Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Teniske diskusije

Postby jedaj » 06 Sep 2011, 11:57

Delester wrote:rogerov bh je blamantan udarac, znam da je to jos uvek blasfemija, sticice me kazna bozija
zapravo jeste, slajs ga je drzao na vrhu dok nije totalno prevazidjen, kao uostalom jednorucni bh sto je, a narocito kada ga izvodi mr shank kako su ga prozvali zbog izuzetnog bh-a :laugh:
btw, dolgopolov poseduje i prilicno ozbiljan zdravstveni problem kao izuzetno ogranicavajuci faktor u karijeri sto samo akcentujekoliko se radi o kvalitetu, a koliko o stihiji

Boze sta se ovde vise nece cuti..............od usporedbe i sprege Rafinog istocnog hvata sa nepostojecim kontinentalnim
do toga da bog tenisa nema bekend.On koji cisti linije bez problema sa tim udarcem naravno kada je u mogucnosti da se
namjesti za isti i on koji ima takvu sigurnost u tom udarcu da ga igra bez obzira jel mec poen u pitanju ili tb.Nije isto kada
Dolgopolov za vrijeme treninga izvodi recimo bekend a zatim to ne cini za vrijeme meca(pogledaj tb 1. seta recimo).
Za takve tenisere koji to nisu u stanju da cine se u strucnom svijetu kaze da nemaju bekenda i tacka.

Liv molim te banuj me da ne mogu da se oglasavam na ovo skrnavljenje ove divne igre.
jedaj

Postby M.S. » 06 Sep 2011, 11:59

pominjući dugi rok, mislila sam na period duži od seta, a ne na celokupnu karijeru. koliko otprilike svim dža-bu igračima treba da isprazne šaržere u ozbiljnijem meču.

rodžerov bh je (za jednoručni bh) izuzetno dobar, sve dok nije stavljen u ravan sa solidnijim dvoručnim bekhendima svog doba i raskrinkan suštinski kompletnom i izdržljivom igrom sa osnovne linije (što su Rodik and co mogli samo da sanjaju). sad je ugroženiji nego ikad, jer Federer prilično kasni na njega. što je više problem tajminga nego kvaliteta udarca.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 06 Sep 2011, 12:07

jedaj wrote:
Delester wrote:rogerov bh je blamantan udarac, znam da je to jos uvek blasfemija, sticice me kazna bozija
zapravo jeste, slajs ga je drzao na vrhu dok nije totalno prevazidjen, kao uostalom jednorucni bh sto je, a narocito kada ga izvodi mr shank kako su ga prozvali zbog izuzetnog bh-a :laugh:
btw, dolgopolov poseduje i prilicno ozbiljan zdravstveni problem kao izuzetno ogranicavajuci faktor u karijeri sto samo akcentujekoliko se radi o kvalitetu, a koliko o stihiji

Boze sta se ovde vise nece cuti..............od usporedbe i sprege Rafinog istocnog hvata sa nepostojecim kontinentalnim
do toga da bog tenisa nema bekend.On koji cisti linije bez problema sa tim udarcem

naravno

kada je u mogucnosti da se
namjesti za isti
i on koji ima takvu sigurnost u tom udarcu da ga igra bez obzira jel mec poen u pitanju ili tb.Nije isto kada
Dolgopolov za vrijeme treninga izvodi recimo bekend a zatim to ne cini za vrijeme meca(pogledaj tb 1. seta recimo).
Za takve tenisere koji to nisu u stanju da cine se u strucnom svijetu kaze da nemaju bekenda i tacka.

Liv molim te banuj me da ne mogu da se oglasavam na ovo skrnavljenje ove divne igre.

b1 to su zaista bila divna secanja koja i najveci fanovi imaju probleme da iskristalisu usled nemilosrdnog zuba vremena
taman egal onome da neki od die hard fanova i dalje misle da je prvi na listi

b2 kada je u mogucnosti, :laugh: ni ja ne bih formulisala bolje

sto se tice skrnavljenja, zaista se pronalazim u ulozi pljackasa grobova
Last edited by Delester on 06 Sep 2011, 12:08, edited 1 time in total.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby jedaj » 06 Sep 2011, 12:07

M.S. wrote:pominjući dugi rok, mislila sam na period duži od seta, a ne na celokupnu karijeru. koliko otprilike svim dža-bu igračima treba da isprazne šaržere u ozbiljnijem meču.

rodžerov bh je (za jednoručni bh) izuzetno dobar, sve dok nije stavljen u ravan sa solidnijim dvoručnim bekhendima svog doba i raskrinkan suštinski kompletnom i izdržljivom igrom sa osnovne linije (što su Rodik and co mogli samo da sanjaju). sad je ugroženiji nego ikad, jer Federer prilično kasni na njega. što je više problem tajminga nego kvaliteta udarca.

:bravo:
Tako kratko,jednostavno,tacno i bez mnogo filozofiranja pogodjeno u metu,jos jednom bravo kraljice.
jedaj

Postby jedaj » 06 Sep 2011, 12:10

Delester wrote:
jedaj wrote:

do toga da bog tenisa nema bekend.On koji cisti linije bez problema sa tim udarcem

naravno

kada je u mogucnosti da se
namjesti za isti
i on koji ima takvu sigurnost u tom udarcu da ga igra bez obzira jel mec poen u pitanju ili tb.Nije isto kada

b1 to su zaista bila divna secanja koja i najveci fanovi imaju probleme da iskristalisu usled nemilosrdnog zuba vremena
taman egal onome da neki od die hard fanova i dalje misle da je prvi na listi

b2 kada je u mogucnosti, :laugh: ni ja ne bih formulisala bolje

sto se tice skrnavljenja, zaista se pronalazim u ulozi pljackasa grobova

Ma sa tobom je dzaba pricati,uzivaj.
jedaj

Postby Delester » 06 Sep 2011, 12:12

M.S. wrote:pominjući dugi rok, mislila sam na period duži od seta, a ne na celokupnu karijeru. koliko otprilike svim dža-bu igračima treba da isprazne šaržere u ozbiljnijem meču.

na takvom mikronivou je takva konstatacija irelevantna jer je krajnji rezultat zeljen rezultat

sto se tice bha, njegov je najgori u prvih 10 jednorucnih, te mislim da niti jedna primedba ne stoji
nikad nije bio problem tajminga, uvek je bio problem profila glave reketa i manjkavosti samog udarca koja je bivala veca sto je igra vise evoluirala
.......................................................................................
Delester

Postby Delester » 06 Sep 2011, 12:16

volim kada se oruzje polozi bez teskih reci, osecam napredak u komunikaciji
steta sto se taklo naglo zavrsila
moram reci da zaista uzivam zbog toga
Delester

Postby jedaj » 06 Sep 2011, 12:23

Delester wrote:

na takvom mikronivou je takva konstatacija irelevantna jer je krajnji rezultat zeljen rezultat

sto se tice bha, njegov je najgori u prvih 10 jednorucnih, te mislim da niti jedna primedba ne stoji
nikad nije bio problem tajminga, uvek je bio problem profila glave reketa i manjkavosti samog udarca koja je bivala veca sto je igra vise evoluirala

Nije tacno,jel znas koji obim glave reketa koristi Fedex,molim te malo se informisi po tom slucaju.
Bila glava veca ili manja(u Fedovom slucaju) cilj ostaje isti da se loptica udari njenom sredinom.
Ova prica ti je smijesna i nema nikakvo utemeljenje.
jedaj

Postby Delester » 06 Sep 2011, 12:25

:laugh:
Delester

Postby jedaj » 06 Sep 2011, 12:27

Delester wrote:

volim kada se oruzje polozi bez teskih reci, osecam napredak u komunikaciji
steta sto se taklo naglo zavrsila
moram reci da zaista uzivam zbog toga

Nista carice slobodno uzivaj u izvlacenju jedne recenice iz citavog konteksta posta,nije nikakav problem.
strasno grijesis i nije to grijeh,grijeh je ne spoznati i ne prihvatiti ociglednu gresku koju si napravila sa
tom izjavom da covjek nema bekend a sve u sprezi kako je Dolgopolov svestran igrac :tap: .
Ako smatras da je to polaganje oruzja evo jos jednom da potvrdim i ponovo polozim oruzje.
jedaj

Postby jedaj » 06 Sep 2011, 12:29

Delester wrote::laugh:

Odnekud mi je poznat taj smajli mada ovog puta bez prosto prosirene recenice.
Bravo samo naprijed.
jedaj

Postby Starsica » 06 Sep 2011, 12:35

Dosta je bilo!
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby delgado » 06 Sep 2011, 13:28

Ako je dolgo elektricni zec i cirkuzant ukljucen u struju,Monfis pajac i klovn, sta je onda Novak... Pa on je zajebao obojicu sa imitacijama... ja bih to nazavao dvorska luda svetskog tenisa. Tako se ne ponasa broj :thumbdown:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Monsieur Poirot » 06 Sep 2011, 13:44

Samo pises nesto tek da bi napisao nesto kontra Novaka; kakve li veze imaju imitacije sa samim manifestovanjem igre na terenu pomenute dvojice za koju se ne bi bas mogla reci da je konvencionalna, u najmanju ruku..

I da, Oleksandr je sam promenio ime u Aleksandar(Alexander)
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby delgado » 06 Sep 2011, 13:54

Smeta mi sto ismejavaju carobnjaka... Kao onomad kad su ismejavali Santoroa... Sve sami teniski strucnjaci, a ne znaju da naprave razliku izmedju Useina Bolta i vrsnog talenta :laugh:
Teske price iz hooda!
delgado

PreviousNext

Return to Turniri