Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Kvizovi

Re: Kvizovi

Postby alcesta » 01 Oct 2014, 15:17

Tegi wrote:Inace, Maja vise nije tragacica, vec ona Milica Jokanovic sto je pobedila Milinkovica 1 na 1.

Nisam gledala tu emisiju. Je li to ona Milica što je bila i u Slagalici?
Meni se učinilo da su rekli kako su sad samo tri tragača, pa sam pomislila da je Uroš taj koji je otišao pošto ga baš dugo nisam videla. Mada, možda sam i pobrkala sa hrvatskom verzijom :tap:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Skafi » 03 Oct 2014, 16:54

Čim sam našao sliku, setio sam se iz prve. Pobedila baš u Slagalici. To je ona što mnogo brzo priča (to jest odgovara ko iz topa) i nekako čudno gleda sa strane, ali zna znanje. :biggrin:

Image

Mogli bi ovi iz produkcije da razmisle o Omeru Ekiću kao budućem lovcu. Jedan od naših najboljih kvizera, da ih tako nazovem. Gde god je učestvovao, uglavnom je pobeđivao ili bio blizu pobede. Poseduje zaista vrhunsko znanje.

Uzgred, dobro su se naši setili da promene ime iz Potraga u Potera.
Skafi

Postby Withnail » 03 Oct 2014, 17:21

skoro je u slagalici bio neki celavi koji je tako odradio sve emisije da ne znam, sa ogromnim razlikama je pobedjivao, cesto imao preko 150...haos koliko je znao.
a secam se i Omera, ne ovog naseg :biggrin: , pobedjivao gde se god pojavio.
i Milica je bila sjajna u slagalici (nisam je gledao u poteri). bolje da je upala umesto Urosa, a ne Maje (simpaticna :biggrin: )

jedva cekam da gledam Tegija :biggrin:
Withnail

Postby Tegi » 03 Oct 2014, 23:54

Ostao sam sam u zavrsnoj poteri sa Milinkovicem, skupio 14 pitanja prednosti i stigao me za 91 sekundu. :biggrin: Ali pitanja su mu bila strahovito laka.
Dali mi jadnu ekipu, najjaceg tragaca, nisu mi priznali 2 odgovora i jos mi namestili teza pitanja. I opet sam se odlicno drzao. Za nekog ko ima godina koliko ja, odlicno. :biggrin:
Pazite ovu sramotu.
Bilo pitanje-Srednjovekovna trgovacka udruzenja zvala su se gilde ili?
Ja kazem hanze, Memed kaze cehovi.
Ja pocnem da se bunim, necu da nastavim snimanje, oni pozovu onog Predraga Markovica, istoricara, rekordera Kviskoteke, on im sastavlja pitanja. I kaze da su hanze udruzenja vise cehova, tj. gildi i ne priznaju mi. Dodjem kuci, ukucam cehovi na Guglu i izadje mi srednjovekovna zanatska udruzenja.
Amateri.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Skafi » 03 Oct 2014, 23:58

Svaka čast. Image
Debelom često zapanu lakša pitanja u završnoj Poteri.

Znaš li kad će tačno ta epizoda biti na TV-u?
Skafi

Postby Tegi » 04 Oct 2014, 00:01

Skafi wrote:Svaka čast. Image
Debelom često zapanu lakša pitanja u završnoj Poteri.

Znaš li kad će tačno ta epizoda biti na TV-u?

Ne zna se, a pitanje je da li ce mi i reci. Ali ako budem saznao, obavesticu vas na vreme. Nazalost, nije bilo prilike da vas pomenem.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Pit Bull » 04 Oct 2014, 00:05

"Srecom" je kod nas emisija jednom sedmicno, kad bude Milicevic praticemo :biggrin:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Withnail » 04 Oct 2014, 00:08

a koliko si imao tacnih na pocetku :biggrin: da ne kazem koliko bi im para uzeo :biggrin:
Withnail

Postby Tegi » 04 Oct 2014, 00:10

Withnail wrote:a koliko si imao tacnih na pocetku :biggrin: da ne kazem koliko bi im para uzeo :biggrin:

7, ali su mi dva uzeli na pravdi Boga. U sustini, u toj igri su mi neka pitanja bila nenormalno laka, a druga nenormalno teska. Ali sam zato u drugoj igri prelako pobegao. :biggrin:

Sve se okrenulo protiv mene, a opet da sam imao bilo koga pored sebe, skupili bismo 19-20 i kurac bi nas stigao. Ali da ne prepricavam bas sve.
Tegi

Postby Withnail » 04 Oct 2014, 00:25

dobro je...ja bih se verovatno zbunio i zablokirao na tim pocetnim
Withnail

Postby Skafi » 04 Oct 2014, 00:31

Ne reče jesi uzeo srednju ili višu ponudu? :biggrin:

Jesu li ti realno teža pitanja bila na testovima ili u samom kvizu?
A mogu da pretpostavim da je ovaj imao bar 2 pitanja iz oblasti filma i isto toliko iz sporta.
Skafi

Postby Tegi » 04 Oct 2014, 00:32

Skafi wrote:Ne reče jesi uzeo srednju ili višu ponudu? :biggrin:

Jesu li ti realno teža pitanja bila na testovima ili u samom kvizu?
A mogu da pretpostavim da je ovaj imao bar 2 pitanja iz oblasti filma i isto toliko iz sporta.

Videcete sve.
Onako, podjednako.
Tegi

Postby Hezonja » 04 Oct 2014, 01:24

Bravo Tegi majstore!
Hezonja

Postby Jorgovan » 04 Oct 2014, 11:34

svaka cast majstore, steta sto nisi uzo neki dinar jbg.

inace kviz sam po sebi ima dobar koncept, zanimljiv je bas i dinamican, ali dzabe kad je sto kazes amaterski uradjen od strane rts-a.
Krenemo ti mi tako iz Zeleznika u Maderu, a ono daleko u picku materinu... Ljuba Tadic
Jorgovan

Postby Tegi » 04 Oct 2014, 12:46

Ne radi ga RTS, vec produkcija Adrenalin, RTS im ustupa studio, tehniku i Memeda. :biggrin:
Tegi

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura