Board index Forum Avangarda.in
by AirBall » 28 Nov 2013, 16:06
by AirBall » 28 Nov 2013, 16:52
harper lee wrote:Hvala dragi kolega kompleksasu, seljacino i smrdljivo djubre. Pozdravlja i tebe ovaj kompleksas, seljacina i smrdljivo djubre koji se odaziva na harper lee. Sta ima novo u nasem kompleksaskom, seljackom i smrdjivodjubretnom svetu, bio sam opravdano odsutan na nekih nedelju dana?
by AirBall » 28 Nov 2013, 23:16
Remy Bonjansky wrote:Bogdane da bog imao kosmare zbog izgubljene lopte!'
by Hezonja » 29 Nov 2013, 12:05
Antipop Antonije"Neka pozuri trasom 55-ice pa marš kod Vesne na jutarnju radnu akciju. Dupelizci DB-ovskog žbira.
by AirBall » 30 Nov 2013, 17:02
Southern Comfort wrote:Đuriću, sve što si napisao bih potpisao, osim ovog zaključka. Ne računajući psihiće sa zapada koji pljuju igrače posle jednog lošeg poteza, jedini generator loše atmosfere u klubu ste ti i Raša Babić. Kada vas uklone garantujem da će atmosfera na JNA biti fantastična.
by AirBall » 01 Dec 2013, 22:32
civor wrote:Ja mislim da to nije pitanje m.... nego para.
by AirBall » 05 Dec 2013, 14:52
Sve sto ce vam ostati je takvo baljezganje, nije ni cudo sto vas povezuju sa hrvatima, mentalitet vam je slican
by AirBall » 06 Dec 2013, 22:49
Блок_64 wrote:Туђман им доделио црно беле боје.Док им се садашњи председник у паузи између два шмркања боде ножевима.
by Burke » 08 Dec 2013, 17:02
Bohemian Niš wrote:Koju drogu koristiš ti dečko? Nemoj da pričamo o višedecenijskom priključivanju blizanaca na državne aparate i uništavanju srpskog fudbala.
by AirBall » 08 Dec 2013, 17:22
Andrija wrote:Meni je još deda govorio da ne navijam za klub koji su predstavljali isti oni koji su predstavljali ustaško-fašističku NDH.
by AirBall » 08 Dec 2013, 17:28
skevurina wrote:Izvolite gospodo, mogu li i ja dobiti nekog bana, jebo li vas vas forumAndrija je napisao:Meni je još deda govorio da ne navijam za klub koji su predstavljali isti oni koji su predstavljali ustaško-fašističku NDH.+100000000
Andrija je napisao:Meni je još deda govorio da ne navijam za klub koji su predstavljali isti oni koji su predstavljali ustaško-fašističku NDH.
by AirBall » 08 Dec 2013, 17:41
Humska1 wrote:Naglasak je na hiljade pobijenih Beograđana bez suđenja od strane istih onih koji su vam osnivali klub. Čudno je da neko nije gadljiv na tu činjenicu, a jeste na ljude koji nisu učestvovali u ratu, već pod ustaškom prinudom igrali fudbal.
by AirBall » 08 Dec 2013, 20:02
Sam Spade wrote:Šta je ovo U, od ustaša? To je neko Partizanovo glasilo?
by AirBall » 10 Dec 2013, 15:56
by Napredpartizan » 11 Dec 2013, 10:44
Kakva govna od ljudi, povraca mi se od njih...http://mondo.rs/a641812/Sport/Kosarka/Z ... a-nas.htmlDa li je moguce da ce da prave ovakav pritisak na momku, stvarno sramota.Ovo nije ruzno ovo je odvratno na kvadrat. Sada decku od 18,19 godina jedna lepa stvar treba da presedne zato sto jedan klasican retard tamo negde ima komplekse. Picka vam materina bezobrazna...Ne shvata majmun da ne podjebava samo Partizan za sta me boli uvo nego pravi problem Novaku bez nekog prevelikog razloga osim sto je morao da ispadne stoka retardirana.
Return to Avangarda.in
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests