Rorsh wrote:Braniš ga kao da si mu rođeni brat

Bosanci su ti poturceni srbi (barem mnogi tako misle), tako da smo svi mi braca

Mislim da previse posmatrate stvari kroz prizmu Partizan-Zvezda, ocigledno ste ga najvise uzeli na zub jer mislite da navija za njih ili da barem naginje ka Zvezdi tokom prenosa derbija. Moj utisak i svih ljudi sa kojima ja gledam tekme na Areni (vecina njih su grobari) je potpuno suprotan. Dok nisam dosao na ovaj forum i video da postoji odredjeni broj ljudi koji ga ne gotivi, zato se i cini kao da ga branim, jer sam iznenadjen sta mu vi zamerate.
Moze da ti se ne svidja njegov stil pisanja, to je skroz OK... Mozes da ocekujes da neko pise o vrstama odbrana od pick and roll-a ili tipovima zonskih odbrana (siguran sam i da Edin zna dosta o tome) i kazem sve je to u redu... ali opet sa druge strane, za nas koji se kosarkom ne bavimo profesinalno (ne zivimo od nje) nego samo spadamo u grupu onih koji malo ozbiljnije i posvecenije prate sta se desava, za nas to treba da bude zabava, da uzivas u utakmicama, dobrim potezima, ne nesto pretareno da se bavis taktikom, jer realno sve to ostaje u domenu caskanja medju drugarima (recimo bata Djora je bio kod Andjusa sinoc, i ja pretpostavljam da svi misle da bi bili bolji selektor od njega, ukljucujuci i mene, ali da li je bas tako? Mislim nije isto biti ispred tv i pricati u teorji i raditi nesto u praksi). E sad, ako neko ima nameru da postane kosarkaski trener ili nesto slicno, onda je to druga prica. Taj svakako treba da se interesuje i za takticno-strateske elemente.
Ako ti mislis i da su Stojanovic i Viskovic retardi, onda se ne slazemo u vezi toga sta je dobar komentator, stoga je dalje besmisleno diskutovati.