Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Starsica » 24 Sep 2011, 12:00

Delgado, bezobrazan si, i to sad vise ne radis ni perfidno kao do sada, otvoreno si bezobrazan.
To sto se ti pravis blesav svaki put kad neko ubode poentu nije moj niti problem forumasa. Ako je tebi normalna diskusija gde opravdavas svoje flejmovanje, onda, sta da ti kazem, u pravu si po svojim mrilima, ali se ne usudjuj onda drugima da kazes da imaju dvostruki arsin.
Da, jesu, tu su godinice, ali to nema veze sa argumentima, nego sa tobom.
Spusti loptu, smanji dozivljaj i pokusaj, za promenu, da pises o tenisu. Zbog toga si ovde, zar ne?
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby NadjaM » 24 Sep 2011, 16:01

delgado wrote:Stize i okrivljeni pravo iz samice.

Nisu mi jasni dvostruki standardi TM koje liv poseduje.
1) Napada ( u savezu sa Nadjom) me iz sve snage jer sam navodno prozivao i ogovarao forumase avangarde preko brda.
2) Napada Gocu jer je pomenula odredjenog forumasa preko brda.

Usaglasi se ;)

U poslednje vreme nisam imao provokacija , pisao sam sasvim normalno, ali ocigledno postoji neka netrpeljivost prema meni pa se lepo formirao taj proterivacki trio, naravno, znao sam ja da je to cista provokacija da se uklonim, pa nisam hteo da vam pokvarim plan :biggrin: Davno sam prestao da se lozim na provokacije :teacher:

Posto si me prozvao,da ti odgovorim...
Ako mislis da ja pravim neke planove da bih tebe uklonila(ma sta ti to znacilo),grdno se varas.Nisi mi na listi najdrazih forumasa,ali apsolutno nemam nista protiv tebe,cak sta vise...
Nisam imala nameru ni da te napadam,ali,posto sam smatrala da ovde svi,pa i ti, imamo normalnu i prijateljsku komunikaciju,bez obzira na razmimoilazenja u nekim misljenjima,nisam mogla da verujem da mozes da odes na drugi forum i da nazoves svoje sagovornike imbecilima(tj. da vredjas).Iako ja te veceri nisam ni ucestvovala u toj raspravi koja te je isprovocirala da odes i da to napises ,osetila sam se prozvanom da odreagujem.Da li si ti to napisao misleci da niko sa A nece procitati ili si namerno hteo da uvredis a da izbegnes kaznu na A,pa hajde da to uradim tamo gde nece biti sankcionisano a da se opet cuje,ne znam,niti me interesuje.Tvoje pravo da radis sta hoces,ali nemoj da ocekujes da ce svi tolerisati tvoje ispade.Ja prva necu i uvek cu ti to pokazati,kao sto si i do sada primetio.Ali,to mozes da shvatis samo kao kompliment sa moje strane,jer da imam lose misljenje o tebi i da te smatram klincem,ne bih ti se ni obratila i bezubrazluke bih ti odbila na glupost.
A sto se provokacija tice,ovo sto ti sada radis,to je provociranje.
NadjaM

Postby delgado » 24 Sep 2011, 20:36

Ja ovde vodim diskusiju sa liv,nadjom i starsicom, tako da pojedini pecinski ljudi mogu slobodno da se vrate u svoje prapostojbine :laugh:
Starsice... Ajde da me nadja ili liv prozivaju za godine, pa i da razumem, al ti si nasla koja si starija od mene 5 godina u vrh glave :biggrin: A i to nema nikakve veze sa onim sto pisem ... Nisam ja kriv sto sam mali i bezobrazan :funbat:

Ulica Starsica od Nocaja, ovde su cuda moguca... :biggrin:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Starsica » 24 Sep 2011, 20:55

I bas zato sto sam samo toliko starija od tebe, znam sta govorim. Ni meni nije tako davno bio bas taj tvoj period i kao sto rekoh, to ima veze sa tobom, ne sa argumentima.
Molim te, prekini sa isterivanjem toga sto isterujes, nisi u pravu. Ovde smo da pisemo o tenisu i da se opustimo, ne da se preganjamo kao da nam od toga zivot zavisi.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby delgado » 24 Sep 2011, 20:58

Cekaj, ako ti nisi znala dovoljno u mojim godinama, to ne mora da znaci da ja ne znam. Ne mozes tako mehanicki da odredjujes. Neko sazri u 17, neko ni u 35, to ti je do individue. Ne poznajes me dovoljno da bi bila kompetentna da cenis moju zrelost.

I da , jesam u pravu, ali dosta je bilo..
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Starsica » 24 Sep 2011, 21:03

Jao, Delgado, neumoran si. Gde ti vidis da sam ja rekla da nisam znala dovoljno u tvojim godinama? To se odnosilo na suprotno, da bas kao i ti jesam mislila da znam sve, a to ti necu reci samo ja, to moze sigurno da ti kaze 95% ljudi na planeti. I koliko god ja nesto imala da kazem, ti ces naci nacin da to izvrnes. Ali, svacije strpljenje ima granicu, a ja nemam nameru da se sa tobom preganjam do prekosutra.
U pravu si za jedno. Dosta je.
Starsica

Postby delgado » 24 Sep 2011, 22:44

Dobro i ti si znala, ali ako si ti znala a sad znas da nisi znala, to opet ne mora da znaci da ja ne znam , a mislim da znam.
Its enough for me..
Teske price iz hooda!
delgado

Postby vanjabarsa » 08 Oct 2011, 11:03

imam jednu molbu za moderatore ili ko vec ima mogucnost, da moj profil skine, obrise ili sta se vec radi. posto ja to sama ne mogu da uradim.

hvala
vanjabarsa

Postby Gama » 08 Oct 2011, 11:05

A sto vanja da obrises?

Pitanje za Sangaj, nova tema ili na ATP temi?
Gama

Postby Liv » 08 Oct 2011, 11:14

Vanja, ti si nase mezimce kako bre da te brisemo. :)

Gama, mastersi imaju zasebne teme, slobodno otvaraj.
Liv

Postby georgina » 08 Oct 2011, 13:20

vanjabarsa wrote:imam jednu molbu za moderatore ili ko vec ima mogucnost, da moj profil skine, obrise ili sta se vec radi. posto ja to sama ne mogu da uradim.

hvala

jao bre vanja nemoj da si takva :crybaby:

pa normalno je da dodje do neslaganja ponekad, pa ovo je forum, ne moze uvek da vlada harmonija a ne bi ni valjalo, moramo da sukobljavamo misljenja, zanimljivije je .

udri brigu na veselje bre :gitara: :biggrin: , nemoj molim te da begas, please .
georgina

Postby Gama » 08 Oct 2011, 14:17

I ja te molim, ja sam kriva, prva sam potegla to oko Ane. Pa ja obozavam Anu ali mozemo da diskutujemo zasto joj se cesto desavaju povrede. Niko ne zna sta je sigurno u pitanju, mozemo samo da nagadjamo.
Molim te vanja, ne idi :imsorry:
Gama

Postby Milutinov Tata » 08 Oct 2011, 15:35

Gama wrote:A sto vanja da obrises?

Pitanje za Sangaj, nova tema ili na ATP temi?

Najbolje na ATP temi, ne verujem da ce biti neko vece interesovanje za taj turnir.

Vanja, nisam bas najbolje ispratio sta se desavalo, ali nemoj da nam bezis :crybaby:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Gama » 08 Oct 2011, 16:37

Nisam videla, pa sam otvorila temu za Sangaj, ali moze i da se obrise :biggrin:
Gama

Postby alcesta » 08 Oct 2011, 20:41

Eto ti sad, prva tema koju otvorim posle nekoliko dana i ovo me dočeka. :crybaby: Nemoj da ideš, vanja, ti mu dođeš kao deo inventara, nije forum isti bez tebe. :sad3:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

PreviousNext

Return to Teniski miks