, ja sam imala savrsenog sminkera, kako me je nasminkao na sopstvenom vencanju, majka mi je zaplakala kada me je videla, a napominjem da nisam ruzna

taj momak nije medju zivima nazalost danas... te cu probati da dodjem do kontakta sminkera moje snajke, mislim da je ujedno i frizer.
da dodam da mozda razmotris da makeup uradis sama jer dobrih sminkera nema mnogo i preskupi su jer placas i probu, a bez probe retko ko hoce da sminka, pa cak i oni koriste zaista pretesku sminku koja deluje laskavo na fotkama, ali uzivo je zaista jezivo. ja mislim daa me je to toliko odbilo od neke jace sminke da sam i sama pocela da se jezim devojaka na kojima se ona dosta primecuje. zapravo, ne znam kad sam zadnji put videla dobro nasminkanu devojku, a da to deluje prirodno.
ako imas talenta, kako shvatam da imas, sigurna sam da ces uvideti da ti se ne isplati da platis nesto sto sama mozes da obavis sa izuzetkom sto ti ZNAS sta odgovara tvojoj kozi i sta ti nece napraviti iritaciju.
ja sam izvalila da MAC sminka kao jedna od najboljih, a koju koristi vecina pro sminkera meni pravi takve probleme na licu od kojih ne mogu da se oporavim danima.
srecno i lep provod na divnom dogadjaju