Ja bih malo da vam se pohvalim

Mislim da deo forumasa zna da igram folklor, vec 12 godina (a kad se skupe godinice, igram ga 17, efektivno je 12

) i u subotu smo odrzali godisnji koncert. Necu da vas smaram sad sa celim koncertom, samo da vam okacim neke slicice, iz Gradskih igara i iz Leskovca

Na prve dve slike sam u crvenoj suknji a na ostale dve, ako ne prepoznajete lice, sam u plavoj suknji i obicno sa leve strane, osim na cetvroj gde sam druga s desna u drugom redu. Ja, inace, ne volim da igram te Gradske igre zato sto su prespore i dosadne, dva levo i dva desno, prosto se obradujes kad mozes malo da cupkas. I strasno ne volim tu nosnju, iako je ljudima ta nosnja uglavnom najlepsa koju devojke nose na koncertima. Suknja sama ima 5 kila. Leskovac je vec druga prica, to sam spominjala na ranijim stranicama, sa energicnom i jakom igrom, sa brzim ritmom. Za razliku od vecine igara, ovde stvarno crknes u pola koreografije, a kad pogledas sta sam sve imala obuceno na sebi od nosnje u sali u kojoj je bilo 25 stepeni..

Sminka mi se otopila u medjuvremenu. Ako neko bude imao video sa koncerta, okacicu vam

Pored opsesivnog citanja knjiga, folklor je moja druag najveca strast. Zao mi je sto se na vreme nisam opredelila za igranje folklora kao profesije. Jednostavno, kad stupim na scenu, ne postoji trema, scena je moje mesto na kom se osecam sigurno.