Board index Košarka Košarkaški miks

Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Re: Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Postby Zlaja » 07 Apr 2014, 13:50

Raoul Duke wrote:
Zlaja wrote:Pod pretpostavkom da su cifre tacne :biggrin:

Da li se zna ukupni bruto prihod Telekoma?

Zna se. Na ovom sajtu imaš finansijske izveštaje i konsolidovane finansijske izveštaje zaključno sa 2012. godinom. Uskoro će biti objavljeni i za 2013.

http://www.telekom.rs/Contents/ContentDefault.aspx?temp=0&sid=1253&id=1261

http://www.telekom.rs/Contents/ContentDefault.aspx?temp=0&sid=1253&id=1314

Ovo oko 150 miliona?
Pa ko onda veruje da crveno - bela tarifa donosi 21 milion?
Zlaja

Postby patron » 07 Apr 2014, 13:51

Angus Young wrote:
DjoleCZBG wrote:Гледали сте шта је синоћ Дуле причао за спонзоре, објасните ми онда скандирање Вучићу, и да ли се кајете због тога !?

If you know what i mean...

ne kajem se..

nikad nikome izvini
N.A.
...velikodušan rođače,raspolagati tuđom mukom nije mala zajebancija...
patron

Postby Jugoslovenac » 07 Apr 2014, 13:55

@Coba Pa ne znam, ja sam misljenja da ne bih voleo Covica i slicne u upravi, pa makar se i ugasili, verujum da bi svi bili zadovoljni kad bi drzava i ''reketasi'' obezbedili i JSD I SDCZ istu svotu novca i onda da se nadmecemo, tu bi bila draz je ne bi bilo konstatnih prozivanja ko je bolji reketas i ko je snalazljivij, ali taj film necemo uskoro gledati.

@Harper Znam ja da niko ovde ne moze da tvrdi neke stvari 100% jer je za to potreban papir koji ovde retko ko moze da nabavi, ali iznosimo informacije za koje vecina smatra da su tacne.
Jugoslovenac

Postby rabesandratana » 07 Apr 2014, 13:58

harper lee wrote:
Diktator wrote:Znaci ovako,ako sam dobro pohvatao.

KK Partizan 1,7 miliona evra + 0,2 miliona evra -->Telekom Srbija,Nis,Komercijalna banda
KK Crvena Zvezda 1,5 miliona evra --->Telekom Srbija,Komercijalna,

FK Partizan 0,28 miliona evra Telekom Srbija(Arena Sport)
FK Crvena Zvezda 4,5 miliona evra (Gasprom) + 0,8 miliona evra (Telekom) + 0,25(Arena Sport) + 0,4(Dunav)

jel ovo tacno?

Ovo lako moze biti tacno, mada ima FK Partizan jos dva sponzorska ugovora. Ako sam ja dobro razumeo Vujosevica ukupna davanja drzave prema FK Partizan su oko milion evra. Kriticnu razliku ovde pravi taj ogromni ugovor sa Gazpromom.

Mislim da se taj milion odnosio na onu godinu kada smo igrali LS, kada nam je EPS obezbedio sponzorski ugovor od 800k.

Pogledao sam sad sponzore na nasem sajtu, pored Arenesport tu je jos i Cacanska banka, sa udelom drzave Srbije od 29% u vlasnickoj strukturi, ostalo su privatne firme.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Raoul Duke » 07 Apr 2014, 14:01

Zlaja wrote:
Raoul Duke wrote:
Zlaja wrote:Pod pretpostavkom da su cifre tacne :biggrin:

Da li se zna ukupni bruto prihod Telekoma?

Zna se. Na ovom sajtu imaš finansijske izveštaje i konsolidovane finansijske izveštaje zaključno sa 2012. godinom. Uskoro će biti objavljeni i za 2013.

http://www.telekom.rs/Contents/ContentDefault.aspx?temp=0&sid=1253&id=1261

http://www.telekom.rs/Contents/ContentDefault.aspx?temp=0&sid=1253&id=1314

Ovo oko 150 miliona?
Pa ko onda veruje da crveno - bela tarifa donosi 21 milion?

Malo više :D Za jednu nulu. Naravno, pričamo o prihodima, ne o neto dobiti. O tome je pričao i Čović, a i ti si pitao za bruto prihod.

120 milijardi dinara mu dođe nešto preko 1 milijarde evra :biggrin:
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby harper lee » 07 Apr 2014, 14:01

AirBall wrote:Po tvojim standardima nikad necu biti konstruktivan jer bi to znacilo da moram da se pomirim sa postojecim stanjem i da dam legitimitet gradjenju novog sportskog poretka u Srbiji po kome ce sampiona odrediti intetesi mocnika, a ne teren...

Moji standardi se mogu aplicirati samo na moje ponasanje, ne i na ponasanje bilo koga drugog. Sto se mene tice ti pisi sta god hoces, samo sam te zamolio da prestanes sa paljenjem vatre i podgrejavanjem sukoba na ovom konkretnom topiku i da ako vec to moras da radis, to sranje obavis na klupskom topiku i tamo pustis vodu. Mi smo sinoc prisustvovali primitivnoj svadji dva odrasla coveka oko toga da li im je malo da im drzava puni guzicu sa dva, pet ili deset miliona kako bi mogli da placaju razne Kinsije i Silbove, a svadja je u svesti obicnog gradjanina Srbije podebljana video prilogom u kojem se jedan simpaticni klinac odrice ekskurzije sa odeljenjem kako bi mogao da ustedi da ode na Novosadski sajam i kupi par nekih kokosaka da ih gaji.

Da li ti uopste shvatas da je posle 5 minuta Utiska Olja Beckovic zavrsila emisiju, onog momenta kad je uspela da natera obojicu da javno kazu kako su u sukobu zbog para? Ne zbog para. Zbog miliona i miliona evra koji su ovoj zemlji potrebni na hiljadama mesta da zakrpe stotine hiljada rupa.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Diktator » 07 Apr 2014, 14:02

ajmo,fajronat..diktator rekao

Sutra o novcu koji Zvezda i Partizan dobijaju od države

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučcić najavio je da će sutra izneti podatke o tome koliko su Partizan i Crvena zvezda dobili novca od države.

Vučić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja u vezi sa jučerašnjim emisijom u kojoj su gostovali Duško Vujošević iz Partizana i Nebojša Čović iz Crvene zvezde i govorili o novcu koji klubovi dobijaju od države, a pominjali i Vučića, rekao da će sutra na Javnom servisu izneti podatke koliko je ko novca od države dobio.
"Sutra ću na RTS prvi put posle godinu i po dana odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe. Meni ništa nije prebačeno", rekao je Vučić.

On je dodao i da će sutra izneti predlog kojim će, kako je naveo, 95 odsto građana biti oduševljeno, ističući da se privatizacija podrazumeva, a da će do tad biti mnogo više odgovornosti i manje trošenja državnih para.
"Tako će imati oko manje čega neko da se svađa u budućnosti", rekao je Vučić.

Predsednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je sinoć da državne firme mnogo više sponzorišu Crvenu zvezdu, dok je prvi čovek košarkaškog kluba crveno-belih Nebojša Čović izneo drugačije podatke i naveo da Vujošević iznošenjem neistina vrši pritisak na državu.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby harper lee » 07 Apr 2014, 14:04

Diktator wrote:ajmo,fajronat..diktator rekao

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučcić najavio je da će sutra izneti podatke o tome koliko su Partizan i Crvena zvezda dobili novca od države.

Vučić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja u vezi sa jučerašnjim emisijom u kojoj su gostovali Duško Vujošević iz Partizana i Nebojša Čović iz Crvene zvezde i govorili o novcu koji klubovi dobijaju od države, a pominjali i Vučića, rekao da će sutra na Javnom servisu izneti podatke koliko je ko novca od države dobio.
"Sutra ću na RTS prvi put posle godinu i po dana odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe. Meni ništa nije prebačeno", rekao je Vučić.

On je dodao i da će sutra izneti predlog kojim će, kako je naveo, 95 odsto građana biti oduševljeno, ističući da se privatizacija podrazumeva, a da će do tad biti mnogo više odgovornosti i manje trošenja državnih para.

Predsednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je sinoć da državne firme mnogo više sponzorišu Crvenu zvezdu, dok je prvi čovek košarkaškog kluba crveno-belih Nebojša Čović izneo drugačije podatke i naveo da Vujošević iznošenjem neistina vrši pritisak na državu.

Kao sto rekoh, nije prosao ni minut nakon mog posta.

A ti Air sad lepo nastavi o aparthejdu i koji klub koliko treba da dobija.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Raoul Duke » 07 Apr 2014, 14:05

Što bi rekla jedna fina gospođa: "Ko je je*ao - je*ao. Sutra se udajem :D"
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Zlaja » 07 Apr 2014, 14:07

Diktator wrote:Znaci ovako,ako sam dobro pohvatao.

KK Partizan 1,7 miliona evra + 0,2 miliona evra -->Telekom Srbija,Nis,Komercijalna banda
KK Crvena Zvezda 1,5 miliona evra --->Telekom Srbija,Komercijalna,

FK Partizan 0,28 miliona evra Telekom Srbija(Arena Sport)
FK Crvena Zvezda 4,5 miliona evra (Gasprom) + 0,8 miliona evra (Telekom) + 0,25(Arena Sport) + 0,4(Dunav)

jel ovo tacno?

FKCZ ne moze da placa ni tekucu sezonu sa ovom lovom, a kamoli sve zajedno sa poreskom ratom, kreditima, dugovima pristizajucih sporova i ostalo.... Jos provizije prilikom sklapanja ovog tima, jezivo velika lova koja je potrebna za funkcionisanje FKCZ.
A znamo da od transfera ima jako malo, a od Evrope jos manje.

KKCZT smo vec pominjali, veliki nesklad izmedju transparentnog sponzorstva i transparentnog budzeta. Ispada da tu ima privatnika koji daju vise od generlnog sponzora.
Zlaja

Postby Zappa » 07 Apr 2014, 14:10

Ništa on neće reći konkretno. Posle toga sledi demanti iz oba sportska društva ,a prednjačiće Vujošević.
Iako sam zvezdaš svestan sam da nije poslat u KK brat Andrej da izigrava fikusa .
Šta je sa privatnim firmama koje dobiju mig od vlasti da finansiraju ,šta je ljudima koji tajno finansiraju klubove.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Diktator » 07 Apr 2014, 14:11

Raoul Duke wrote:Što bi rekla jedna fina gospođa: "Ko je je*ao - je*ao. Sutra se udajem :D"

Kao visokoobrazovani Hrvat moram reci da Aleksandar Vucic zasluzuje sve pohvale za najnoviji predlog.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Unexpected » 07 Apr 2014, 14:12

Šta je sa desethiljadamilijardi dolara? :laugh:
The End.
Unexpected

Postby Ćoba » 07 Apr 2014, 14:12

Imam osjecaj da je ovo sve namjerno organizovano kako bi Vucic mogao presjeci.
Ćoba

Postby stefank987 » 07 Apr 2014, 14:13

Diktator wrote:ajmo,fajronat..diktator rekao

Bas me zanima da li ce objaviti cuvena sponzostva Auto moto saveza koji je pokrio ugovor Sa Pintua, kao i 12 miliona od grada kada je gorelo. :biggrin:

Malopre izjava Sase Radulovica na twitteru:

''Sasa Radulovic ‏@SasaRadulovich 1h

MinPriv tražilo da se iz plana JP za 2014 brišu sponzorstva i marketing i da sve ide u budžet RS. A onda je za 30 min AleVu slomio bravu.''
#zaDuleta #zaPartizan
KOSARKA SE VRACA KUCI
NISMO ISTI!
Spoiler: pokaži
Nebojsa Ilic: ''...nemoj sad, daj da budemo pametni malo, cekaj cetvrtu!''
stefank987

PreviousNext

Return to Košarkaški miks