Dare wrote:Čemu to "O boze!

" ?
Svaku utakmicu KKP koju je komentarisao je svršavao ne protivnički potez , makar to bilo brisanje znoja sa čela , on bi odreagovao kao da je .. ne znam ni ja šta.
O onome "Jebi Grobare" ne treba ni pričati ... A posebno njegove kolumne , koje su poslednjih godinu dana na nivou Skandala i Kurira ... Trač partije. Kako je samo o Valančiunasu pisao , kao i Kleizi.
Pa zbog toga sto ste po mom misljenju malo paranoicni. Lik voli kosarku, odlicne poteze, blokade, trice preko ruke, zakucavanja, pa derao se kao nenormalan na cepeline (forumski izraz

) Milosavljevica i na rampe Lovernja, na razvoj Bogdana, pisao je i kolumnu o tome. Svrsava na Sarica jer je lik najveci talenat ovo dijela Evrope, nista strasno, tako i treba biti.
Sto se tice korako Lovernja, rekao je, mislim da ovo nisu bili koraci, dok drugi komentator nije to ni primjetio ali njega ne dirate. Ovaj vam je zapao za oko zbog "jebi grobare" i sad mu mjerite svaku rijec i vagate svaki stav i trazite nesto protiv Partizana. Lik niti navija za Partizan, niti navija za Zvezdu, niti na Cibonu, Olimpiju i sl. Lik navija za Sarajevsku Bosnu gdje je i igrao kosarku, tako i treba biti.
Jasno je da vam vise nikad nece biti drag, ali probajte da mu ne osporavate stucnost i harizmu jer to svtarno ima i pored Sarenca je daleko najbolji komentator na balkanu.