zlaja86ns wrote:Moze li neko konkretno da kaze kad je trebao da ukaze priliku mladim igracima i na koji nacin. Tipa, protiv Cibone u postavi umesto Bozica , Kecmana i Katica su trebali da igraju Miljenovic, Bogdanovic i Besovic, u zavisnosti od razlike trebali su dobiti 10 do 15 min, Cibona je jako slaba, a Pekovica , Loa i Milosavlivica odmaramo sa 20ak min zbog EL. Ili sigurno gubimo od Makabija aj mlade na put a ove matorce nek budu sa porodicama...
Za Bogdanovica sam cuo da je prosle sezone bio neozbiljan i da ima rupe. Zato nije ni dobio vecu priliku. Isti izvor, tada rece i da je Jaramaz > Bogdana, i po zalaganju i po odnosu. U ovo nisam bas mogao da poverujem, ali ajde. Neka bude da nije istina.
Ocigledno, da Andjusic za sada dobro gura. Prema tome, normalno je i da bude ispred velikog talenta.
Ocekivati da Besovic bude u igri, pored Katica, Raduljice i Pekovica je smesno.
Miljenovica nisam gledao skoro. Ako igra u Beogradu za vikend, posaljite mi pm, gde i kada? Hvala

Kod naseg trenera mi smeta zicerastvo u igri i taktici; i pokusaj kopiranja Duleta. Nema harizmu, nema kreativnost, nema licni pecat.
Nekoliko puta napisah konkretne stvari, da se ne ponavljam.
The mind is everything. What you think you become.