Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Latinoamerički koktel

Re: Latinoamerički koktel

Postby CRNO BELI SVET » 01 Dec 2011, 08:26

Zaspah na poluvremenu, jbg... :biggrin:

Ali vidim, "U" je očekivano priveo meč kraju.

Ja sam iskreno Čileance počeo da pratim pre nekih dve i po godine najviše zbog kladionice. Međutim stil igre, visoko postavljene linije, brz protok lopte, velika sloboda bekova da se konstantno pridodaju napadu i samim tim veliki broj gol prilika i puno golova na mečevima su me privoleli da konstantno nastavim da ih pratim, tako da su mi uz Brazilce omiljena latino liga.

Jako mi je drago zbog "U"-a, iskreno nisam očekivao da mogu da stignu do finala, ali su pošteno isprašili Fla i Sarandi, a sada i Vaska, koji je ipak kvalitetniji tim, ali se Sudamerikani nisu maksimalno posvetili, pošto su često rotirali sastav, čuvajući se za završnicu Brasiliero-a, prolazili lagane protivnike, ali sad su naišli na tvrđi orah od Aurore i sličnih timova.

Protiv LDU-a je egal meč, samo da se ne "podave" u Kito-u, u Santjagu će sigurno dobiti.

Edit-za prethodni post, ne Serhio, već Gustavo Kanales, lapsus... :roll:
:hatman: Napred "U"!!!
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby ofkovac » 01 Dec 2011, 10:55

ja sam poceo da pratim cileance pocetkom ove godine, bas zbog tih golova...bice zajebano u finalu, LDU su fizikalci, mlate samo tako...
ofkovac

Postby nolinjo » 01 Dec 2011, 14:07

ja navijam za mog brata barkosa !

a pao sam u kladzi poslednji gol posle 76 minuta ...bio sam ubedjen u mnogo vise golova ,ali fiks dana cileanci daju 2 :)

CBS kako mislis da ocajni palmeiras bije korintijnas? jedino ako nameste mogu da pobede,njima deda rivaldo glavni igrac ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby CRNO BELI SVET » 02 Dec 2011, 10:06

Nolinjo, jebalo te nameštanje...Ne diraj mi braću Brazilce! :sakaosto:

Ma koliko da ima nameštanja, ovo ti je najveći brazilski derbi, ima da pršti na sve strane.
Ni ja sam ne dajem puno šansi Palmeirasu da pobedi. Kao što si rekao, ne igraju ništa, ali su dovoljno iskusni da znaju da odigraju na rezultat.
Međutim, s druge strane ni Korintijans u odnosu na kvalitet igrača takođe ne pruža ama baš ništa, ali uspeva da pobeđuje konstantno na jedvite jade. Da se nisu nenormalno srećnim preokretom protiv Mineira, kada je nakon glupe greške na sredini u 90. minutu, debeli Adrijano spojen sa golom i pogodio, sada bi gledali Vasku u leđa.
Ubeđen sam da će Korintijans ići na nerešeno, koliko mu je i dovoljno, a Palmeiras će gristi iz sve snage da im najveći rival ne osvoji titulu.
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 02 Dec 2011, 15:39

moze biti ...i ja navijam za vaska...da gledao sam mec amerika -korintijans duel najgoreg i "najboljeg"

to je bio najgori fudbal koji sam gledao u zivotu (ne bi gledao da nisam stavio pare na korintijans daje gol u prvom 45 minut penal za goste) bilo 1:0 za domace
ja ne volim korintijans jer su multimilioneri ...ali bogami ne volim ni palmeiras jer smaraaaaaaaaaaaaju

znaci tip ali ne kladionicarski vec ovako nereseno prvo i na kraju da dobije palmeiras ..da vasko uze titulu
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 04 Dec 2011, 21:47

Palmeiras ubi Korintijansa ali nikako da daju gol.Bice ovde cupava borba za titulu do zadnjeg minuta....
Felipao

Postby nolinjo » 09 Dec 2011, 01:18

http://www.firstrowsports.tv/watch/9677 ... chile.html

finale prvi mec ...minut prvi stopostona sansa zamalo pogodak glavom sa 2 metra pored gola za cile

dobar fuzbal u najavi

42 minut barkos masi nepromasivo 43 minut kontra gol 0-1 seva golmana ...osvojise cileanci
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby irriducibili » 12 Dec 2011, 00:34

Gledam Boku i uzivam, ali ne u fudbalu, vec u atmosferi...

Osvojena titula se proslavlja na samo njima svojstven nacin. Ori se pesma, samo jos upaljace da popale, pa da bude kao na koncertu. Sama utakmica je onako uzgred, publika se zabavlja na drugi nacin... :blue:
irriducibili

Postby ofkovac » 15 Dec 2011, 00:26

ofkovac

Postby nolinjo » 15 Dec 2011, 00:29

ofkovac wrote:idemo sale leon :maher:

http://www.youtube.com/watch?v=Ij92mqaw1Kg

nije valjda pocelo ?
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby ofkovac » 15 Dec 2011, 00:50

nije pravim uvertiru :jezik:

sad ce 01:15 ja gledam na sky sport hd ako trebaju strimovi recite ali ovde cete ih sigurno naci

http://www.sportlemon.tv/c-4.html

http://www.livescorehunter.com/Livescor ... tball.html

http://www.soccerway.com/matches/2011/1 ... o/1231045/

sastavi timova
ofkovac

Postby nolinjo » 15 Dec 2011, 02:54

sale leooooooooooooooooooon :blue: :blue:

osvojen kup sudamerikana ,ocekivano ,zasluzeno :blue:

Image

za maestra :blue:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby CRNO BELI SVET » 15 Dec 2011, 23:50

Bravlo U, fudbalska poezija sinoć, nošena velemajstorom Edu Vargasom!!! :blue: :blue: :blue:

Saaaallllllllllllleeeeeeeeeeeeeeee Leoooooooooonnnnnnnnnn!!!

Gledao sam sinoć meč uživo, i u najmanju ruku sam ostao zaprepašćen bezidejnošću Ekvadoraca...
Tolika impotencija odavno nije viđena, na stranu što su vijali rezultat, ali realno U ih je iskidao u svakom smislu, da Kanales nije bio nonšalantan u dva tri zicera, razlika bi bila i veća...

U svakom slučaju, Edu Vargas se probio u orbitu svojim nastupima u Sudamerikani, a sinoćnji treći gol će mu omogućiti izuzetno masan ugovor...
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 16 Dec 2011, 00:55

:bravo:

kalates najsebicniji igrac u timu,u trenutku kada imaju rezultat koji ih dovodi do trofeja ,izmena izlazi napolje i niko mu ne tapse ...govori o njegovoj sebicnosti ...

edu novi sancez
ooooo oooo sale leon :blue:

ceo dan mi melodija u glavi ,i neretko pustam na jutjubu da se vrti
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby CRNO BELI SVET » 16 Dec 2011, 09:39

Kalates :ajdejebote:
Gori si nego ja! :laugh:
Kakvu sam ja glupost izvalio na ovoj temi par postova ranije, pre dve nedelje kada su igrali sa Vaskom, rekao sam nešto u fazonu da je Kanales supertalentovani klinac...

Kanales je mene oduševio letos u finalu Aperture, kada je razvalio protiv Katolike, a ja sam, ne znam ni sam zašto(valjda zbog mladolikog izgleda) bio ubeđen da je on negde oko 90. godišta...

Retko kada proveravam godišta igrača, ali sam preksinoć gledajući onu proslavu nakon meča morao, kada sam video Kanalesa sa otprilike petogodišnjom ćerkicom u naručju, rekoh sebi dal' je moguće da je ovaj zaglavio negde u šesnaestoj...Kad ono wiki kaže 82. godište :blush:
Mada, što se ranog "štancanja" dece kod Latino ljudi tiče, ništa neobično(u Bostonu i Majamiju sam upoznao što Brazilce
Spoiler: pokaži
uzgred da ne bi bilo suvišnih pitanja, i Brazilke sam takođe "upoznao" :biggrin:
, što Portorikance koji su postajali očevi sa nekih 17-18 godina), naročito kod onih koji su materijalno obezbeđeni, pa tako i Vargas koji ima 22 godine ima par godina staru ćerkicu...

I da, da napišem nešto vezano za fudbal... :nisamodavle:

Zašto sam oduševljen drugim golom Vargasa na ovom meču?
Obratite pažnju na neki 35. sekund ovog klipa. Na stranu što je sama kretnja defanzivaca LDU-a blago rečeno katastrofalna, mene je iznenadilo da Vargas iz ubrzanja kada ga je Kalderon "podbo" s' boka nije pao(što bi stodstotno tvrdim svi naši igrači uradili, a Boga mi i većina iz najjačih evropskih liga :crybaby: ), već je van balansa majstorski prerolao loptu i uz savršenu kontrolu lopte nastavio direktno ga golu... :blue:

Na žalost, sve je ređa ovakva situacija u savremenom fudbalu, većina igrača će se zarad solidne pozicije za slobodan udarac zadovoljiti faulom, umesto da proba da majstorski završi solo prodor...
CRNO BELI SVET

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal