Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Premijer liga BiH

Re: BHT Premijer liga BiH

Postby DIFovac » 07 Jul 2014, 15:49

Gdje je sad Marko Basara? Znam da je poslije Kozare otisao u Radnik i imao super sezonu.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby ОГИ » 07 Jul 2014, 19:22

U Radniku je bio kao Ronaldo. Ali stvarno, na stadion su ljudi dolazili samo da bi se gledale njegove bravure. Davao je golove sa 30+ metara. Nakon isteka ugovora, bukvalno su se otimali ovi najbolji Premijerligasi oko njega. No, on je odlucio da ode u Iran i unovci to, jer je to bio vrhunac njegove forme. Tamo su ga docekali na velika vrata i nakon samo par utakmica doslo je do nekog sukoba. Da li u pravcu igrac - uprava ili igrac - trener, ja ne znam.

Nakon te epizode i uzetih para, on se vraca u Zrinjsnki na pocetku ove (tek zavrsene) polusezone i sa timom osvaja titulu.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby grobar_Zvornik » 07 Jul 2014, 19:27

У сриједу се у Бијељини игра пријатељска утакмица Радник-Дрина.

Славија у великој кризи.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 07 Jul 2014, 19:32

Znas li u koliko casova? Mozda bih dosao da vidim kako stojimo i vi i mi.

Slavija je pocela renovirati teren (podlogu), igracki kadar im se raspada. Vjerujem da ce se podici i izboriti opstanak naredne sezone.
ОГИ

Postby grobar_Zvornik » 07 Jul 2014, 19:36

17 или 17:30 само не знам да ли ће се играти на Градском или у Дворовима (малопре прочитах на форуму Вукова за меч) ;)
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 07 Jul 2014, 19:50

Moze biti da ce se igrati u Dvorovima, jer je sinoc tek zavrsen Beer Fest, a i najavljivali su zamjenu travnatne podloge koja se skroz ofucala nakon poplava i turnira Prijateljstva.
ОГИ

Postby DIFovac » 07 Jul 2014, 21:41

ОГИ wrote:U Radniku je bio kao Ronaldo. Ali stvarno, na stadion su ljudi dolazili samo da bi se gledale njegove bravure. Davao je golove sa 30+ metara. Nakon isteka ugovora, bukvalno su se otimali ovi najbolji Premijerligasi oko njega. No, on je odlucio da ode u Iran i unovci to, jer je to bio vrhunac njegove forme. Tamo su ga docekali na velika vrata i nakon samo par utakmica doslo je do nekog sukoba. Da li u pravcu igrac - uprava ili igrac - trener, ja ne znam.

Nakon te epizode i uzetih para, on se vraca u Zrinjsnki na pocetku ove (tek zavrsene) polusezone i sa timom osvaja titulu.

Znaci u Zrinjskom je. Ja znam kad je Kozara usla u PL BiH doveli su ga iz Cukarickog, i covjek je citavu sezonu presjedio na klupi. Kad je otisao u Radnik preporodio se, sjecam se da je i Borcu dao gol iz slobodnjaka u finalu Kupa i to bivsem suigracu iz Kozare Daliboru Kozicu.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby White_Wulf@1 » 09 Jul 2014, 00:02

Posto pratim BiH ligu,bas sam zapazio tog Marka Basaru nije los fudbaler..Al mi se cini da je lik vise zauzet stvarima van fudbala..Uvek fura neke frizurice ima i dosta tetovaza..Zanimljiva ce biti ove godine liga jer su upale obe ekipe sa navijackim grupama pa ce biti desavanja i na tribinama..Jel ukinuta zabrana dolaska gostujucih navijaca?
White_Wulf@1

Postby ОГИ » 09 Jul 2014, 00:18

Mislim da nije alkos. Puno vremena posvecuje sebi i svome tijelu.
ОГИ

Postby ОГИ » 10 Jul 2014, 22:28

Drina savladala Radnik rezultatom 0-1.

Utakmica je odlucena iz penala. Nas golman Bodiroga je boksvao loptu i zakacio je napadaca Drine te je sudija pokazao na bijelu tacku. Edin Rustemovic je bio precizan i pogodio za konacnih 0-1.

Tokom utakmice, Drina je bila ekipa koja je vise drzala loptu u svom posjedu. Inace, za Drinu nastupa i bivsi igrac Obarske, Filip Kostic.
ОГИ

Postby grobar_Zvornik » 11 Jul 2014, 07:39

Костић је најновије појачање, уствари више није, Марко Јевтић бивши играч Борца је пред потписом. ОГИ на којем стадиону се играла утакмица? Може мало више детаља о самој утакмици ;)

grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 11 Jul 2014, 15:11

Igralo se na Gradskom stadionu.

Sta znam, nisam odgledao citavu utakmicu, ali ono sto sam uspio vidjeti jeste da ste bolji tim. Kod nas neki polovnjaci dosli veze oni nemaju, dok je kod vas nesto kompaktnija i kompletnija ekipa.

Marko Jevtic je prosle sezone igrao za nas, sasvim dobar stoper, pa je presao u Borac.
ОГИ

Postby ОГИ » 11 Jul 2014, 18:48

Drina na pripreme otisla u Krupanj;

Image

Aleksandar Radulovic trebao je pojacati jednog njemackog treceligasa, ali je taj transfer stopirao problem sa radnom dozvolom.

Ipak, Radulovic je brzo pronasao novi klub. Bivsi fudbaler Borca pojacao je Zrinjski.
ОГИ

Postby vess » 11 Jul 2014, 19:44

Koliko je nepravde u jednom malom klubu kao sto je Drina... Mogu samo zamisliti kako je u vecim, kada je u jednoj Drini ovako...
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby grobar_Zvornik » 11 Jul 2014, 22:03

Дрину до сада појачали Ђерић, Илић, Јевтић, Мемовић, Узелац, Ким, Ли, Ерић, Костић.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal