Crni Gruja wrote: 
Detetu puno sreće naravno

ali ako si gledao nekada Dukića porediti ga sa Rodrigezom je sramota

uostalom zar taj Neca ne propada na žalost košarke zbog toga što je izigravao centra nekom Dukiću pa je ostao bez tehnike i visine iako je realna trojka?Koliko igrača je tehnički osakaćeno zarad "pampur" igrača a onda se pitamo zašto nemamo dominaciju u seniorskoj košarci!Zar ne misliš da zbog takve strategije neće propasti Kapetanović koji je donja granica za pleja,za kojega po meni još nije kasno ali mora dobiti ulogu i veliki rad sa loptom.

Lično meni igrači ispod 194 nisu zanimljivi i ne bih ih puštao u ovaj sport
Da u pravu si sa greškom u poređenju Vanja ne može da priđe Voji,Partizan ima kvalitetniji tim koji se ne koristi

zarad promocije pojedinaca.
Realno, ne znaš gde udaraš...
prvo pričamo o visini, ne o kvalitetu..... Ti si napisao da je šteta što zauzima mesto nekom seniorskom pleju jer neće izrasti dovoljno za seniorsku košarku...Što nije tačno....sad da li će Savi biti vrhunac karijere Real ili MZT sigurno neće zavisiti od visine....
Drugo, nisam siguran da si ti uopšte gledao Necu ako misliš da on može da igra trojku....
a treće, ne zanima me ko u kojem klubu igra, niti smatram da u ovim kategorijama ima mesta klubaštvu (polovina ovih igrača i ne zaigra za matične klubove), i nemam nameru da odgovram na te gluposti....
Edit: naravno da sam gledao Savu, ne bih se usudio da komentarišem igrače koje nisam gledao, i mali uopšte nije loš...