Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: Vlada Jovanović

Postby vasilij zajcev » 01 Nov 2011, 18:38

Moebius wrote:"Partizanov trener je istakao da nema većih problema sa povredama igrača i da se jedino Ejsi Lo požalio na manji bol, pošto se tokom treninga "okliznuo na reklamu".

- Eto sa čime se mi mučimo, da li su klizave reklame na terenu, dok se drugi spremaju za mečeve sa nama - zaključio je Jovanović." (s.c.)

:huh:

hteo je da se pozali i da se nasali u jednoj recenici. onda to tako ispadne kod glupih ljudi
vasilij zajcev

Postby The Hoff » 02 Nov 2011, 09:01

tako je, kraljevi!

samo je eventualno trebalo da pustite morning glorija da poslednji šisvr vladi po faci. ovako, kad se već pređe na ovu stranu ostaje samo eho onog sjajnog odsečnog posta i one nenadjebive varijacije na "tole odlazi" u signatureu.
The Hoff

Postby Houdini » 02 Nov 2011, 11:38

The Hoff wrote:...

A sta se tebi konkretno svidja kod VJ? Recimo kako vodi utakmicu, takticke minijature, rad sa mladima, kosarka koju igramo...? Sta konkretno?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby jedibojan » 02 Nov 2011, 11:45

zasto se vladi toliko osporava rad sa mladima?
dogodine u Istambulu
jedibojan

Postby Houdini » 02 Nov 2011, 12:00

Ako si mislio na mene, ovaj moj prethodni post nije bio ironican, nego sam samo naveo primere kako bi Hoff-u bilo jasnije sta ga pitam.

A ja sam vec dosta pricao o njegovom radu sa mladima, da se ne ponavljam.
Last edited by Houdini on 02 Nov 2011, 12:02, edited 1 time in total.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby vasilij zajcev » 02 Nov 2011, 12:02

jedibojan wrote:zasto se vladi toliko osporava rad sa mladima?

to ne znam ni ja. on je mlade u potpunosti zastitio od kosarke, te grube igre rezervisane samo zrele muskarce
vasilij zajcev

Postby jedibojan » 02 Nov 2011, 12:08

Houdini wrote:Ako si mislio na mene, ovaj moj prethodni post nije bio ironican, nego sam samo naveo primere kako bi Hoff-u bilo jasnije sta ga pitam.

nisam mislio konkretno na tebe, vec generalno na tu pricu... to je jedan od argumenata protiv njega koji se dosta potencira a cinjenice govore sledece:
od "budale" napravio upotrebljivog EL igraca od koga mozda cak i zaradimo nesto. od "fizikalca" lucica napravio upotrebljivog EL igraca. ove sezone gura cakarevica i andjusica, a djekicu daje dosta mesta (iako ovaj to nije zasluzio)
miljenovic po svedocenju ljudi koji prate mladje kategorije ima problema da fizicki parira vrsnjacima. on ce svoju sansu sigurno dobiti.
za bogdanovica smo apsolvirali... jbg...
nisu sad to spektakularni rezultati, ali daleko od toga da su losi.

P.S. pricalo se da ce Veselog totalno upropastiti i da ce ovaj pasti ispod 15te pozicije na draftu pa smo videli sta se desilo...
dogodine u Istambulu
jedibojan

Postby Sanchezito » 06 Nov 2011, 18:46

Vlada Jovanovic smrt za fantazi igrace
Sanchezito

Postby Zlaja » 08 Nov 2011, 16:36

Moze li neko konkretno da kaze kad je trebao da ukaze priliku mladim igracima i na koji nacin. Tipa, protiv Cibone u postavi umesto Bozica , Kecmana i Katica su trebali da igraju Miljenovic, Bogdanovic i Besovic, u zavisnosti od razlike trebali su dobiti 10 do 15 min, Cibona je jako slaba, a Pekovica , Loa i Milosavlivica odmaramo sa 20ak min zbog EL. Ili sigurno gubimo od Makabija aj mlade na put a ove matorce nek budu sa porodicama...
Zlaja

Postby HariHaler » 08 Nov 2011, 17:31

zlaja86ns wrote:Moze li neko konkretno da kaze kad je trebao da ukaze priliku mladim igracima i na koji nacin. Tipa, protiv Cibone u postavi umesto Bozica , Kecmana i Katica su trebali da igraju Miljenovic, Bogdanovic i Besovic, u zavisnosti od razlike trebali su dobiti 10 do 15 min, Cibona je jako slaba, a Pekovica , Loa i Milosavlivica odmaramo sa 20ak min zbog EL. Ili sigurno gubimo od Makabija aj mlade na put a ove matorce nek budu sa porodicama...

Za Bogdanovica sam cuo da je prosle sezone bio neozbiljan i da ima rupe. Zato nije ni dobio vecu priliku. Isti izvor, tada rece i da je Jaramaz > Bogdana, i po zalaganju i po odnosu. U ovo nisam bas mogao da poverujem, ali ajde. Neka bude da nije istina.

Ocigledno, da Andjusic za sada dobro gura. Prema tome, normalno je i da bude ispred velikog talenta.

Ocekivati da Besovic bude u igri, pored Katica, Raduljice i Pekovica je smesno.

Miljenovica nisam gledao skoro. Ako igra u Beogradu za vikend, posaljite mi pm, gde i kada? Hvala :)

Kod naseg trenera mi smeta zicerastvo u igri i taktici; i pokusaj kopiranja Duleta. Nema harizmu, nema kreativnost, nema licni pecat.

Nekoliko puta napisah konkretne stvari, da se ne ponavljam.
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby kezman » 21 Nov 2011, 00:49

ja se ovome smejem do suza veceras sam tek otkrio ..
Tosin cuveni kas posle trojke u Zagrebu svi znamo ...
ali vidite "koreografiju" Vlade Jovanovica na 30 sek ovog snimka kakva briljantna kordinacija pokreta :laugh: ..
jaci klip moze se napravi nego sa Tosom

kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Re: KK Partizan 2011/12

Postby AirBall » 02 Dec 2011, 21:31

irriducibili wrote:metaforicnoj prostitutki svakako nisam. Jeste neobicna pojava, ali se desava...

Ovo ti je bio prvi post nocas nakon utakmice...

irriducibili wrote:Da pocnem od onoga gde me mnogi cekaju... :biggrin:

VJ je veceras bio na vrhunskom nivou!

Tako to da se nisi klanjao okaci macku o rep, sve sam ja proverio... Ali nema veze... Bilo pa proslo... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 02 Dec 2011, 21:39

Znam Air koji mi je bio prvi post i ne bih ga ni u cemu ni danas promenio. Samo sto u mom vidjenju postoji razlika izmedju priznanja za odlican sinocnji posao i klanjanja. A ti na osnovu toga tumaci i da mi je postao idol, sta ja tu mogu...
irriducibili

Postby AirBall » 02 Dec 2011, 21:45

irriducibili wrote:Znam Air koji mi je bio prvi post i ne bih ga ni u cemu ni danas promenio. Samo sto u mom vidjenju postoji razlika izmedju priznanja za odlican sinocnji posao i klanjanja. A ti na osnovu toga tumaci i da mi je postao idol, sta ja tu mogu...

Pa zato ti i kazem da ostavis rezervu, da ne ides iz krajnosti u krajnost... Od prostitutke do velicanstvenog trenera makar za jednu noc dugacak je put...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 02 Dec 2011, 21:48

AirBall wrote:velicanstvenog trenera

:shock:

Da bih ovako nesto napisao, morao bih biti pijaniji od izvesnog kolege. A nisam...
irriducibili

PreviousNext

Return to Košarkaški miks