Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Fudbalska kladionica

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 13:24

AirBall wrote:Verovatno postoji value, ali Skeid uopste nije naivan tim i pitanje je koliko 2 igraca mogu napraviti razliku...

Ja sam za danas uzeo Honefoss 2,00... Strasno su jaki na domacem terenu, a i razmisljam da uzmem St Pauli kao i AAB...

...jos kvota pada na skeid ,ja sam samo preneo informaciju i udario tip ,a i vi kao sto bi i ja (da mi se nesto ne svidja ) preskocite

ovakve informacije sluze prevashodno da nekog ko je hteo npr da odigra jediinicu na kvotu 1.3 ,odustane na vreme

npr za juce sam imao tonu informacija vezanih za atalantu i da nema jedinice ,...dosla je dvojka i to jos 1-2 :ajdejebote: al ko to moze da ocekuje :D cak ni ja
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 13:51

Chernomorets Novorossijsk-SKA Energiya 1 @ 2.15 *(TAS)

http://www.betbrain.com/football/#/foot ... habarovsk/

"Chernomorets" injured - Konstanin Belkov, Andrew Otyutsky, Ruslan Surodina and Arthur Minosyan. In the hospital team is also experienced defender Ivan Yershov

i jel postoji neko racionalno obrazlozenje :D osim ako utakmica nije namestena
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 14:52

nolinjo wrote:Skeid vs. Vålerenga II

picks Vålerenga II

odds 5.20 sportingbet

stake 6/10

Vålerengas tropp: Gudmund Taksdal Kongshavn, Gard Aarvik, Deniz Payasli, Aleksander Solli, Ghayas Zahid, Shola Akinyemi, Chuma Anene, Victor Johansen, Shåresh Ahmadi, Adnan Haidar, Sidoine Oussou, Bojan Zajic, Fegor Ogude, Kamer Qaka, Jibril Bojang, Riki Alba, Ahmed El-Amrani, Marcus Thorsen.

Valerenga sa Zajićem i Ogude u veznom redu plus ovi talentirani klinci mislim da može dobiti svakoga na svakom mjestu u ovoj ligi..Skied je favorit za ulazak u ligu 2 ,favorit je i danas ali igram na ovu Valerengu koja ima dosta igrača sa iskustvom u najvišem rangu takmičenja u Norveškoj plus ova dva navedena koji su po svima i u idealnih 11 A-tima

X2 kvota 2.12 TAS
nije za bacanje
kad se uzme u obzir da zajic donosi prednost na utakmicama prve lige ...o 3oj necu ni da govorim
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Tajler » 22 Aug 2011, 14:57

Složio bih se sa Nolinjom.
Igrači u toj trećoj norveškoj ligi menjaju grad/klub samo zato što im je recimo devojka otišla negde na studije pa i oni sa njom.
Velika je razlika između prve i druge, o trećoj da ne pričam.
Nije retko da klubovi iz prve lige ubacuju svoje najbolje igrače u drugi tim za ovakve mečeve jer im treba opstanak u toj.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 15:30

AirBall wrote:Verovatno postoji value, ali Skeid uopste nije naivan tim i pitanje je koliko 2 igraca mogu napraviti razliku...

Ja sam za danas uzeo Honefoss 2,00... Strasno su jaki na domacem terenu, a i razmisljam da uzmem St Pauli kao i AAB...

sSt. Pauli Vs Duisburg

TEAM NEWS

St. Pauli coach Andre Schubert has a problem to deal with at left-back. With Jan-Phillip Kalla out injured and replacement Sebastian Schachten picking up two yellow cards at the weekend it could mean an earlier-than-anticipated return for captain Fabio Morena. Carsten Rothenbach is likely to keep his place in the side with St. Pauli short of numbers at the back.

Rouwen Hennings is a slight doubt after collecting a knock against Bochum, while Charles Takyi faces time on the sidelines after suffering a foot injury. Long-term absentees Marius Ebbers, Carlos Zambrano, Moritz Volz, Petar Filipovic and Deniz Naki all remain sidelined, but Dennis Daube is available once again having recovered from a thigh injury to take his place on the bench against Bochum.

On the positive side, the Kiezkicker have brought in former Germany U-21 international Kevin Schindler from Werder Bremen. The 23-year-old will bolster the Hamburg-based club’s attack.

Milan Sasic kept faith in the line-up that won Duisburg their first points of the season against Rostock, but could be without main striker Flamur Kastrati after he picked up an adductor injury in the same match. The good news is he isn’t expected to be out for long, but the game against St. Pauli might be too soon for the Norwegian.

Elsewhere, Ivica Grlic has returned to light training, but is still lacking match fitness, while Slovenian captain Srdjan Baljak could possibly make a timely return to the bench. Veteran Emil Jula remains the only long-term injury.

St. Pauli
Suspended: Schachten
Doubtful: Schenk (torn ankle ligaments), Kalla (thigh), Hennings (knock), Takyi (foot)Injured/unavailable: Zambrano (torn tendon), Volz (fractured tibia), Filipovic (groin), Naki (muscle strain), Ebbers (dislocated elbow)

Duisburg
Suspended: None
Doubtful: Grlic (knee), Baljak (cruciate ligament), Kastrati (abductor)
Injured/unavailable: Jula (calf)

MATCH PREVIEW

Germany’s favourite cult club continue to go from strength to strength despite their diminished numbers as their away win over Bochum saw them move to the top of the table.

Andre Schubert is excelling as the replacement for Holger Stanislawski with St. Pauli holding the unbeaten record in the 2. Bundesliga thanks to their spirited performances.

Die Kiezkicker had to come from behind for the second consecutive match, but goals from Fin Bartels and star player Max Kruse late on secured a 2-1 win.

Visiting Duisburg added to their first point of the season with another uninspired 0-0 draw against Rostock. Things haven’t been easy for last year’s cup finalists as they currently find themselves in the relegation zone with only two points from four matches and three goals to their name.

Their lack of clinical finishing in front of goal was once again costly and goalkeeper Florian Fromlowitz was to thank for keeping a clean sheet and ultimately ensuring an invaluable point on the board.

Milan Sasic needs to breathe some life into his squad as another lacklustre performance against Andre Schubert’s confident league leaders could see them severely punished.

HEAD TO HEAD

Duisburg hold the advantage over St. Pauli having won five of their previous 12 encounters. However, it should be noted that St. Pauli have been on top recently and are unbeaten in their last five matches against the Zebras, recording three wins and 2 draws.
evo air malo pomoci oko nemaca
ja sam uzeo keca ...na domace ,a videcu ako nadjem 1.25 na 1X da ide na jak tiket :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 17:17

za sve koji su igrali na mancester (cak sam i ja odigrao gol gol) ne igraju vidic i rio ,vraca se evra a gostima ne igra luka modric a neizvestan je krauc ...izgubice mnogo totenhem ne igranjem modrica -nadam se otvorenom mecu u kome ce gosti prvi postignuti gol
inace odbrana evans jones-je trenutno za 50% bolja od nespremnih vidica i ria
dzons se odlicno uklopio i uliva sigurnost iz dobrog evansa koji napokon pokazuje zasto je "guran" od strane fergusona onda i kada je bio ocajan-jako kvalitetno saradjuju (zato se sad i plasim duela-da mogu ponistio bi tiket )
i to fina svota u pitanje ..cela jucerasnja zarada u paketu sa sundsvalom i valerengom :)

tajler : nisam video :jebiga:

a za goste ne igraju ni galas ,king i haton
Last edited by nolinjo on 22 Aug 2011, 17:35, edited 2 times in total.
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Tajler » 22 Aug 2011, 17:30

Napisao sam ja još pre 3 sata da ne igraju Rio i Vidić za MU, kao ni Modrić za TH. Mislio sam da si video.. Mada ne igranje Modrića nije toliki hendiket za goste..posle svih letošnjih peripetija sa njim.
Tandem u odbrani verovatno neće biti Evans-Jones već verovatno Smalling-Jones.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 19:38

odok da se samoubijem ...kvota 1.25 :( a i valerenga gubi :(
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 22 Aug 2011, 19:39

nolinjo wrote:odok da se samoubijem ...kvota 1.25 :( a i valerenga gubi :(

Ovi svedjani su prljaviji od gruzijske lige...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 19:41

AirBall wrote:
nolinjo wrote:odok da se samoubijem ...kvota 1.25 :( a i valerenga gubi :(

Ovi svedjani su prljaviji od gruzijske lige...

:girlcry: ne znam kaki su gruzijci al ovi su gori
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Keimaak » 22 Aug 2011, 19:43

Sandval 2-2...2 min do kraja...ajde bre...pa necemo valjda 1.25 da padnemo! :colera:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 19:46

Keimaak wrote:Sandval 2-2...2 min do kraja...ajde bre...pa necemo valjda 1.25 da padnemo! :colera:

3:2

kurac 3:2 lik promasio penal :( 2: 2 :trtmilojka:

a tek skeid 6:1 :D auuu ...

a ona braca rusi sto su namestili 2-1 :( a nigde nije moglo da se igra ... :sick:
Last edited by nolinjo on 22 Aug 2011, 19:56, edited 1 time in total.
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Keimaak » 22 Aug 2011, 19:53

Пих...па тако нам и треба када играмо квоту 1.25...сад бар да навијам да бар на овом тикету из МОцарта паднем још неку утакмицу! :sakaosto:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 531801-905
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby Tajler » 22 Aug 2011, 21:49

Kakva bedna utakmica Totenhema, ovo je strašno. Nisam verovao da ovako mogu da odigraju; bar je jasno zašto nisu pobedili Junajted 10 godina. Junajted nikad slabiji, a oni ne stvore krštenu šansu 90 minuta. :tap:
Odaću se..mrzim Junajted. Posle Zvezde klub broj 1. I uvek su mi slabi, i uvek su mi nula od ekipe. I nikad nisam voleo ni jednog njihovog igrača, niti išta što ima veze sa njima. :colera:
Tajler

Postby mali_buda » 22 Aug 2011, 23:19

Tajler wrote:Kakva bedna utakmica Totenhema, ovo je strašno. Nisam verovao da ovako mogu da odigraju; bar je jasno zašto nisu pobedili Junajted 10 godina. Junajted nikad slabiji, a oni ne stvore krštenu šansu 90 minuta. :tap:
Odaću se..mrzim Junajted. Posle Zvezde klub broj 1. I uvek su mi slabi, i uvek su mi nula od ekipe. I nikad nisam voleo ni jednog njihovog igrača, niti išta što ima veze sa njima. :colera:

Druze, ne znam da li si gledao utakmicu? Tesko je oceniti vecerasnje izdanje ManUTD-a sa "Junajted nikad slabiji"! Sumnjam da bi i jaca ekipa od Pevaca veceras opasnije ugrozila domacine.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje