Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Milutinov Tata » 09 Aug 2011, 04:27

Auuu ja nisam imao pojma sta se desava, bas mi danas bilo cudno kada si u jednom postu pomenula londonsku policiju. Nadam se da ce sve proci bez vecih problema za tebe, pa nije valjda dotle doslo da se upada ljudima u kuce. Drzi se Liv.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby M.S. » 09 Aug 2011, 06:57

i meni bi čudno, ne pratim vesti... nadam se da ćeš biti bezbedna, nisu baš toliko nesposobni da se obračunaju sa huliganima.

srećan rođendan euforiji...
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 09 Aug 2011, 07:06

liv, sta da ti kazem, pratim te vesti, i ono je strasno sta se izmaklo kontroli.
kosovo za patike ipak nije samo srpski trend i brend i sada to mnogi shvataju.
da li je uopste bezbedno otici na posao?
cuvaj se
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby M.S. » 09 Aug 2011, 07:32

problem je samo u tome što će ovde da se stvari identifikuju na svetskom nivou kao huliganstvo, a kosovski miting za patike je poslao impuls već oformljenoj generalizaciji o naciji, demonstratima, učesnicima, a sama ideja je dodatno kontaminirana.

ko je tek sad shvatio da nema ekskluziviteta nacije i područja u socijalnim i ostalim nemirima i da civilizacijski razvoj i pijadestal svojine nije tekovina koja će nužno ostati neokrnjena, verovatno nije gledao stvari iz istorijskog konteksta i cikličnosti.
M.S.

Postby Delester » 09 Aug 2011, 07:43

apsolutno, ja se zapravo jako bojim da mnogi (koji bi trebalo, a i sire) ne gledaju tako na stvari, mahom jer sa istorijom nisu upoznati, a drugim delom jer im tako i odgovara
.......................................................................................
Delester

Postby M.S. » 09 Aug 2011, 07:47

da, naročito ako su ideološki obojeni po nekim pitanjima, il' je mozak ispran, a to je najčešće slučaj danas.
M.S.

Postby Delester » 09 Aug 2011, 07:54

cini mi se da je to najsavremenije oruzje danasnjice, sistematsko ispiranje mozga
traje dugo ali daje neslucene rezultate
Delester

Postby Delester » 09 Aug 2011, 08:24

neko je ostavio ovaj odlican sajt za pracenje vesti
http://www.rightnow.io/

ovo je katastrofalno
verovatno ce vojska ovo da resava
liv javi se, nadam se da nisi napstala kucu
Delester

Postby Liv » 09 Aug 2011, 09:33

Nisam, hvala na brizi :) ja sam se komirala, mogli su sa sve krevetom da me iznesu ne bih provalila. M, problem je shto je policija zastrashena. Pre dve godine je u demonstracijama poginuo jedan dechko, udarili su ga po glavi i kasnije je preminuo. Od tada se vrshi uzhasna kampanja usmerena ka nachinu obrachunavanja s prestupnicima. Ovi vec danima samo glwdaju shta se deshava, malo ih pojure i to je to. Uzasan blam za ovaj grad u kom se tachno zna gde borave problematicne grupe i ovo je bilo davno najavljeno. A policija sinoc na ulicama preplasena, nisu obuceni da se nose s ovim stvarima. Poslali saobracajce, shta li. London ima oko 30000 policajaca sinoc ih je bilo na ulicama 1400 i trchali su s jedne lokacije na drugu. Katastrofa. A ne verujem da ce politicari dozvoliti da se vojska umesa.
Liv

Postby Liv » 09 Aug 2011, 09:59

M.S. wrote:problem je samo u tome što će ovde da se stvari identifikuju na svetskom nivou kao huliganstvo, a kosovski miting za patike je poslao impuls već oformljenoj generalizaciji o naciji, demonstratima, učesnicima, a sama ideja je dodatno kontaminirana.

Problem je shto ovo teshko mozhe da se nacionalizuje jer su uchesnici ovih sranja sve samo ne englezi. Uslikali su jednog belca i trpaju ga sad na sve moguce vesti ne bi li se minimalizovala chinjenica da je ovo problem koji je najochigledniji u obojenim getima.

Engleska, narochito London su kao shvajcarski sir. Delovi koji su dobri su prelepi, fenomenalni za zhivot i ni ochemu ne morash da razmishljash. A ovi drugi su potpune rupe koje vlast misli da drzhi pod kontrolom i gde im je ok da se zhivi od kriminala dokle god se drzhe dogovorenih granica. I sad ce ovo kao i kod nas da se okrene u akciju za TV ili patike iako s tim nikakve veze nema, ali bezglavi klinci i lokalni kriminalci ce im to jednostavno dozvoliti.

A sad mi kolega kazhe kako misli da nema tu neke pozadine i kako je to samo gomila idiota koji koriste priliku za divljanje. :tap: U fazonu svi imamo izbor, knjigu u ruke a ne pishtolj isl. Kad bi bilo tako jednostavno.
Liv

Postby georgina » 09 Aug 2011, 11:28

ja do jutros nisam imala pojma sta se desava (u uzasnom sam haosu) i krenem jutros na aerodrom da odnesem neke stvarcice prijateljima koji su bili u ns i sad se vracaju kuci u texas. posto sam se pola sata vozila samo preko brankovog mosta, slusala vesti usput i cula da je haos.
nareceni prijatelji jos davno odlucili da se na putu u usa zadrze 5-6 dana u londonu i kad smo se sreli uz kaficu vidim da su ocajni, ne znaju sta da rade, sve im je vec rezervisano a plase se jako, troje dece je sa njima, nije sala.
ja sam pokusala da ih utesim da je verovatno u centru sve u redu ali ko ce ga znati :crybaby: .
georgina

Postby Liv » 09 Aug 2011, 11:32

Sad je zavrshen miting s premijerom i policijom, urgiraju na ljude da sede kucama i planiraju da poshalju mnogo policije vecheras na ulice i nadam se reshe ovo.
Iskreno, ni meni nije svejedno. Sutra treba da se vidim s nekim ljudima posle posla ali mi je frka da se vracam kuci sama kasno.
BBC ima mape pogodjenih erija, dokle god se drzhe ovih koje su mirne trebalo bi da budu ok. I da izbegavaju da budu napolju posle 9-10 poshto je sinoc bilo incidenata i u 'centru'. :/
Liv

Postby georgina » 09 Aug 2011, 11:34

Liv wrote:BBC ima mape pogodjenih erija, dokle god se drzhe ovih koje su mirne trebalo bi da budu ok. I da izbegavaju da budu napolju posle 9-10 poshto je sinoc bilo incidenata i u 'centru'. :/

u bogte, mislila sam da je u centru sve ok.
ubedjena sam da ce ovi moji zapaliti dalje samo ako uspeju da nadju let.
georgina

Postby Liv » 09 Aug 2011, 13:38

Nije Georgina, nazhalost. Sinoc su rasturali Oxford Street, Notting Hill i Camden sve vrlo posecene turistichke destinacije i u prvoj zoni. Upravo su zatvorili ulicu do mog posla u kom ima puno zlatara i zatvaraju neke trzhne centre po gradu. Ne znam da li je predostrozhnost ili imaju neke dojave.

Zatvori u Londonu su puni, prestupnike voze van grada. Nece biti drastichnih mera ali ce biti dosta povecan broj policajaca na ulicama danas. Iako se trudim, ne razumem ovu uzdrzhanost policije. Pretpostavlja se da ce centar biti pogodjen vecheras.
Inache, jedan dechko je poginuo, upucali su ga sinoc dok je pokushavao kolima da prodje kroz pobunu. Nisu samo radnje na udaru, otimaju kola, bicikle, telefone sluchajnih prolaznika. Potpuno nadrealno kad imash rulju koja se apsolutno nicheg ne boji, ne zarezuju policiju ich, a ubice te na licu mesta ni krivog ni duzhnog ako ih pogledash. Uzhas.
Liv

Postby Gama » 09 Aug 2011, 13:52

Ja uopste nisam u toku. Liv, budi nam dobro.

Euforija, srecan rodjendan!
Gama

PreviousNext

Return to Teniski miks