Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Starsica » 22 Nov 2011, 16:24

Na koju mislis? :lollol: Obe koje pominjemo su pevacice. Ona buca je pevacica koja razvaljuje od pevanja, a ova plavusa je samo pevajuca plavusa (meni bar).
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby harper lee » 22 Nov 2011, 17:02

georgina wrote:mnogo moćnije izgleda ovaj saksofonista na onom klipu sa bojanom nego na ovoj slici sa ''ženicom''. deluje nekako ''opasnije'' :nisamodavle:

Sa tamnim naocarima i koznom jaknom i Boy George bi izgledao mocnije i opasnije. :biggrin:

Meni se bend nije narocito dopao. Cak su jednom pred kraj snimka i totalno ispali.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Delester » 22 Nov 2011, 17:03

Sa tamnim naocarima i koznom jaknom i Boy George bi izgledao mocnije i opasnije.

so true :biggrin:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Liv » 22 Nov 2011, 17:05

Starsica wrote: samo pevajuca plavusa (meni bar).

Na tu pevajucu plavusu. I ja sam pomislila da je doticni :drool: al' sam saznanjem koga je ozenio promenila misljenje :laugh:
Liv

Postby CherieBgd » 22 Nov 2011, 18:13

Devojke, devojke, devojke (c,c,c) ... Evo Demonje u raw fazonu

Image

Inace, nije ozenjen sa Anom Stajdohar, al' kao da jeste ... Tek sad vidim pa on je piletina '83 godiste ...

A pro pos muzike, zavrsio sax- srednju muzicku kod Mice Markovica, a posle Konzervatorijum u Amsterdamu ... Kazu veeeeliki talenat....

@Liv doticna plavusa je prvo pevala decje pesmice, pa onda zamenila Gocu Trzan u Tap 011, onda se motala tu i tamo da bi pocela da peva obrade u emisiji "Vece sa Ivanom Ivanovicem"... Nako... pjevac'ca...
CherieBgd

Postby Delester » 22 Nov 2011, 18:18

:biggrin:
ja ne smem da ostavim sliku sta je meni raw fazon onda
.......................................................................................
Delester

Postby Starsica » 22 Nov 2011, 18:43

Bogami, ni ja :lollol: Doduse, ovom svakako ne bih oprostila.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby alcesta » 27 Nov 2011, 17:41

I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Starsica » 28 Nov 2011, 13:25

Ja bih malo da vam se pohvalim :) Mislim da deo forumasa zna da igram folklor, vec 12 godina (a kad se skupe godinice, igram ga 17, efektivno je 12 :biggrin: ) i u subotu smo odrzali godisnji koncert. Necu da vas smaram sad sa celim koncertom, samo da vam okacim neke slicice, iz Gradskih igara i iz Leskovca :)

Image

Image

Image

Image

Na prve dve slike sam u crvenoj suknji a na ostale dve, ako ne prepoznajete lice, sam u plavoj suknji i obicno sa leve strane, osim na cetvroj gde sam druga s desna u drugom redu. Ja, inace, ne volim da igram te Gradske igre zato sto su prespore i dosadne, dva levo i dva desno, prosto se obradujes kad mozes malo da cupkas. I strasno ne volim tu nosnju, iako je ljudima ta nosnja uglavnom najlepsa koju devojke nose na koncertima. Suknja sama ima 5 kila. Leskovac je vec druga prica, to sam spominjala na ranijim stranicama, sa energicnom i jakom igrom, sa brzim ritmom. Za razliku od vecine igara, ovde stvarno crknes u pola koreografije, a kad pogledas sta sam sve imala obuceno na sebi od nosnje u sali u kojoj je bilo 25 stepeni.. :laugh: Sminka mi se otopila u medjuvremenu. Ako neko bude imao video sa koncerta, okacicu vam :)
Pored opsesivnog citanja knjiga, folklor je moja druag najveca strast. Zao mi je sto se na vreme nisam opredelila za igranje folklora kao profesije. Jednostavno, kad stupim na scenu, ne postoji trema, scena je moje mesto na kom se osecam sigurno.
Starsica

Postby Gama » 28 Nov 2011, 14:14

Bravo starsice! Super ti je hobi :okk: . Ja obozavam ples u bilo kom obliku, tj. pokret, balet, folklor, gimnastika, trenirala ritmicku. A sada godinama samo sedim, uz kola u kola... Ma uzas! Nerviram se a nista ne preduzimam :beyond:
Gama

Postby Starsica » 28 Nov 2011, 14:18

Samo sto bih ja volela da mi to bude profesija :biggrin: Imam sve predispozicije, od visine pa do glasa (samo me kilaza jebe, ali dobro, 5 kila bih skinula makar se ne pomakla), ali nikad nisam razmisljala u tom pravcu, osim u poslednjih par godina, a to je sad vec malo kasno.
Starsica

Postby Liv » 28 Nov 2011, 14:34

Samo se ti hvali, i meni je sve sto ima veze s igrom fantazija i sto je najvaznije zdrav je hobi, i socijalno a i za telo.
Nego Star, pa ti si stvarno plavusa :D ako sam dobro pohvatala ko si.. i to divna plavusa :)
Liv

Postby karambol » 28 Nov 2011, 15:10

Bravo Starsice, za oba hobija i za ove fotke :triprsta:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby Delester » 28 Nov 2011, 15:34

:+1:
Delester

Postby Starsica » 28 Nov 2011, 17:03

Ljudi mi ne veruju da sam plavusa zato sto sam genije :D Ako mislis na devojku u crvenoj suknji.. Hvala :D

Na poslednjoj slici mozete da vidite kako su svi zinuli. To je poslednja igra u koreografiji, zove se "Leskovacka cetvorka" i najzahtevnija je od svih koje igramo u datoj koreografiji. Mislim da ovo nije slika kad izasli na bis, malo smo zinuli :D Inace, te suknje (zovu se ponjave) su siroke u obimu oko 2 i po metra (brat bratu, mozda i vise) i to je neverovatno grejno telo. Ako na sve to dodas da ispod te suknje ide bela haljina i debele vunene carape.. Marama je posebna prica. Glava mi je prokuvala, a jos sam je tako jako zategnula ispod grla da nisam mogla da disem tokom pola igranja, a da ne spominjem da mi je drugarica tako stegnula pojas na struku da mi je usred igranja na bini proradio stomak tako jako da am se najezila. Ovo je prvi jelek koji sam uspela da zakopcam, napokon su mi nasli odgovarajuci :laugh: Ne kazem zbog grudi, nego zbog ledja, kao klinka sam trenirala i rukomet pa su mi se prsa rasirila kol'ko im volja :D
Starsica

PreviousNext

Return to Teniski miks