Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby KKP » 22 Aug 2011, 23:44

Mančester i ove godina ima sjajan tim, uz nove mlade zvezde koje nadolaze, poput Kleverlija, Velbeka, Džonsa, Smolinga... Dobro su pokriveni na svim mestima, imaju zvezde, iskusne igrače i mlade. Kleverli će biti zamena Skolsu na sredini, nenadano možda, ali eto. Velbek će biti sjajan, špic, Džons štoper, Junajted će biti paklen tim još dugo, imaju potporu, nisu kao Siti, samo troše pare i to koliko novca...
KKP

Postby irriducibili » 22 Aug 2011, 23:50

KKP wrote:Junajted će biti paklen tim još dugo, imaju potporu, nisu kao Siti, samo troše pare i to koliko novca...

Logicno, Siti mora mnogo toga da na brzinu preskoci, nema se tu vremena za postepeno stvaranje. Da imaju boljeg trenera, ruralni deo Mancestera bi bio ozbiljno ugrozen...
irriducibili

Postby Reaper » 23 Aug 2011, 15:19

Jbt i Nasri je u Sitiju (24 miliona funti)! Arsen je nasao pravu zamenu. Radi se u sestogodisnjem Gvinejcu iz neimenovanog francuskog treceligasa. Kazu da je mali strasan talenat! Jbm ti fudbal vise...
Reaper

Postby Monsieur Poirot » 23 Aug 2011, 16:10

Reaper, ponovo "Fever pitch" u ruke i izvlacenje pouka :P
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Reaper » 23 Aug 2011, 16:43

Samo se vi kurazite! Dajemo vam 8 bodova fore svima (bez da damo gol pride) i onda krecemo u poteru sa 3 nova igraca! Ove godine nas jedino Mancester Siti moze spreciti da postanemo sampioni!

P.S. Prodati igraca u poslednjoj godini ugovora za 24 miliona funti je za respect :blue:
Reaper

Postby CRNO_BELI » 23 Aug 2011, 16:47

Ma manite se tih Manchestera, nego pratite Liverpool. To je ekipa. YNWA! :biggrin:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Talicni Tom » 23 Aug 2011, 17:02

Da li mi se učinilo ili Mik Mekkarti sjedi na klupi Junajteda?
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Withnail » 23 Aug 2011, 17:28

Ovaj?

:laugh: :lol:

ucinilo ti se
Last edited by mali_buda on 23 Aug 2011, 19:55, edited 1 time in total.
Reason: YT edit
Withnail

Postby Southern Comfort » 23 Aug 2011, 17:41

Oduvek sam prezirao Man U, ali ono sinoć je impresivna demonstracija moći. Savršen pas, jasno podeljene uloge u timu, racionalno trošenje snage. Ne vidim ko u Premier ligi može da im parira.

PS Fergusonovo forsiranje mladih domaćih igrača je za svaku pohvalu.
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby Burke » 23 Aug 2011, 22:39

Southern Comfort wrote:Oduvek sam prezirao Man U, ali ono sinoć je impresivna demonstracija moći. Savršen pas, jasno podeljene uloge u timu, racionalno trošenje snage. Ne vidim ko u Premier ligi može da im parira.

PS Fergusonovo forsiranje mladih domaćih igrača je za svaku pohvalu.

Веома је занимљиво да тренутно два најјача клуба у Европи инсистирају на екипи са великим бројем домаћих играча, док су им најљући ривали праве легије странаца.
Burke

Postby CRNO_BELI » 24 Aug 2011, 11:50

Burke wrote:Веома је занимљиво да тренутно два најјача клуба у Европи инсистирају на екипи са великим бројем домаћих играча, док су им најљући ривали праве легије странаца.

Vjerovatno mislis na Siti kad pominjes Junajtedovog najljuceg rivala, ali tesko da ce se Liverpul tako lako odreci titule "najljuci rival". Vjerujem (mozda malo navijacki :biggrin: ) da je Liverpul ekipa koja moze da iznenadi i da osvoji titulu.
Btw. u Liverpul stigao stoper urugvajske reprezentacije Sebastian Coates (21 god.) kao "zamjena" za Grka.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby mali_buda » 24 Aug 2011, 12:19

Pod "najljuci rivali" je mislio na vise klubova, a svi su prave legije stranaca (Celzi, Liverpul, Arsenal, Siti...).
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Reaper » 24 Aug 2011, 15:01

CRNO_BELI wrote:Ma manite se tih Manchestera, nego pratite Liverpool. To je ekipa. YNWA! :biggrin:

Prijatelju, ti si zaribo :biggrin: Liverpul ce da se bori u 4 da udje, titula je naucna fantastika. Pa vi ste jedva dobili onaj moj osakaceni Arsenal bez 6 igraca i to tek kad je Frimpong iskljucen. Sprcali ste gomiletinu para na idiotske igrace (ja i dalje ne mogu da verujem da ste Hendersona platitli 20 miliona funti) i ja stvarno mislim da vama nema 'leba ove godine. Oba Mancestera jedu prosto malu decu na terenu, Celzi je igracki jaci od vas, ali izgleda da je onaj Viljas-Boas idiot, a videcemo na sta ce Arsenal da lici kad Venger kupi ova 2-3 igraca koja se cekaju. Totenham, Vilu i ostalu buraniju ni ne razmatram.
Reaper

Postby Burke » 24 Aug 2011, 22:09

Слажем се са Црно Белим да ће Ливерпул ове године бити озбиљан конкурент за титулу Манчестерима. Чак сам мишљења да су тренутно квалитетнија екипа и од Челсија и од Арсенала. Имају страховит напад и везни ред и сасвим коректну одбрану. Слободно могу рећи да Ливерпул никада није имао квалитетнијих 18 играча у последњих 20 година. И када су били прваци Европе имали су кратку клупу због чега су висили у ПЛ. Сада су сасвим лепо попуњени на већини позиција, што им омогућава квалитетно играње на више фронтова. Да не буде забуне, нисам навијач Ливерпула, као ни једне друге екипе из ПЛ :)
Burke

Postby Monsieur Poirot » 25 Aug 2011, 00:39

Ne verujem da Liverpul moze do titule, ali da su se lepo pojacali, jesu.. Ipak, i kod njih je doslo do promene u rukovodstvu, pa su se i oni malo otvorili, pogotovo mi je dopadljiv novi vezni red, a mozda im jos jedan napadac fali da bi bili bas dobro popunjeni. Njihova prednost je sto ne igraju Evropu, pa se najverovatnije vracaju medju prve 4 ekipe; pored champ19ns-a i to im je dovoljno :P
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal