Board index Košarka Košarkaški miks

Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Re: Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Postby Ćoba » 07 Apr 2014, 13:21

Unexpected wrote:Nisu novinski, već vesti kuće u kojoj je gostovao...

Mislis Kurir?

Pokusao sam gledati sto realnije, a to mi nije tesko jer mi se Covic zgadio i iskreno Vujosevic nista nije rekao. Prica se zasnivala na FK, ali i tu je problem neka bivsa vlada i Skundric (izvinjenje ako sam promasio) sto su namjestili sponzorski ugovor Zvezdi sa Gaspromom, u godinama kad bi se Zvezda vjerovatno ugasila da nije tog ugovora.
Ćoba

Postby Jorgovan » 07 Apr 2014, 13:21

coba17 wrote:Kaze Covic da trebate bolje procitati papir, mozete i vi tako. :biggrin:

nije se na to odnosilo. po pravilu ako kasnis sa reprogramom, trebalo bi da ti poniste taj ugovor i vrate te na staro.

kad je rekao da mogu i oni tako, to je bio odgovor na duskovu tvrdnju da je zvezda usla u reprogram bez kamata, a partizanu je samo ukupan dug podeljen na rate (sa sve kamatama). pa je covic rekao da i oni mogu da udju u reprogram bez kamata, da procitaju papir bolje, ali ja cisto sumnjam u to. mislim ne rade u kkp budale pa da ne znaju sta su potpisali, i da nisu probali vec da udju u tu pricu sa odbijenim kamatama.
Krenemo ti mi tako iz Zeleznika u Maderu, a ono daleko u picku materinu... Ljuba Tadic
Jorgovan

Postby Diktator » 07 Apr 2014, 13:22

napredpartizan243 wrote:
Diktator wrote:U vezi cifara,jos jedna stvar je zanimljiva.Poreski dug na cifru koju je ustvrdio gosn Covic po ulasku u KKCZ na 16 miliona evra duga prema eks igracima,trenerima,dvoranama,itd,ako sam dobro razumeo iznosio je oko 90k evra?

Lepo si razumeo, ali je meni ta cifra nestvarna :beyond:

Zato i pitam.To je skroz nerealno.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Grba » 07 Apr 2014, 13:22

Zlaja wrote:
Diktator wrote:U vezi cifara,jos jedna stvar je zanimljiva.Poreski dug na cifru koju je ustvrdio gosn Covic po ulasku u KKCZ na 16 miliona evra duga prema eks igracima,trenerima,dvoranama,itd,ako sam dobro razumeo iznosio je oko 90k evra?

Iako je racun bio u blokadi od 2004. :biggrin:

To su cinjenicetm kojima Covic barata.
Uz naravno cuvene paint tabelice na belom listu papira :biggrin:

Pa bilo je kod Pantica u emisiji, kad se Simic (poreska) pogubio...
Grba

Postby Zlaja » 07 Apr 2014, 13:23

coba17 wrote:

Mislis Kurir?

Ne, za cifre je koristio B92.

Kurir je spomenuo kao list koji najavljuje hapsenje.

Sve vise mislim da ste vise gledali sta se pise na odredjenim mestima, nego li samu emisiju :biggrin:
Zlaja

Postby AirBall » 07 Apr 2014, 13:24

harper lee wrote:Uopste nisi konstruktivan. Zbog ljudi kao sto si ti se sav ovaj cirkus i desava, zato se trudis da i od ovog foruma napravis smece.

Iznosim iskljucivo cinjenice... Drzava na sve moguce nacine ozivljava FKCZ koji je jos odavno ispunio sve uslove da se ugasi o cemu si i ti u vise navrata pisao... Donekle bi i postojalo razumevanje da se sa druge strane ne gusi nesto sto je zdravo i dobro...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 07 Apr 2014, 13:25

coba17 wrote:

Mislis Kurir?

Sajt B92.

Jorgovan wrote:
coba17 wrote:Kaze Covic da trebate bolje procitati papir, mozete i vi tako. :biggrin:

nije se na to odnosilo. po pravilu ako kasnis sa reprogramom, trebalo bi da ti poniste taj ugovor i vrate te na staro.

kad je rekao da mogu i oni tako, to je bio odgovor na duskovu tvrdnju da je zvezda usla u reprogram bez kamata, a partizanu je samo ukupan dug podeljen na rate (sa sve kamatama). pa je covic rekao da i oni mogu da udju u reprogram bez kamata, da procitaju papir bolje, ali ja cisto sumnjam u to. mislim ne rade u kkp budale pa da ne znaju sta su potpisali, i da nisu probali vec da udju u tu pricu sa odbijenim kamatama.

Ne može, ili ne zna (sumnjam), ili laže (vrevatnije).
The End.
Unexpected

Postby DjoleCZBG » 07 Apr 2014, 13:25

Гледали сте шта је синоћ Дуле причао за спонзоре, објасните ми онда скандирање Вучићу, и да ли се кајете због тога !?

If you know what i mean...
ПЕТАК 7.11. - СВИ У АРЕНУ, ИГРА ЗВЕЗДА !!!
DjoleCZBG

Postby harper lee » 07 Apr 2014, 13:26

Da, ovo je i meni skrenulo paznju. Jos odavno sam pisao da je struktura Zvezdinog duga glavni razlog zbog cega je ovaj Zvezdin UPPR proleteo kao avion kroz Palatu Pravde. Gotovo sam siguran da su Zvezdini glavni poverioci istrgovali oprostajem i/ili prenosom duga na trece lice ostajanje na slobodi a da je uloga Covica i FMP-a bila da posluzi kao kolektor tog najveceg duga kako bi se iz potrazivanja istisnuli manji poverioci.

Bilo bi takodje zanimljivo znati na osnovu kojeg poreza se kod Partizana pojavljuje ovoliki poreski dug. Mozda bi forumski pravnici mogli da pomognu. Da li se placa porez na prihod kod prodaje igraca u inostranstvo i kako to uopste ide?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Ćoba » 07 Apr 2014, 13:28

Zlaja wrote:
coba17 wrote:

Mislis Kurir?

Ne, za cifre je koristio B92.

Kurir je spomenuo kao list koji najavljuje hapsenje.

Sve vise mislim da ste vise gledali sta se pise na odredjenim mestima, nego li samu emisiju :biggrin:

Ne, ne, odgledao sam emisiju hladne glave, jutros. :biggrin:

A kakve crne novine, pa ti svi papire se mogu naci. Dok je trajao trening mogao je poslati cistacicu da mu to iskopira. Ti i Neocekivani bi 10 puta bili bolji gosti.

Prosjecan gledalac kojeg sport puno ne zanima je mogao zakljuciti kako je Covic idiot od covjeka i kako ovi u Partizanu stvarno nista ne rade. :beyond:
Ćoba

Postby Unexpected » 07 Apr 2014, 13:28

harper lee wrote:Da li se placa porez na prihod kod prodaje igraca u inostranstvo i kako to uopste ide?

Plaća se. Digla se frka oko ovoga iz FK-ova, ali je odjednom prestala.

Igrač se tretira kao roba za hipoteku, ali ne kao izvoz (na koji nema PDV-a). SIguran sam da bi ovo palo samo da neko progura.

Mislim da je većina poreskih dugova ovog porekla.
Last edited by Unexpected on 07 Apr 2014, 13:28, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby torrente » 07 Apr 2014, 13:28

harper lee wrote:
Sad kad me malo proslo gadjenje zbog emisije rekao bih da moja procena kako ce ova emisija biti labudova pesma za obojicu nije toliko van pameti. Isuvise je para i interesa u igri da bi se dva znacajna igraca u nasa dva najveca kluba ponasali kao deca u obdanistu. Ne bih se iznenadio da na kraju sezone i jedan i drugi naprasno dobiju zelju da se bave necim drugim, Vujosevic nekim savetnickim radom iz senke a Covic fabrikom i nekim drugorazrednim politickim poslom. Mislim da smo vec dostigli tacku kad ovakav sukob izmedju Zvezde i Partizana postaje destruktivan za mnogo sire okruzenje nego sto je okruzenje ova dva kluba i da ce to vrlo brzo morati da se resava.

Obzirom na sumornu ekonomsku perspektivu, misljenja sam da ce ih Vucic zadrzati na postojecim funkcijama. Njih dvojicu bi pozelio svako kome treba skretanje pogleda sa pravih problema.
torrente

Postby Angus Young » 07 Apr 2014, 13:28

DjoleCZBG wrote:Гледали сте шта је синоћ Дуле причао за спонзоре, објасните ми онда скандирање Вучићу, и да ли се кајете због тога !?

If you know what i mean...

ne kajem se..
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Jugoslovenac » 07 Apr 2014, 13:28

Hoce li neko da odgovori (ako uopste postoji odgovor) kako se dolazi do ostalih 3.5M koji zatvaraju budzet KKCZT a nisu drzavne pare?
Jugoslovenac

Postby John Doe » 07 Apr 2014, 13:28

@zlaja
Jel Partizan usao u reprogram duga?
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

PreviousNext

Return to Košarkaški miks