Houdini wrote:ne znam koliko ima para u opticaju, ali ako nije premalo da bude ponizavajuce, ja bih se slozio sa harmonicom da te pare odu u dobrotvorne svrhe i to mozda u vezi sa One team projektom.
ako ima premalo, onda sacuvati na racunu, i sacekati da jos neki uplate (posto vidim da su se neki prijavili, a nisu uplatili), a onda dati u dobrotvorne svrhe.
inace brejnstorm ideja, ne bi bilo lose da se taj racun sacuva i da svi forumasi uplacuju kad stignu na racun. po 200-300-500-1000 dinara kada god mogu (u Rajfajzen banci jer nema provizije) i kada se skupi dovoljno para pomogne se nekome. da to bude kao neki humanitarni fond Avangarde. naravno ne bi se pisalo ko je kada i koliko dao, ne bi se nista kacilo, vec kada se pomogne napise se.
sad ovo je mozda preambiciozno, jer ne znam koliko bi ljudi uplacivali i koliki je to problem za Aleksu da vodi brigu o tom racunu. al kao sto rekoh jedan brejnstorm.
ja sam protiv davanja para klubovima. nece im sustinski nista pomoci ta mala cifra, dok nekoj deci sigurno hoce.
ovo da zaboravis.
a posebno jer humatitarni racuni uveliko postoje.ideja kao ideja je ok,ali necu da vodim brigu o tudjim novcima..
dok se zavrsi ova akcija gasim ove racune i to je to..
btw,o visku ne mogu tacno da ti kazem,po trenutnom stanju visak je oko 300e..ali to je ipak
oko.
tacan podatak cu imati do cetvr/pet..ne zavisi od mene.
btw,verujem da svi imate super ideje,ali molio bih vas da se ogranicite na 3 predlozene..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.