HariHaler wrote:Ti si prvi forumas koji me asocira na zamenu teza i na dvojne kriterijume.
Pobedli smo Olimpiju u Ljubljani i uzeli F4. I tebi je to slab protivnik? Izbacili iz grupe Himki i Prokom. Pobeda u Italiji nas delila od prolaska u TOP8. Ne velicam proslu sezonu, ali je se ni ne stidim. Ponovili smo 3 trofeja, ostvaren je veliki uspeh.
U jbt, koje emocije. Ajde nadji post gde neko proglasava Bozica legendom kluba, gde ga velica i od njega pravi MVP-a?
Opet zaboravljas, da ne odlucuje on o sopstvenim minutima, vec Jovanovic i sticaj okolnosti. Da je prosle godine Klobucar bio dobar ili da se vratio Vujanic ili da je Dzerels bio ozbiljniji, Pera teren video ne bi. Ako je on najveca smetnja koja se nalazi u rosteru Partizana, onda
Ti trofeji, o kojima pricas, su cinjenice. A papagajsko kukanje, pesimizam i neki potop u buducnosti ti vec godinu dana prizivas/prizeljkujes/ocekujes, ali nikako da se desi. Slabo ti ide gledanje u dlan.
Veruj mi na rec da smo SVI doooobrooo upoznati sa tvojim stavom i da nema potrebe da ga iznova iznosis i iznosis i iznosis, jer ga i ptice na grani znaju. Za promenu, napisi nesto novo i pozitivnije.
A IL je opcija koja se koristi u krajnjem slucaju. Zamisli da pocnemo svi, svakodnevno, da ponavljamo sopstveno misljenje. Pa na sta bi licio ovaj topik?
Stvar izbora i upravo zamene teza. Ne cudi me da bas tebe asociram, samo sto etiketiranjem neces promeniti sopstveni iskrivljen pogled na nasu kosarkasku stvarnost. Ali, ako je tebi tako lakse, nastavi da se zavaravas...
Raspala Olimpija bez Pinknija? Ti pricas o timu koji nije mogao da osvoji titulu protiv grupe rekreativaca okupljenih u Novom Mestu, predvodjenih jednim debelim, celavim trenerom. Stvarno jak tim, nema sta...O provlacenju kroz iglene usi, ispred rastimovanog Himkija i
mocnog Prokoma, je mnogo toga vec receno. Ali dobro, ti ces i to izdvojiti kao veeeeliki uspeh. A nesto si i pobrkao, mi smo u top 16 ostvarili samo jednu pobedu, u zadnjem kolu protiv nezainteresovanog protivnika. Sa tim se ne ide u top 8. Posebno sto nas u Areni nije brutalno silovao, samo onaj tim koji nije ni gostovao...
Sto bi ti trazio ja, nisam ti ja sekretarica. Ako su tebi kao moderatoru promakli postovi, u kome se Pera naziva legendom kluba, to moze da znaci samo da ti to nije upalo u oci kao nesto, u najmanju ruku neobicno...
Bice da je Perin ucinak bio impresivan, niko od pomenutih to nije mogao da postigne. Zato smo valjda najbolje igrali na kraju sezone, dok je strucnjak
tm ukapirao, kada je Jerrells igrao 38, a Pera statirao 2 minuta. I po stoti put, problem sa Perom je sto zauzima mesto u timu i izjeda nas jadni budzet. Da li je to veliki problem, zavisi od toga koliko ti je to bitno
Pomenuo sam vec mantru o trofejima, kao i to papagajsko ponavljanje. Moras li to ponovo demonstrirati? A zamolio bih te da argumentujes, gde sam ja to prizeljkivao potop u buducnosti, u koji sam to dlan gledao i prizeljkivao zlo svom klubu? Posto to neces naci, ostaje tebi na cast sto se sluzis lazima i podmetanjima...
Da Hari, ali ne samo sa mojim. I sa tvojim stavom smo svi dobro upoznati, pa sta? Nece svakako neko drugi da ti propisuje sta ces da pises, kao i da li za tim ima potrebe. Isto tako, neces ni ti meni propisivati...
Skoro da si me ubedio da sam pokvario topik. Srecom, dosta je onih koji drugacije misle, a i ja imam sopstveno misljenje. Ako se to tebi ne svidja, ti me preskoci, zaobidji, ignorisi, ma radi sta hoces. Samo nemoj sebi davati za pravo, da mi ti objasnjavas i odredjujes sta treba da radim...