by Ayrfon » 19 Dec 2013, 14:41
@Mate sto si toliko siguran u vadjenje Sofoa? James ne igra, a kapiram da je posebno motivisan kad igra u Oaki
@Choda je l' ti se tim zove Fenerbahce? :)
Je l' gledao neko tog Dowdella? Vidim svi ga spominju... Sta mislite o Nelsonu? Nema Cook-a, Tepica...a inace je motor Zvezde...
Imam neki osecaj da bi Gecevicius mogao da se raspuca, ali mislim da necu rizikovati...
Meni Weems nekako nije igrac za Fantasy...PIR mu zavisi najvise od suta, a mislim da ce ga Gagi i TK bas pritegnuti... CSKA ima previse opcija u napadu da bih se opredelio za jednu...
@Air jako nezgodna situacija...kao sto rekoh, zadrzao bih Arroya, svi PG su manje vise rizik...
Weems, KL, VSpan, Dunston, D Lav...zadrzi dvojicu po osecaju... ako je istina da ovaj planira da razigrava Simonsa pred ponedeljak, onda Dunston out... Bez Law-a, V Span bi trebalo da ima solidnu minutazu i pored derbija...a po zakonu velikih brojeva, red je da Darius odigra jednu dobru i u gostima :)
Lengford je kocka...Radallo kaze da ce ga zadrzati u svim...
Mene najvise muci Hackett...
moj tim pre izmena- Dentmon, Nelson, Hackett, Langford, Bogdan, Lighty, Brown, Dragicevic, NCM, D lav