irriducibili wrote:Za Chelsea je sigurno drugo mesto
tm veliki uspeh, cudi me da ga nisu zadrzali...
Sta kazes, Inter je bio fizicki istrosena ekipa. Originalno opravdanje, nema sta. Cenim da svako ko dozivi debakl u pre njega uspesnom timu, moze da se pozove na taj argument
tm...
Ok, makar smo.se oko sramote u Napoliju saglasili...
Ima vremena, podseticemo se ove polemike kada njegov Real pokaze sta moze...

Pa nije on dosao u Celzi na pocetku sezone, to je sezona kad je di Mateo najuren i kad je bodovni zaostatak u PL bio nedostizan. Ovako je izvukao maximum i uzeo LE a on u Celziju nije ni planiran za sledecu sezonu nego je dogovoreno da ostane do kraja sezone jer se znalo da Murinjo vraca. Epizoda u Celziju je uspesna sa njegove strane.
Sa Interom je prica dosta cudna barem meni, on je u trenutku otkaza bio 6-7(Inter je zavrsio drugi na kraju sezone) a u LS je prosao dalje u grupi i osvojio SP klupski sto nisu bas svi Evropljani uspeli(Barselona, Liverpul i Celzi gubili). Kad skontas da se Inter nakon te sezone potpuno raspao i vise nikad nije bio medju 3...
U Napoliju nema opravdanje to je debakl, prosla sezona je bila dobra, nema se sta zameriti, formirala se nova ekipa sa Higuainom i Kaljehonom, u LS nisu imali srece, 12 bodova nije bilo dovoljno za prolaz, ali ova sezona je sramota, u ovakvoj konkurenciji je morao biti u tri... Mnogo glupih kikseva i verujem da mu je ovo najgora sezona u trenerskoj karijeri.
Ali opet svi imaju lose sezone, ne vidim sto ne bi i Benitez.
Ti samo spominjes lose stvari, da vidim kad ce neko opet u 3 sezone u Spaniji 2 puta biti sampion a da to nisu Real ili Barsa. A znas i sam kakvu je ekipu imao Real tada. Cak je tada i Deportivo imao dosta jaku ekipu.
Pa onda u Liverpulu titula u LS i finale, konstantno u LS u zavrsnici u svakoj sezoni, u ligi nije uzeo titulu ali ruku na srce Liverpul vec 30 godina nije bio sampion i ruku na srce on nikada nije tamo ni imao najjacu ekipu u ligi. Videli smo posle njegovog odlaska u sta se Liverpul pretvorio, uostalom kakav je trag tamo ostavio najbolje govori transparenti na zadnjim utakmicama u kojima su zeljeli njegov povratak.
A treba spomenuti i promocije u Primeru sa nekakvom Ekstramadurom i Tenerifama. Znaci gde god je radio sem u Napoliju imao je uspeha i u svakom klubu u kojem je radio napravio je odredjen rezultat.
Daleko od toga da ja volim nesto preterano njegov rad, ali sramota je kada citas ovakve stvari o nekome ko zaista ima dobre rezultate iza sebe.