Delester wrote:rogerov bh je blamantan udarac, znam da je to jos uvek blasfemija, sticice me kazna bozija
zapravo jeste, slajs ga je drzao na vrhu dok nije totalno prevazidjen, kao uostalom jednorucni bh sto je, a narocito kada ga izvodi mr shank kako su ga prozvali zbog izuzetnog bh-a
btw, dolgopolov poseduje i prilicno ozbiljan zdravstveni problem kao izuzetno ogranicavajuci faktor u karijeri sto samo akcentujekoliko se radi o kvalitetu, a koliko o stihiji
Boze sta se ovde vise nece cuti..............od usporedbe i sprege Rafinog istocnog hvata sa nepostojecim kontinentalnim
do toga da bog tenisa nema bekend.On koji cisti linije bez problema sa tim udarcem naravno kada je u mogucnosti da se
namjesti za isti i on koji ima takvu sigurnost u tom udarcu da ga igra bez obzira jel mec poen u pitanju ili tb.Nije isto kada
Dolgopolov za vrijeme treninga izvodi recimo bekend a zatim to ne cini za vrijeme meca(pogledaj tb 1. seta recimo).
Za takve tenisere koji to nisu u stanju da cine se u strucnom svijetu kaze da nemaju bekenda i tacka.
Liv molim te banuj me da ne mogu da se oglasavam na ovo skrnavljenje ove divne igre.