Board index Košarka Košarkaški miks

Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Re: Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Postby Lombrozo » 06 Apr 2014, 23:59

Pokusavam da odgonetnem svrhu ove emisije. Niko nista nije u sustini postigao.Partizanovci likuju kako je Vujosevic obrisao patos Covicem, zvezdasi kako je covic pobjedio, a koliko sam shvatio (iako niasam gledao cijelu emisiju) u sustini ni jedan ni drugi nisu nista ni rekli ni pokazali sto inace nisu dosada radili u medijima do sada. Vidim po internetu da su mnogi nalozeniji nego prije i ova emisija moze samo nesto lose donjeti jer ce sada napetost medju navijacima biti jos veca. Da se bogdom nije ni odrzala...
Lombrozo

Postby Skafi » 07 Apr 2014, 00:01

Skafi

Postby Brajkula » 07 Apr 2014, 00:02

Mnogo jako ovo kad pojedini likovi govore "izgubio onaj ili pobedio ovaj", mnogo....šta je ko ovde izgubio ili pobedio, pa u ovoj emisiji ništa novo nije rečeno što nije rečeno prethodnih dana, sve su identično izgovorili samo što su sada dotični bili u istoj prostoriji kada su tekst izgovarali, kome je ova emisija pomogla da skapira ko je od ove dvojice u pravu svaka mu čast.

Sve se uglavnom svodi da se ta dva čoveka bore za svoje svojim metodama, legitimne ili ne, ocena su pojedinca gde će svako vući na svoju stranu, šanse nema da budeš pristrastan ako voliš svoje.

Što se mene lično tiče i nekog ličnog mišljenja prema dr. ostavljam ga da prođe ovaj period reorganizacije kluba, tada se svode računi i tada ćemo znati da li ćemo u registru imati jedan KK, dva KK-a, ili možda i više, ko zna. A što se doprinosa klubu tiče u dosadašnjem delu, ako se sve na kraju svede na očekivan rezultat, a to je da Zvezda ispliva iz "sranja" u kome je nedavno bila, svaka mu čast od kluba koji je pretendovao da više ne postoji napravio je klub koji pretenduje da osvoji EK.

Toliko.
Brajkula

Postby Statista » 07 Apr 2014, 00:04

Zlaja wrote:I da im nisi rekao ne bi bila neka tajna :D

Kad vec insistiras (ionako to vise nije bitno), svi koji me licno znaju, upoznati su sa cinjenicom da od malih nogu navijam za Partizan.

Ne znam koliko si iznenadjen ali to je jednostavno cinjenica, previse imam godina da bih folirao.

Medjutim, kao sto sam vec rekao, kad malo promenis ugao gledanja stvari izgledaju prilicno drugacije. Znam da ce to tesko prihvatiti oni koji drze DV za bezgresnog boga ali ima vremena :okk:
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby harper lee » 07 Apr 2014, 00:06

coba17 wrote:Ma cini ti se. Na klip koju su objavili na FB stranici ovi iz RSB-a, ubjedljivo najvise lajkova je dobio komentar da su se obojica izblamirali sa emisjom.

Iz profesionalnog ugla, jedini koji se ovde izblamirao je Covic. Vujosevic je dosao bez argumenata, nespreman, drljao je praznu pricu, mahao nekim petparackim novinskim clancima, upadao je u digresije i generalno je pokazao da je sustina njegove price zal za protekcijom koju je uzivao godinama. Svaki iole organizovan i proracunat covek koji je u poziciji da barata dokumentima kojima Covic barata veceras bi toliko duboko zatrpao Vujosevica da ga ni arheolozi za hiljadu godina ne bi iskopali. Umesto toga Covic je izdominirao nevidjenim bezobrazlucima, bahatoscu i nekulturom, koja je isla dotle da je bolesnog coveka direktno optuzio da lazira intenzitet svoje bolesti, sto je dno kakvo se cak i na nasim posranim televizijama retko vidja.

Imajuci u vidu startne pozicije, dostupnost informacijama i narocito prirodu tih informacija koje su mu bile u posedu Covic se nevidjeno izbrukao, sto je najgore, iskljucivo zbog toga sto nije bio u stanju ili nije zeleo da zauzda svoju zlobu, pilicarsku narav i manire primitivca. Vujosevic je ovo veceras mogao samo da izgubi katastrofalnim rezultatom. Sto nije, moze samo da zahvali cinjenici da je preko puta njega sedeo kompletan idiot.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby VMJunior » 07 Apr 2014, 00:15

Debeli došao sa treninga, sa tri papira, od toga 1 slika Čovića sa foruma. :biggrin: Priprema 0.

A onaj došao sa Memorandumom o fiskalnoj politici i sam sebe ukopa čovek, pogotovo sa ovim na kraju. Ne znam, ako je ono ljudski, neka ide sve u pm.
VMJunior

Postby Tegi » 07 Apr 2014, 00:15

Statista wrote:Kad vec insistiras (ionako to vise nije bitno), svi koji me licno znaju, upoznati su sa cinjenicom da od malih nogu navijam za Partizan.

Ne znam koliko si iznenadjen ali to je jednostavno cinjenica, previse imam godina da bih folirao.

Zvucis kao covek koji u 45. godini priznaje da je homoseksualac. :biggrin: Bez ljutnje. :biggrin:

Napred, Dule!
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Raoul Duke » 07 Apr 2014, 00:17

То важи само за неке навијаче Партизана, никако за све :D

За Статисту дубок наклон :hathello:
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Zlaja » 07 Apr 2014, 00:17

Nego, kog su to trenera fkp prisluškivali Čovini "momci"?
Zlaja

Postby Tegi » 07 Apr 2014, 00:20

Raoul Duke wrote:То важи само за неке навијаче Партизана, никако за све :D

За Статисту дубок наклон :hathello:

:lollol:
Samoubio sam se u stilu doktora masinstva.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby mihZR » 07 Apr 2014, 00:26

Pobednik je u potpunosti Olja Beckovic, ona je vodila neki svoj licni rat sa Covicem, i delovalo je da ga uspesno pecka. Doduse, sto je Covic bio toliko nervozan, ne znam stvarno...
Teski cirkus, naravno, sve ocekivano, svako smatra da je "nji'ov" pobedio...
mihZR

Postby Skafi » 07 Apr 2014, 00:28

Inače, emisija je neregularna i treba je poništiti, jer Dule nije stigao da kaže šta mu je najjači utisak. :laugh: A kako bi i stigao, kad mu je ovaj non-stop upadao u reč. "Političari virusi, čekaju me u zasedi".
Last edited by Skafi on 07 Apr 2014, 00:28, edited 1 time in total.
Skafi

Postby Zlaja » 07 Apr 2014, 00:28

Ali onaj mali sa guskama, Def utisak nedelje...
Car.
Zlaja

Postby manes » 07 Apr 2014, 00:28

AirBall wrote:Covica je zahvatila neka ozbiljna nesreca, na samom pocetku je vec bio nervozan i preznojavao se...

Ponasanje nedostojno jednog politicara koji ima iza sebe skoro 30 godina ozbiljnih polemika...

Dule je za njega veceras bio simbol smirenosti, a znamo koliko je njemu tesko da se primiri...

Covic je od pocetka bio uplasen i nervozan jer nije znao sta ce Dule izneti sve na videlo i sta sve zna...

I apsolutno je smesno sta su rekli i pustili u vestima nakon emisije...gledao emisiju i oni najgoru mogucu Covicevu izjavu iseku i puste Duletov govor...vredjaju mi inteligenciju...

Sto se tice pobede i poraza, ovde je pobedila b92 i dobila gledanost, izgubila je kosarka...

Houdini wrote:
Olja pita Čovića: "Da li trofeji idu Zvezdi ili Zvezdi Telekom?"

A tek Dule će: "Trofeji idu Partizanu!"

jel stvarno ovo izjavio? :laugh:

Da li je ovo stvarno rekao? :laugh:
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby NEDJA » 07 Apr 2014, 00:28

Malo sam guglao ali apsolutno nigde nisam nasao da je Andrej Vucic bio kosarkas.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

PreviousNext

Return to Košarkaški miks