Felipao wrote:Tih bonusa bolje i da nema.Do sada su mi bonus samo dobili Bent u jednom kolu i sad Luis Enrike.Suarez nije dobio nijednom,Remzi sad nije dobio ni bod bonusa,itd...Sto ti kazesh Runi obavezno,istim igracima non stop cepaju bonuse....
Ne zezaj, lako je proveriti.
Suarez je, kad god je nesto uradio, dobio bonus, dva puta 3 i jednom 2.Znam, jer ga i sam imam od pocetka.
Remzi apsolutno nije zasluzio ni b od bonusa, tim pre sto mu je tim izgubio, a on, osim gola, nije mnogo doprineo.
Jednostavno, ne preslikava se gol (ili asist) statistika, vec se gleda celokupni utisak.
Runi nije dobio bonus ovo kolo,pa ne razumem o cemu pricate.Phil Jones je, uz Runija i Janga, najbolji igrac ove sezone Uniteda, a zasigurno najvece otkrovenje.
Summa summarum, bonusi nisu stelovani (mada sam se i ja par puta tako osecao i proklinjao novinare koji ih daju), vec su posledica posmatranja najsitnijih detalja tokom citavog meca.Recimo, u pobedi nad Arsenalom od 8-2, RUni je dao 3 komada i imao jednu asistenciju, ali je bonus 3 dobio Jang iako je imao manje bodova.
@ odin
Ako su ti Englezi "govna" , feel free (

) da igras fentazi neke druge lige, bez govana.
Ali me postedi takvih kafanskih naklapanja.
Jedino prvenstvo koje mi iz nedelje u nedelju ulepsava svaki vikend (kada nema mrtvih reprezentacija) jeste ta liga prepuna "govana" .
Fedor is back.