Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Fudbalska kladionica

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 15:52

Tajler wrote:
nolinjo wrote:
nolinjo wrote:16:00 KOGE-SILKEBORG bet 1 odds 4,10 stake 10/10
Match Pay After DENMARK:

nadam se da je neko ispratio ....
1-0 (9)
2-0 (23)
3-0 (35)
Je li koristiš neki paid service, ili šta već..tip je postavljen kao da si ga iskopirao od nekud..
I kvota je čudna, ja nisam naleteo na veću od 3.75.

bila tolika u medjuvremenu pala ...
ja sam odigrao na kvotu 3 u mozzartu (bilo je i vecih al me mrzelo da jurim po gradu) -ortak dao pare za fiks ja samo iskopirao ono sto je meni dao
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Tajler » 21 Aug 2011, 16:02

dobra kvota svejedno; nego ti prevaranti uvek stavljaju najveće moguće kvote na tržištu, tipa daju ti tip, kvota recimo 3,5 @villiam hill, a ja kod tih slepaca limitiran na 3 evra po singlu..
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 17:58

nolinjo wrote:hajduk kula 1 kvota 1.9 TAS ...8/10 bsk najslabija ekipa u ligi

http://www.betbrain.com/football/#/foot ... bsk-borca/ i pad kvote govori o tome

1-0 (23)BUBALO
2-0 (45)NOVKOVIC
3-0 (51)COVIN
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 18:28

nolinjo wrote:
AirBall wrote:
Kantona wrote:Crvena zvezda - Javor 1&3+ @ 1,77, mozzart, 10/10

Po meni, fiks dana. Zvezda posle poraza od Spartaka i Rena ocajnicki zeli pobedu. Koliko god bili umorni, bice napaljeni danas, jer vec gori pod nogama i niko se tu ne oseca prijatno. S druge strane, Javor je ostao ponovo bez nekoliko vrlo bitnih igraca, nista se nisu pojacali da valja, a u prvom kolu su kod kuce izgubili od Borca, sto se njima inace retko desava. Mislim da ovog puta nemaju sanse na nasem najdubljem stadionu i da ce doziveti ubedljiv poraz, 3-0, 4-0.

Ja sam dosta jako odigrao na Zvezdu -1,75... Iskreno sumnjam da ce Javor dati gol, jer izgleda da ni nisu spremni za start sezone i verovatno ce im trebati vremena da se uigraju, jer je maltene nov tim u pitanju... Sve ispod 3-0 za komsije je po meni senzacija... Tesko ce Javor dati gol...

ja moram predloziti manje rizicniji par od 3plus posto javor kad gubi jedan nula on isto igra kad gubi 2nula on isto igra ...

1plus prvo poluvreme kvota 1.25 mozzart -ovo ne moze da ne dodje ,zasto jer cigani napadaju od starta i onda se istrose ko protiv rena ,posle ce da lade jaja ...ovo je 100/100

1-0 (22)TOSIC ..kvota 1.4 TAS :blue:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 18:30

nolinjo wrote:zasto je na pobedu domacina 2.9 X 4.5 a na pobedu gostiju 1.8

mec kuban -volga nizni ...
kad je domacin 7 sa 31 bodom i 3 boda manje od evropskih takmicenja
a gost ima samo 17 bodova i prvi iznad crte za ispadanje sa samo bodom vise od poslednje plasirane ekipe
a do kraja prvenstva jos desetak kola

meni je ovo kecina ,LACINA TRAORE 2 metra visoki spic kubana ce da im objasni neke stvari u paketu sa Bucurom-onaj sto je lobovao partizan sto je igrao za politehniku :) brz ko metak

1-0 (20)TRAORE
2-0 (45+1)TRAORE
3-0 (53)BUCUR
4-0 (71)KOMKOV :mj: :bliss: :thumbup:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Tajler » 21 Aug 2011, 18:37

Al' si ušao u seriju, svaka čat. :thumbup:
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby AirBall » 21 Aug 2011, 18:49

Mi cemo kako je krenulo da pravimo pay service tipova Avangarda... :P

Izuvamo... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 20:12

da su dosli partizan i sporting ja bi se ozenio ...ovako ima para al ne kolko bi trebalo :(
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Kantona » 21 Aug 2011, 20:45

Kantona

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 20:48

Kantona wrote:http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1493-5783758-905

:banghead: u 90. minutu.

sto ti doneo stojkovic odneo ti clejton ...a ako cemo realno leeds zasluzio da pobedi a ne samo bod da izvuce :(
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 12:42

Skeid vs. Vålerenga II

picks Vålerenga II

odds 5.20 sportingbet

stake 6/10

Vålerengas tropp: Gudmund Taksdal Kongshavn, Gard Aarvik, Deniz Payasli, Aleksander Solli, Ghayas Zahid, Shola Akinyemi, Chuma Anene, Victor Johansen, Shåresh Ahmadi, Adnan Haidar, Sidoine Oussou, Bojan Zajic, Fegor Ogude, Kamer Qaka, Jibril Bojang, Riki Alba, Ahmed El-Amrani, Marcus Thorsen.

Valerenga sa Zajićem i Ogude u veznom redu plus ovi talentirani klinci mislim da može dobiti svakoga na svakom mjestu u ovoj ligi..Skied je favorit za ulazak u ligu 2 ,favorit je i danas ali igram na ovu Valerengu koja ima dosta igrača sa iskustvom u najvišem rangu takmičenja u Norveškoj plus ova dva navedena koji su po svima i u idealnih 11 A-tima
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Kantona » 22 Aug 2011, 13:00

Sta trazi Zajic u drugom timu Valerenge?
Kantona

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 13:01

Kantona wrote:Sta trazi Zajic u drugom timu Valerenge?

igra ...da pomogne drugovima da dodju do bodova
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 22 Aug 2011, 13:03

Verovatno postoji value, ali Skeid uopste nije naivan tim i pitanje je koliko 2 igraca mogu napraviti razliku...

Ja sam za danas uzeo Honefoss 2,00... Strasno su jaki na domacem terenu, a i razmisljam da uzmem St Pauli kao i AAB...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 13:15

gif sundsval- vasteras 1 @ 1.25 10/10 ...
dugo putovanje gostiju na sever svedske ...i jos kvalitetan tim sundsvala koji se bori za ulazak u prvu ligu
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje