delgado wrote:Stize i okrivljeni pravo iz samice.
Nisu mi jasni dvostruki standardi TM koje liv poseduje.
1) Napada ( u savezu sa Nadjom) me iz sve snage jer sam navodno prozivao i ogovarao forumase avangarde preko brda.
2) Napada Gocu jer je pomenula odredjenog forumasa preko brda.
Usaglasi se

U poslednje vreme nisam imao provokacija , pisao sam sasvim normalno, ali ocigledno postoji neka netrpeljivost prema meni pa se lepo formirao taj proterivacki trio, naravno, znao sam ja da je to cista provokacija da se uklonim, pa nisam hteo da vam pokvarim plan

Davno sam prestao da se lozim na provokacije

Posto si me prozvao,da ti odgovorim...
Ako mislis da ja pravim neke planove da bih tebe uklonila(ma sta ti to znacilo),grdno se varas.Nisi mi na listi najdrazih forumasa,ali apsolutno nemam nista protiv tebe,cak sta vise...
Nisam imala nameru ni da te napadam,ali,posto sam smatrala da ovde svi,pa i ti, imamo normalnu i prijateljsku komunikaciju,bez obzira na razmimoilazenja u nekim misljenjima,nisam mogla da verujem da mozes da odes na drugi forum i da nazoves svoje sagovornike imbecilima(tj. da vredjas).Iako ja te veceri nisam ni ucestvovala u toj raspravi koja te je isprovocirala da odes i da to napises ,osetila sam se prozvanom da odreagujem.Da li si ti to napisao misleci da niko sa A nece procitati ili si namerno hteo da uvredis a da izbegnes kaznu na A,pa hajde da to uradim tamo gde nece biti sankcionisano a da se opet cuje,ne znam,niti me interesuje.Tvoje pravo da radis sta hoces,ali nemoj da ocekujes da ce svi tolerisati tvoje ispade.Ja prva necu i uvek cu ti to pokazati,kao sto si i do sada primetio.Ali,to mozes da shvatis samo kao kompliment sa moje strane,jer da imam lose misljenje o tebi i da te smatram klincem,ne bih ti se ni obratila i bezubrazluke bih ti odbila na glupost.
A sto se provokacija tice,ovo sto ti sada radis,to je provociranje.