Board index Forum Avangarda.in

Banana Republic

Re: Banana Republic

Postby AirBall » 31 Aug 2011, 15:32

FreddyHouse wrote:Vidim da su se kriterijumi opasno poostrili. Jedna stvar mi nije jasna,zasto se ne kaznjavaju ljudi od kojih poticu provokacije i koji zapocinju sve? Konkretno u mom slucaju kad sam odgovorio na provokaciju i zasluzeno bio banovan,zasto zacetnik provokacije nije sankcionisan?

Zbog toga sto ste vi provocirali u temi namenjenoj suprotnom klubu... Da se to odvijalo u temi predvidjenoj za sprdnju kazne ne bi ni bilo...

A i niste kaznjeni zbog poslednjeg incidenta, vec kumulativno, jer ste pre toga bili upozoreni da te stvari vise ne radite...

A u ovom poslednjem lezi odgovor zasto i neko drugi nije banovan... Prvo se kaznjavaju oni sa opomenama...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby FreddyHouse » 31 Aug 2011, 16:30

AirBall wrote:
FreddyHouse wrote:Vidim da su se kriterijumi opasno poostrili. Jedna stvar mi nije jasna,zasto se ne kaznjavaju ljudi od kojih poticu provokacije i koji zapocinju sve? Konkretno u mom slucaju kad sam odgovorio na provokaciju i zasluzeno bio banovan,zasto zacetnik provokacije nije sankcionisan?

Zbog toga sto ste vi provocirali u temi namenjenoj suprotnom klubu... Da se to odvijalo u temi predvidjenoj za sprdnju kazne ne bi ni bilo...

A i niste kaznjeni zbog poslednjeg incidenta, vec kumulativno, jer ste pre toga bili upozoreni da te stvari vise ne radite...

A u ovom poslednjem lezi odgovor zasto i neko drugi nije banovan... Prvo se kaznjavaju oni sa opomenama...

Ok.
FreddyHouse

Postby AirBall » 01 Sep 2011, 21:06

MVP 15 dana, vredjanje, provociranje, jezik neprimeren forumu...
AirBall

Postby AirBall » 01 Sep 2011, 21:13

Kezman 15 dana

more jel znas sta da se nosis u
PICKU LEPU MATERINU !!!!
AirBall

Postby 71:70 » 02 Sep 2011, 23:37

Kome je ovo matejino bilo upuceno?
71:70

Postby Nebojsa » 02 Sep 2011, 23:40

71:70 wrote:Kome je ovo matejino bilo upuceno?

#6_MVP
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby AirBall » 09 Sep 2011, 21:28

Delgado 14 dana...

Flejmovanje, provociranje i ako je vise puta bio opomenut da prestane s tim...

S obzirom da je drugi put banovan kazna je 14 dana... Ukoliko bude nastavio i nakon ovoga za svaki prekrsaj ce biti duplirana kazna...
AirBall

Postby lord_slawe_ » 12 Sep 2011, 14:38

jel Kantoni istekla kazna?
lord_slawe_

Postby AirBall » 12 Sep 2011, 14:53

lord_slawe_ wrote:jel Kantoni istekla kazna?

Nije, istice po mojoj racunici 25.09...

Postojala je dobra volja da mu se smanji kazna, ali on je porucio putem posrednika da ga forum vise ne zanima, tako da je na kraju nismo ni skidali...
AirBall

Postby AirBall » 26 Sep 2011, 22:20

Jing Jang 10 dana - vredjanje, provociranje, trolovanje

Kap je prelila casu kad je Kezu nazvao glupim, inace je vise puta opomenut da promeni nacin konverzacije

S obzirom da je prva kazna, samo 10 dana...
AirBall

Postby harper lee » 27 Sep 2011, 00:58

AirBall wrote:Kap je prelila casu kad je Kezu nazvao glupim...

:laugh:

Vidju kapi.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby DON » 27 Sep 2011, 01:03

harper lee wrote:
AirBall wrote:Kap je prelila casu kad je Kezu nazvao glupim...

:laugh:

Vidju kapi.

Sta je Betmene, Robin pao na Kezu pa ti krivo, jbg, mlad je, mora da uci, objasni mu neke stvari :bleh:

P. S. Taman da se ovih 10 dana lepo odmorimo od Zeke.

Kezo legendo, primio si metak za sve nas, nikad ti to necemo zaboraviti mi koji ne znamo da koristimo IL...
DON

Postby harper lee » 27 Sep 2011, 01:11

VUČKO_88 wrote:Sta je Betmene, Robin pao na Kezu pa ti krivo, jbg, mlad je, mora da uci, objasni mu neke stvari...

Ma jok, cudno mi samo sto je on sam pao na takvu glupost buduci da ga razvlacite kolektivno kao pitu a ne vidim da je neko od vas fasovao slicnu disciplinsku zausku. Valjda ce ga ovih deset dana nauciti da se ne kaci sam sa organizovanom linc ruljom jer linc rulja podeli kvalifikacije medju sobom pa svako pojedinacno ispadne nevin kao francuska sobarica, docim usamljeni kauboj nagomila licne ocas posla.

Interesantan grupni fenomen za posmatranje.
harper lee

Postby DON » 27 Sep 2011, 01:27

harper lee wrote:Ma jok, cudno mi samo sto je on sam pao na takvu glupost buduci da ga razvlacite kolektivno kao pitu a ne vidim da je neko od vas fasovao slicnu disciplinsku zausku.

Mi?

On pao na glupost? Ma ne... Bas me cudi... Sto ti ne padnes? Sto tebe, Bekrinja i Burketa ne razvlace ili ne razvlacimo ili sta vec?

Ne vidis da je neko od nas fasovao, kapiram da mislis na Grobare...

Pa pogledaj bananu, Keza, Mobi, Fredi itd... Svi koji su preterali sa trolovanjem, upozoravani X puta, bas kao i Zeka...

Ajde macka, odoh da spavam, opusti se, decko je davno zasluzio ladjenje ;)

Sto se tice posmatranja, jeste interesantno, nista manje nego li i paranoja iz koje proistice nerealnost, zabluda, dvostruki arsini ;)
DON

Postby harper lee » 27 Sep 2011, 01:41

VUČKO_88 wrote:Mi?

On pao na glupost? Ma ne... Bas me cudi... Sto ti ne padnes? Sto tebe, Bekrinja i Burketa ne razvlace ili ne razvlacimo ili sta vec?

Da, idi spavaj. Verovatno je tako i najbolje.

Pre nego sto zaspes samo da ti kazem - razvlacite. Samo sto razliciti ljudi razlicito reaguju na detinjaste provokacije i budalastine. Iako nikog ne znam ovde i nisu mi dostupne nikakve informacije smem da se opkladim u sta god hoces da je bar 5-6 zahteva za mojim banovanjem do sada zavrsilo u inbox-u moderatora. Burke je bio u banani kad sam ja ovde dosao. Koliko danas sam citao vapaje na temu odstranjenja kocica sa foruma, ne secam se vise na kojem topiku (kao da je bitno). Tesko to ide sa tolerisanjem tudjeg misljenja, znam. Takodje znam da nije uvek jednostavno za amatera da zonglira sa po nekoliko zastupnika drugacijeg misljenja koji nalecu u gomilama i da su takvi uvek u opasnosti da ivicu prekorace. Zato ih je i lako banovati, razloga uvek ima.

Uopste ne pomazete ovim momcima sto moderiraju forum. Neprijatno ste nesposobni, uz nekoliko izuzetaka koje sam vec jednom nabrojao i necu opet, uobrazice se :biggrin: , da cujete bilo sta sto vam se ne dopada da cujete. Lose je to.
harper lee

PreviousNext

Return to Avangarda.in