Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera & Copa del Rey

Postby Pit Bull » 01 Jun 2015, 22:19

Kakav je to debakl bio u Celziju? Preuzeo ekipu kad su ispali iz LS i osvojio LE i zavrsio kao siguran drugi u Engleskoj. Perfektan posao.

U Interu tada nije moglo nista da se napravi, ekipa koja je uzela Tripletu sezonu ranije, fizicki istrosena i kao sto smo videli i posle Beniteza niko od trenera nije uspio nista apsolutno da napravi sa onom ekipom.

Sto se Napolija tice, tu nema opravdanja, ocajno selektirana ekipa.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby irriducibili » 01 Jun 2015, 23:01

Za Chelsea je sigurno drugo mestotm veliki uspeh, cudi me da ga nisu zadrzali...

Sta kazes, Inter je bio fizicki istrosena ekipa. Originalno opravdanje, nema sta. Cenim da svako ko dozivi debakl u pre njega uspesnom timu, moze da se pozove na taj argumenttm...

Ok, makar smo.se oko sramote u Napoliju saglasili...

Ima vremena, podseticemo se ove polemike kada njegov Real pokaze sta moze... :okk:
irriducibili

Postby Pit Bull » 01 Jun 2015, 23:11

irriducibili wrote:Za Chelsea je sigurno drugo mestotm veliki uspeh, cudi me da ga nisu zadrzali...

Sta kazes, Inter je bio fizicki istrosena ekipa. Originalno opravdanje, nema sta. Cenim da svako ko dozivi debakl u pre njega uspesnom timu, moze da se pozove na taj argumenttm...

Ok, makar smo.se oko sramote u Napoliju saglasili...

Ima vremena, podseticemo se ove polemike kada njegov Real pokaze sta moze... :okk:

Pa nije on dosao u Celzi na pocetku sezone, to je sezona kad je di Mateo najuren i kad je bodovni zaostatak u PL bio nedostizan. Ovako je izvukao maximum i uzeo LE a on u Celziju nije ni planiran za sledecu sezonu nego je dogovoreno da ostane do kraja sezone jer se znalo da Murinjo vraca. Epizoda u Celziju je uspesna sa njegove strane.

Sa Interom je prica dosta cudna barem meni, on je u trenutku otkaza bio 6-7(Inter je zavrsio drugi na kraju sezone) a u LS je prosao dalje u grupi i osvojio SP klupski sto nisu bas svi Evropljani uspeli(Barselona, Liverpul i Celzi gubili). Kad skontas da se Inter nakon te sezone potpuno raspao i vise nikad nije bio medju 3...

U Napoliju nema opravdanje to je debakl, prosla sezona je bila dobra, nema se sta zameriti, formirala se nova ekipa sa Higuainom i Kaljehonom, u LS nisu imali srece, 12 bodova nije bilo dovoljno za prolaz, ali ova sezona je sramota, u ovakvoj konkurenciji je morao biti u tri... Mnogo glupih kikseva i verujem da mu je ovo najgora sezona u trenerskoj karijeri.

Ali opet svi imaju lose sezone, ne vidim sto ne bi i Benitez.

Ti samo spominjes lose stvari, da vidim kad ce neko opet u 3 sezone u Spaniji 2 puta biti sampion a da to nisu Real ili Barsa. A znas i sam kakvu je ekipu imao Real tada. Cak je tada i Deportivo imao dosta jaku ekipu.

Pa onda u Liverpulu titula u LS i finale, konstantno u LS u zavrsnici u svakoj sezoni, u ligi nije uzeo titulu ali ruku na srce Liverpul vec 30 godina nije bio sampion i ruku na srce on nikada nije tamo ni imao najjacu ekipu u ligi. Videli smo posle njegovog odlaska u sta se Liverpul pretvorio, uostalom kakav je trag tamo ostavio najbolje govori transparenti na zadnjim utakmicama u kojima su zeljeli njegov povratak.

A treba spomenuti i promocije u Primeru sa nekakvom Ekstramadurom i Tenerifama. Znaci gde god je radio sem u Napoliju imao je uspeha i u svakom klubu u kojem je radio napravio je odredjen rezultat.

Daleko od toga da ja volim nesto preterano njegov rad, ali sramota je kada citas ovakve stvari o nekome ko zaista ima dobre rezultate iza sebe.
Pit Bull

Postby Steamroller91 » 01 Jun 2015, 23:29

Ovo sto je Pit rekao za tim je kljuc. Gde god da je radio, Rafa nikad nije imao najjaci tim medju konkurencijom, cak se moze reci da te ekipe koje je on vodio nisu bile ni u top 3 mozda u tom trenutku u svojim drzavama, osim Chelsija.

Dobar trener u svakom slucaju, upgrade u odnosu na Ancelotija, samo je pitanje kako ce se snaci u ekipi koja na pocetku sezone ima najvise ciljeve.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby irriducibili » 01 Jun 2015, 23:34

Da li me zezas, sve ekipe koje je on vodio su bile po snazi medju 3 u svojim zemljama...

Valensija i delom Liverpul mu priznajem kao uspeh, sve posle toga je neuspeh, a ovo na kraju je debakl. Anceloti je uzeo LS, videcemo sta ce Rumenko uraditi...
irriducibili

Postby Pit Bull » 01 Jun 2015, 23:36

Ocito mu je nije legao italijanski stil fudbala... Uostalom Real Madrid je pravi ispit, vodice klub koji vodi, mora da osvoji ili titulu ili LS ili ce biti odmah najuren.
Pit Bull

Postby Steamroller91 » 01 Jun 2015, 23:49

Ajd ok, mozda preterah, zbog licnog (verovatno neobjektivnog) misljenja o Interu te sezone rekoh ovo, ali je sigurno da nije imao najjaci tim lige u momentima kad je vodio Inter, Valensiju i Liverpool. Pa pogledaj samo sa kakvim timom Liverpula je uzeo LS. Rise, Smicer, Baros kao prvi napadac... U 21. veku jedino je jos Murinjo sa autsajderom uzeo LS, ali je Rafa to uradio 3 puta, to nikako ne moze biti slucajnost.
Steamroller91

Postby irriducibili » 01 Jun 2015, 23:55

Valensija u njegovo vreme je bila fenomenalna ekipa, uopste nisu bili underdog kakvim se sada predstavljaju...

Po meni on nije trener za Real, kroz celu karijeru mu bolje ide sa ekipama koje nemaju imperativ. No, videcemo, ne bi me iznenadilo da ne doceka kraj sezone, nisu oni Napoli da ga trpe do kraja...
irriducibili

Postby Steamroller91 » 02 Jun 2015, 00:03

irriducibili wrote:Valensija u njegovo vreme je bila fenomenalna ekipa, uopste nisu bili underdog kakvim se sada predstavljaju...

Po meni on nije trener za Real, kroz celu karijeru mu bolje ide sa ekipama koje nemaju imperativ. No, videcemo, ne bi me iznenadilo da ne doceka kraj sezone, nisu oni Napoli da ga trpe do kraja...

Real mu je pravi ispit, ima priliku da od dobrog trenera postane veliki.
Tesko da ce on dobiti neki raniji otkaz, do februara-marta, kakav god da bude tim Reala, sigurno ce proci grupnu fazu LS i bice u trci za titulu.
Nekako mi se cini da se trenersko umece ljudi sa klupe Reala i Barse vidi tek od proleca, za njih je prethodni period sezone neka vrsta zagrevanja...
Steamroller91

Postby Pit Bull » 02 Jun 2015, 00:06

Liga sampiona je velika klackalica i tu ti niko ne garantuje da ce najkvalitetnija ekipa da pobedi, nijanse odluce.

U prvenstvu je drugacija stvar, igras celu sezonu i ako si najbolji u kontinuitetu osvojices... A uvek imas 2 El Klasika da se vadis ako zajebes na malim utakmicama.
Pit Bull

Postby irriducibili » 02 Jun 2015, 00:22

Ok, po vama je on dobar trener, po meni fudbalski Scariolo. Neka vreme pokaze... :okk:
irriducibili

Postby irriducibili » 02 Jun 2015, 01:16

Izgleda da ni navijaci Reala ne znaju sta je dobro za njih...

http://www.index.hr/sport/clanak/navija ... 23199.aspx
irriducibili

Postby Pit Bull » 02 Jun 2015, 01:18

Pa kakve ovo veze ima sa Benitezom, nije bilo pitanje da li su sretni njegovim dolaskom. Anceloti je logicno imao najvise glasova a ni ja ga ne bi menjao da sam predsednik Reala ali sezona bez trofeja se ocito ne trpi. A Klop je svakako zanimljiv trener sa dosta fanova i nema sumnje da bi ga vecina klubova zeljela na svojoj klupi.
Pit Bull

Postby irriducibili » 02 Jun 2015, 01:55

Tebi nista ne znaci sto je toliki broj navijaca bio protiv smene trenera? Realova publika je krajnje specificna, razmazena, nervozna i nadmena, videcemo koliko ce im trebati da zamasu belim maramicama ukoliko ne krene po planu...
irriducibili

Postby Pit Bull » 05 Jun 2015, 13:45

Elche zbog duga od nesto vise od 3m evra izbacen iz Primere tako da Eibar ostaje u ligi...
Pit Bull

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal