Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Premier league (fantasy.premierleague.com)

Re: Fantasy Football

Postby Felipao » 03 Oct 2011, 21:54

Tek sad vidim Rutlidz 5 poena.Cekam ga od prvog kola i kad ga sklonim stave ga u prvu.Pu jebem ti....
Felipao

Postby Panta » 03 Oct 2011, 22:29

Felipao wrote:Tih bonusa bolje i da nema.Do sada su mi bonus samo dobili Bent u jednom kolu i sad Luis Enrike.Suarez nije dobio nijednom,Remzi sad nije dobio ni bod bonusa,itd...Sto ti kazesh Runi obavezno,istim igracima non stop cepaju bonuse....

Ne zezaj, lako je proveriti.

Suarez je, kad god je nesto uradio, dobio bonus, dva puta 3 i jednom 2.Znam, jer ga i sam imam od pocetka.

Remzi apsolutno nije zasluzio ni b od bonusa, tim pre sto mu je tim izgubio, a on, osim gola, nije mnogo doprineo.

Jednostavno, ne preslikava se gol (ili asist) statistika, vec se gleda celokupni utisak.

Runi nije dobio bonus ovo kolo,pa ne razumem o cemu pricate.Phil Jones je, uz Runija i Janga, najbolji igrac ove sezone Uniteda, a zasigurno najvece otkrovenje.

Summa summarum, bonusi nisu stelovani (mada sam se i ja par puta tako osecao i proklinjao novinare koji ih daju), vec su posledica posmatranja najsitnijih detalja tokom citavog meca.Recimo, u pobedi nad Arsenalom od 8-2, RUni je dao 3 komada i imao jednu asistenciju, ali je bonus 3 dobio Jang iako je imao manje bodova.

@ odin

Ako su ti Englezi "govna" , feel free ( :biggrin: ) da igras fentazi neke druge lige, bez govana.

Ali me postedi takvih kafanskih naklapanja.

Jedino prvenstvo koje mi iz nedelje u nedelju ulepsava svaki vikend (kada nema mrtvih reprezentacija) jeste ta liga prepuna "govana" .
Fedor is back.
Panta

Postby Choda » 04 Oct 2011, 00:22

Definitivno se gleda ukupan utisak igraca na utakmici, sto je po meni ok, recimo Suarez u ovom kolu je dao gol i iznudio penal, ali nije dobio ni jedan poen bonusa, dok je recimo Tiote iz Newcastla dobio dva poena iako nije ni dao gol ni asistirao.. Naravno da je dodela bonusa subjektivna ali jbg takva su pravila igre i ista su za svakoga. A sto se tice Runija jedina utakmica koju nije igrao je bas u Stouku kad je MU kiksnuo..

Inace Sagna je biti van terena najmanje 3 meseca http://www.premierleague.com/page/Headl ... 78,00.html kako Arsenal nema srece sa povredama..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Odin » 04 Oct 2011, 00:54

Panta wrote:@ odin

Ako su ti Englezi "govna" , feel free ( :biggrin: ) da igras fentazi neke druge lige, bez govana.

Ali me postedi takvih kafanskih naklapanja.

Jedino prvenstvo koje mi iz nedelje u nedelju ulepsava svaki vikend (kada nema mrtvih reprezentacija) jeste ta liga prepuna "govana" .

Smiri se malo, molim te. :roll:

Kao prvo, uopste nisam mislio na fudbalere i ligu, vec na Engleze generalno. A veruj mi, poznajem ih bas dosta, tako da sigurno bolje od tebe znam da procenim kakvi su.

Kao drugo, Premijer Liga, koja nema 2% Engleza, a samim tim i manje govana, je i meni najbolja, tako da nemas razloga da se nerviras...
Odin

Postby Panta » 04 Oct 2011, 14:06

Broj Engleza (ne Ostrvljana) u PL je oko 34 %, i to je najmanji broj u poslednjih nekoliko godina.Dakle, ne 2 %, vec 34 %.

Medjutim, ono sto PL cini najboljom nisu samo najbolji igraci, vec i prepune tribine, lojalnost do srzi prema klubu, i fudbalu kao igri, tradicija duga 150 godina...

Upoznao sam, dosta povrsno, svega par ljudi iz Engleske na letovanjima, i nisam primetio nikakve osobine koje bi ih razlikovale od mene ili bilo koga drugog.

I komicno i tuzno mi je da branim naciju od 60 miliona ljudi od optuzbe da su "govna".

Ako nista drugo, hvala im na fudbalu :maher:
Fedor is back.
Panta

Postby Panta » 15 Oct 2011, 01:01

Allez Nasri :biggrin:
Fedor is back.
Panta

Postby Odin » 16 Oct 2011, 21:09

Kakva katastrofalna runda. :tap: Prosecan broj poena je 30, a najvisi je 80...

Ne pamtim da je ovako lose bilo - Runi, Silva, Jang, Dzeko, Aguero, Nasri i Nani ukupno 5 poena.

Tabela posle 8. runde:

1. Zverke. 419
2. Partizan Belgrade 403
3. Poirot's eleven 388
4. Veni, Vidi, Vici 375
5. SteamRoller 355
6. Anjini drugari 355
7. Nolinjo united 346
8. Lokomitiva Lapovo 320
9. ETF CREW 229
Odin

Postby Felipao » 17 Oct 2011, 15:19

Mene izvuko brat Samba 11 poena,Kompani 9,Zervinjo kapiten 10 i Ricards 5.Sve ostalo loshe,ali 49 poena dovoljno za prvo mesto u kolu :)
Felipao

Postby Odin » 17 Oct 2011, 17:30

Felipao wrote:Sve ostalo loshe,ali 49 poena dovoljno za prvo mesto u kolu :)

Pa, dobro, nije ni cudo sto si 5. kad tebe zadovoljava prvo mesto u rundi. :jezik:

Nemas prekopotrebni pobednicki mentalitet kao prvih 4, koji se lagano odvajaju od ostatka lige. :biggrin:
Odin

Postby Choda » 17 Oct 2011, 19:09

Odin wrote: Nemas prekopotrebni pobednicki mentalitet kao prvih 4, koji se lagano odvajaju od ostatka lige. :biggrin:

Spoiler: pokaži
Image

Salu na stranu, premier fantazy igram prvi put, jos sam krenuo od treceg kola, ali polako pocinjem da kapiram sta treba da radim, i koje igrace da kupujem, postavio sam prvi cilj da prestignem nekoga, a posle kad se uhodam ko zna :P
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Odin » 17 Oct 2011, 22:50

Choda wrote:
Spoiler: pokaži
Image

Salu na stranu, premier fantazy igram prvi put, jos sam krenuo od treceg kola, ali polako pocinjem da kapiram sta treba da radim, i koje igrace da kupujem, postavio sam prvi cilj da prestignem nekoga, a posle kad se uhodam ko zna :P

Svaka cast za spoiler. ;)

Ma, meni je vec treca sezona, a uvek zavrsim negde na sredini... Sto je najgore, pre sam kako-tako barem pratio utakmice i uzivao u fudbalu, sada samo gledam kad ce moj igrac da dâ gol ili upise asistenciju. :laugh:

PS. Ubedjen sam da stizes Nolinja do kraja, nekako mi je on vise kosarkaski tip. :jezik:
Odin

Postby Felipao » 18 Oct 2011, 17:09

Pa ako budem u svakom kolu prvi necete ni vi daleko :njanja:
Felipao

Postby Panta » 22 Oct 2011, 02:48

Pokazi Suarez u 18:30 od cega si napravljen :biggrin:
Fedor is back.
Panta

Postby Panta » 22 Oct 2011, 23:42

^

:facepalm: :biggrin:
Fedor is back.
Panta

Postby nolinjo » 22 Oct 2011, 23:52

ovo nisam upalio ni sam ne znam otkad
danas 9 poena Graham u spicu 10 poen sesenjon
2 poena eagles i 1 poen Long
ostali sutra
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Fantasy igre