Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague fantasy

Postby nolinjo » 15 Nov 2011, 00:09

aaaaaaaaaaa satooooooooooooo ili viiiiiiiiiiiiiiims aaaaaaaaaaaaaaaaa koga ?!

aaaaaaaaaaaaa fali mi nepun dinar za money weems-a :girlcry:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 15 Nov 2011, 00:36

nista sastavio sam tim ...

play ne diram lawson ,kalates

bekovi
napokon pojacani

ostao kruno simon jos jednu tekmu ,bolje receno preziveo(nije zalgiris neki defanzivan tim tako da na ovom mecu ocekujem puno indeksa zato sam ga i ostavio)

izbacio sam nikolasa jer nece pipnuti protiv partizana :D
ubacio sam tacnije bolje receno vratio romana sato-a dao 60 banki za njega,cini mi se da moze da iznese barem 20 indeksa protiv brose-a

i kakvo pojacanje na krilu money weems upada u tim ...jednostavno mora nabice 35 indeksa minimuma protiv zagreba ne vidim ko ce da ga sacuva ---on je moj novi batum :D

brat tabo ispao -nisam mogao da ga cekam i ovo kolo ...

a na centrima neckao sam se da izbacim moteljunasa al mislim da ce on ipak nabiti barem 15 jes da imaju tezak mec protiv montepaskija ...al opet nek i malo izgubim sa njim u ovom kolu mislim da ce sledece da pokida sa galatom :)

tako da sam izbacio brata sinanovica a ubacio Damira Markotu da mi nabije indeksa 20-25 pa da ga odma sledece kolo prodam jer idu na duel sa barsom a sad moze da natrpa ove iz uniksa lagano ...

sledece kolo ako ne bude nekih nepredvidjenih akcija

menjam markotu i simona a ostali su mi domudni i menjacu ih samo ako bas zaseru ....aj pa tako vracam se na celo :D
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Choda » 15 Nov 2011, 01:11

Bodi Bond wrote:Glavno nedoumica za mene je da li izvaditi Kirilenka?

Ja razmisljam u tom pravcu, i blizu sam da ga prodam, sigurno je da ga nece forsirati u regularnom delu previse, a za njegovih 118 mogu da uzmem Bo-a, koji ce da ima manje vise indexa kao on, i da se jos pojacam na nekoj poziciji, kao npr sa Voroncevicem ;)

nolinjo wrote:aj pa tako vracam se na celo :D

:funbat:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby belpH #77 » 15 Nov 2011, 02:14

e posto mi je ovo prvo kolo(nikad nisam igrao basket fantasy....samo nfl i fudbal)....aj da vidimo kako ce prodjem...

moj tim :)

Image
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Choda » 16 Nov 2011, 10:32

Prodao Kirilenka, Kalatesa i nesretnog Peru i mesto njih uzeo Bo-a Ksistofa i Voroncevica, Lawsona ostavio na 1 u nadi da ce da se usere u Mulu.
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Bodi Bond » 16 Nov 2011, 10:52

Pošto su plejevi očajni, izuezev DD i Boa niko ne garantuje indekse, možda Kurta ne bi bio loše rešenej za ovo kolo, postoji mogućnost da Čoko-moko Ukić ne igra.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby CRNO BELI SVET » 16 Nov 2011, 11:27

Jedan jedini moj tim za ovu sezonu:

Plejevi:

Ejsi Lo
Taj Loson

Dvojke i trojke:

Rudi Fernandez
Tabo Sefološa
Kruno Simon
Nikolas Batum

Četvorke i petice:

Nikola Peković
Sofoklis Skorcijanidis
Mario Kasun
Aleks Marić

Na početku takmičenja od ovih igrača Lo, Simon, Rudi, Batum i Pekmen su mi skoro konstantno bili u timu, s' tim da sam Rudija zamenio Galom u prethodnom kolu zbog meča sa nama, a istom logikom sam napravio rotaciju pred ovo kolo. :biggrin:

Simona sam vratio juče u tim, posle dva kola, s' obzirom na 30+ minutažu očekujem da može da nabije petnaestak indeksnih poena protiv Žalgirisa.

Pekmen i Batum konstantno mi donose 50+ poena.

Moje dve velike greške, na kojima sam izgubio sve ukupno nekih stotinjak poena su:
U odnosu na prvo kolo zamena Lafajet-Loson(nije mi jasno zašto takav igrač ne uzima više šuteva po meču :what: ) i glupe rotacije koje sam vršio na centarskim pozicijama. Stavim D. Lavrinoviča u tim jer očekujem da može da nabije indeks protiv Bamberga, on ne bude ni u sastavu. Razmišljam pred gostovanje u Zagrebu da ga zamenim Voroncevičem, ne uradim to, Voroncevič odigra fino, Darijuš ništa. Poslednja glupost mi je bila ubacivanje Aleksa, koji lagano može da nabaci opak indeks, ali mu Željko ne daje više od desetak minuta po meču. :colera:
Možda i jedina dobra izmena na centarskoj liniji mi je bila Kasun za Darijuša u prošlom kolu, Kasun nabio 24 u Malagi.

Pred ovo kolo, izbacio sam Gala, DMB-a i Garbahosu, ubacio Rudija, Sofoa i Simona.
Sofo bi trebao da nabije indeks protiv laganih petica Šarloe, a očekujem da Loson i Lo(kojem verujem od starta takmičenja) izdominiraju u narednim mečevima.
Uz prosečne partije Kasuna, Aleksa i Simona, i dominaciju Pekmena, Sefološe(brutalan igrač u evropskim okvirima) i svu slobodu i konstantnih 40 minuta koje Batum ima u Nansiju, očekujem ove nedelje svoj najbolji rezultat do sad, dakle nekih 170+ poena... :roll:
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 16 Nov 2011, 12:27

CBS-e ja ubacio elijahua :D u nadi da ce on da pokida centre ako ih uopste ima u ekipi SArloe :)

uz to ubacio money weemsa silovace ruzno zagrebcane

a jos sam ubacio andersena igraju sa prokomom a on je decko realno skuplji bar za 20
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby CRNO BELI SVET » 16 Nov 2011, 12:35

Upravo sa se dvoumio između Andersena(inače jednog od meni najomiljenijih igrača još iz doba CSKA) i Sofo-a, verovatno će i jedan i drugi pokidati, ali Dejvidu je šut jako nekonstantan od početka sezone, i puno lopti troši u malim procentima(istina dosta toga je baš bukvalno iscurelo iz koša, naročito protiv Galate i Uniksa), a siguran sam da će Sofo da ima puno situacija 2+1, tako da će mu indeks u velikoj meri zavisiti od realizacije slobodnjaka.

Vimsu će sve zavisiti od procenta šuta, puno lopti troši, ako ubaci 20-25 poena, moguće da će nabiti indeks preko 20...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 16 Nov 2011, 12:42

i po iljaditi put sam resetovao ....sad gledam ubaciti spanulisa on u evroligu 30 minuta na terenu 20+ indeksa a ne viidim ko ce da ga sacuva iz nansija ....i onda mi ostane izmena

andersen plus

biram izmedju smita iza pao-a ,savasa ,marica ,markote i papadopulosa ...

nabice money sigurno on je decko klasa igrac :nisamodavle:
Last edited by nolinjo on 16 Nov 2011, 12:42, edited 1 time in total.
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Bane » 16 Nov 2011, 12:42

Point Guards

Ty Lawson

Milos Teodosic

Shooting Guards and Small Forwards

Igor Rakocevic

Brad Oleson

Nicolas Batum

Thabo Sefolosha

Power Forwards and Centers

Furkan Aldemir

Vladimir Lucic

Serge Ibaka

Nikola Pekovic

+17 kredita ali sam izvrsio 3 izmene, rado bi prodao Aldemira. Od plejeva ocekujem puno, vreme je da i druga 2 beka prorade, dosad sam izmenjao jedno 10 igraca na tim pozicijama, samo su Batum i Tabo konstanta, centarska linija mi je najtanja, Ibaka ce valjda dobiti vise prostora u igri a i Lucic bi mogo nekih 10-15 poena. Aldemir je u proslom kolu odigrao vrhunski tako da mu je sta god uradio protiv Barse oprosteno :D
Bane

Postby nolinjo » 16 Nov 2011, 13:04

nolinjo wrote:CBS-e ja ubacio elijahua :D u nadi da ce on da pokida centre ako ih uopste ima u ekipi SArloe :)

uz to ubacio money weemsa silovace ruzno zagrebcane

a jos sam ubacio andersena igraju sa prokomom a on je decko realno skuplji bar za 20

necu vise da palim ovo nedelju dana mnogo sam se iznervirao

na play-teo sam ubacim tea umesto kalatesa al imao sam prinudnih izmena

ty lawson ostaje da jebe zagrebcane jako

bekovi
upada maestro spanulis umesto indisponiranog drua nikolasa
batum tu ,tabo sefolosa tu,kruno veceras odigrava mec zivota protiv zalgirisa *(uz to mozda zagreb i pobedi)

centri
izbacujem moteljunasa zaradio on par dinara ali sad ima tezak mec protiv montepaskijevih grmalja
ako zadoovlji vracam ga sledecu

ubacujem andersena da i on napravi koji dobar mec gde ce i kad ce ako ne protiv prokoma

i umesto mog brata nosonju iz unikahe sinanovica ubacivam debeljana olimpijakosa inace nekada velikog majstora
papadopulosa iako zasere oprosteno mu je her ga mnogo volim :biggrin:

aj pa tako minimalnih 175 u ovom kolu plus deset imam dinara sa strane :roll:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 16 Nov 2011, 22:39

shermadini 8 ...(magaraac ne ubacih papadopulosa :( a i ispadoh sretan sto ne ubacih veemsa on u minus utera)

brat tabo sefolosa 15 ...

simon odlicnih 25

taman da pokrije ocajnih 2 indeksa od lawsona (ovaj je zavrsio kod mene -kad sam konj ne vratim mog brata shveda i treba da me jebe)

spanulis 26

batum samo 14 :crybaby:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Bodi Bond » 17 Nov 2011, 11:02

Izvadim Kirilenka da bih ubacio Vimsa... :crybaby: Zamen za AK47 ispunila očekivanja (Mirza), ali za to Vims...
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Bane » 17 Nov 2011, 11:58

Sta mislite, koliko ce opasti cena Batumu? Razmisljam da umesto njega kupim Navara i nekog kc/c.
Bane

PreviousNext

Return to Fantasy igre