Board index Košarka Košarkaški miks

Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Re: Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Postby Angus Young » 06 Apr 2014, 23:04

Unexpected wrote:Po nas...
Živo me zanima kada će krenuti priča o "lažnoj bolesti"...

bice gore po nas :plus1:
a ovo drugo se nece ni spomenuti nigde, kao sto se nigde nije spomenulo ni gadjanje loptom Vujosevica
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby crniKinez » 06 Apr 2014, 23:05

Otac Makarije wrote:Majstore, da li si ti gledao emisiju ili su ti prepričavali? Iskreno?

Gledao sam, aj reci mi sta nisam dobro rekao?
Budi dostojan Zvezdinog grba, Zvezda je ponos i dika svih Srba
crniKinez

Postby Statista » 06 Apr 2014, 23:05

Ako ste dosli k sebi posle duela da vas pitam nesto, hipoteticki...
Posto je ovde vecina zagrizenih navijaca KKP, interesuje me sta bi vi konkretno radili od sutra da ste na mestu Vucica.

Njega je DV veceras oznacio, vise puta, bez ikakve ograde, kao OSTRASCENOG navijaca Zvezde, znaci ne simpatizera, ne navijaca, cak ne ni zagrizenog navijaca vec ostrascenog, sto je prilicno teska kvalifikacija. Ja nikoga ovde necu okarkterisati kao ostrascenog ali vas ipak pitam, zamislite da ste vi PPV, kako bi reagovali i sta bi vi sad uradili Zvezdi.

To sto su njih dvojica posrali jedan po drugom je manje bitna stvar, mogu da zakazu revans, da se pobiju ili da odu na sud. Medjutim ono sto su izjavili o drugim ljudima je vec nesto drugo, posebno ako se zna da ni ti prozvani svakako nisu operisani od sujete.
Last edited by Statista on 06 Apr 2014, 23:06, edited 1 time in total.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby AirBall » 06 Apr 2014, 23:06

Najbitniji deo price Vujosevica koji je prosao krajnje neopazeno je da su stopirana obecana sredstva za Partizan zbog pevanja dela navijaca na utakmici...

Samo kad se setim sta se pevalo Milosevicu i Tadicu i koliko intenzivno pa nije bilo apsolutno nikakve reakcije, ovakav stav novih vlasti treba sve da nas zabrinjava...

Kad je neko spreman zbog pevanja maksimalno 1-2 hiljade ljudi da napravi ovakav cirkus sta bi tek uradio za ozbiljnije stvari...

Tamni se oblaci nadvijaju nad Srbijom i tu je sport zbilja najmanji problem, koliko god to paradoksalno izgledalo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby lockdown » 06 Apr 2014, 23:06

GeneralS wrote:I ja sam stekao ovakav utisak, zato me i interesuje sta drugi misle... Ne verujem da ce Vucic ostati nem na ovakav Duletov stav, a tuzna istina je da nam od njega sve zavisi. Ne znam sta nam je ciniti...

Vucic ce kao pravi politicar sa ciljem da ga svi vole ipak morati da pomaze i Partizanu. Kao sto sam kaze da sprema marsalov plan za Srbiju, njega sve ovo dotice i te pesme pogadjaju i smetaju. Oni koji mu rade kampanju znaju da takve stvari nisu dobre i mogu da se prosire i na druge, cim nesto zaseru.
To je moje neko misljenje
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby licimur » 06 Apr 2014, 23:07

71:70 wrote:Inace, za nekog ko godinam lize bulju svih politicara, covic je iznenadjujuce slab duelista. On nije mogao ni sa vujosevicem da izadje na kraj. Mislim da bih ja obrisao pod njim u bilo.kojoj situaciji, bez zezanja.

Pa kad si Kostunicin djak, a na sve to i obavesten. :D
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Grba » 06 Apr 2014, 23:08

Skafi wrote:Ala ste se raspisali... trebaće vremena sve to pročitati. :biggrin:

Pročitah ja sad, i veruj mi obrisao bih topik ovog momenta.
Grba

Postby Napredpartizan » 06 Apr 2014, 23:08

lockdown wrote:Vucic ce kao pravi politicar sa ciljem da ga svi vole ipak morati da pomaze i Partizanu.

Boli ga qurac. Osvojio je 50 % glasova, a navijaci Partizana ga ne podnose.. Partizan mu je na poslednjem mestu..
Last edited by Napredpartizan on 06 Apr 2014, 23:09, edited 1 time in total.
Napredpartizan

Postby Zlaja » 06 Apr 2014, 23:08

crniKinez wrote:
Zlaja wrote:Zbog čega Dule iza rešetaka?

Pa ko nije placao porez? Dule je glavni sraf KKP, ja samo ne mogu da verujem da se on jedini bori i protiv Covica i protiv drzave, koja je funcija Danilovica, Silobada, Tosa kao nesto i izjavi, ali vise je Misa Tumbas uz Duleta nego ostatak ekipe

Da li ti znaš razliku između neplaćanja poreza i neprijavljivanja?
Ovaj iz Bajern nije prijavio tj utajio porez i za to se robija.
Kkp nije plaćao prijavljeni porez i zato plaća da kamatama.
Daj ne mešajte to.
Zlaja

Postby licimur » 06 Apr 2014, 23:09

lockdown wrote:Vucic ce kao pravi politicar sa ciljem da ga svi vole ipak morati da pomaze i Partizanu. Kao sto sam kaze da sprema marsalov plan za Srbiju, njega sve ovo dotice i te pesme pogadjaju i smetaju. Oni koji mu rade kampanju znaju da takve stvari nisu dobre i mogu da se prosire i na druge, cim nesto zaseru.
To je moje neko misljenje

Moje misljenje je da ce da uradi vama isto sto i zuti nama. Da ce satro da sipa pare u vas a da vas ostavi bez ijednog trofeja i na kraju i ugasi. A naci ce i nekog svog DV-a sa nase strane koji ce da laprda kako Vucic daje silne novce u Partizan.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Angus Young » 06 Apr 2014, 23:10

Rekli su o legendi Čoviću: Aleksandar Vučić
Čović bi gazio preko leševa uz umilni osmeh
"Čovek koji sublimiše svu perfidnost, pokvarenost i patološku perverznost režima Vojislava Koštunice i Zorana Đinđića, a poseduje najgore osobine i Đinđića i Koštunice je potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović. Blagoglagoljiv, lažljiv i iako ne glup, bolesno ambiciozan, toliko da ni približno ne može da odredi svoje stvarne mogućnosti i potencijale, ali i istinski beskrupulozan, jedan od retkih za koje sa sigurnošću možete da tvrdite da bi gazio preko leševa sve se umilno osmehujući."
Tadašnji generalni sekretar SRS o Nebojši Čoviću. (V.Šešelj: "Mafijaška pudlica Nebojša Čović", izdavač: "Etiketa", Boleč, 2002. godine)
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Unexpected » 06 Apr 2014, 23:11

Angus Young wrote:
bice gore po nas :plus1:
a ovo drugo se nece ni spomenuti nigde, kao sto se nigde nije spomenulo ni gadjanje loptom Vujosevica

Nisi me razumeo, očekujem dokazivanje te teze...

Statista wrote:Ako ste dosli k sebi posle duela da vas pitam nesto, hipoteticki...
Posto je ovde vecina zagrizenih navijaca KKP, interesuje me sta bi vi konkretno radili od sutra da ste na mestu Vucica.

Najurio poligamistu i otpisao kamatu KKP... Zapušio usta svima...

AirBall wrote:Kad je neko spreman zbog pevanja maksimalno 1-2 hiljade ljudi da napravi ovakav cirkus sta bi uradio za ozbiljnije stvari...

Tamni se oblaci nadvijaju nad Srbijom i tu je sport zbilja najmanji problem, koliko god to paradoksalno izgledalo...

A slepci će i dalje biti slep, a nemi će ostati nemi...
The End.
Unexpected

Postby NEDJA » 06 Apr 2014, 23:12

Ovde je takodje bilo prilicno ostro.https://www.youtube.com/watch?v=b1kCmAT ... r_embedded
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby DIFovac » 06 Apr 2014, 23:12

Kako sam samo pogodio sa temom... :D
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby rabesandratana » 06 Apr 2014, 23:12

Javio se jos jedan patuljak.

Ivan Ivanović @veceivan
Follow
Grobari,treba da shvatite da je Duletovo vreme prošlo. Bio je veliki i moćan,ali vreme je za penziju.
9:55 PM - 6 Apr 2014
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana