Board index Fudbal Fudbalski miks

Football Caffe

Re: Football Caffe

Postby Felipao » 24 Dec 2011, 14:56

Pa ja sam ukapirao da se gleda od 2000 pa na ovamo,tako da ne mozesh da eliminishesh igrache tipa Kanavara ili Tirama na osnovu slabe lige,jer u vreme dok su oni igrali bile su najjache plus dominacija u LS.
Felipao

Postby Zlaja » 24 Dec 2011, 15:02

Kanavaro gde, u Interu, juveu, Realu ili par utakmica za reprezentaciju... U interu nije sigurno, a to je bilo 02-04, juve kad je namestao 04-06 ili realu kad nikad gori nisu bili 06-09. jedino za reprezentaciju
Zlaja

Postby VMJunior » 24 Dec 2011, 15:02

@Bane slazem se da ne blista u poslednji godinu dana,ali 2003-2010 je apsolutno TOP 5.Bez dileme.Ja nemam dilemu,jer sam gledao mnogo,mnogo utakmica Celsija i Engleske,mogu da kazem skoro sve.Rekao bih prvi.Nije mi brat :biggrin:

Meni je recimo klasa Valter Samjuel ali ipak nije on imao kontinuitet toliko godina.

Kanavara je najvise "izvukla" reprezentacija,jer posle Parme,on je u Juventusu u prvom mandatu bio sjajan,Real raspad,Inter ga je isutirao.
VMJunior

Postby Felipao » 24 Dec 2011, 15:07

zlaja86ns wrote:Kanavaro gde, u Interu, juveu, Realu ili par utakmica za reprezentaciju... U interu nije sigurno, a to je bilo 02-04, juve kad je namestao 04-06 ili realu kad nikad gori nisu bili 06-09. jedino za reprezentaciju

To sto su oni jedini pali ne znachi da su jedni i namestali.Kanavaro ima briljantnu karijeru od debija u Parmi do danas.Istina da od odlaska u Real je malo slabiji igrach,godine su stigle ali je lik klasa vrhunska.
Felipao

Postby Zlaja » 24 Dec 2011, 15:11

Ja mu kao veliki interista ne mogu oprostiti onu sprdnju 2 godine. Dobro, mozda zbog slavnog Kupera, ali je bio katastrofa.
Mozda nisam objektivan pa necu dalje u raspravu...
Zlaja

Postby CRNO_BELI » 25 Dec 2011, 01:20

Felipao wrote:Karager je majstor!

Ne diraj mi Dzejmija.. :colera:

Jedan Drogba je izjavio da je Karager igrac protiv koga mu je bilo najteze igrati. Toliko o tome. :okk:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Burke » 25 Dec 2011, 11:27

Џејми Карагер је човек који је после, чини ми се, Анрија дао навише голова Ливерпулу. :D
Burke

Postby rabesandratana » 28 Dec 2011, 21:33

Seltik-Rendzers, 0:0 poluvreme, vetar puse kao na Poljudu.
Seltik ima sanse da pobedom pretekne Rendzere na tabeli, a ne tako davno su bili u zaostatku devet bodova.

Dobio Seltik 1:0
Last edited by rabesandratana on 28 Dec 2011, 22:41, edited 1 time in total.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby mali_buda » 28 Dec 2011, 22:41

rabesandratana wrote:Seltik-Rendzers, 0:0 poluvreme, vetar puse kao na Poljudu.
Seltik ima sanse da pobedom pretekne Rendzere na tabeli, a ne tako davno su bili u zaostatku devet bodova.

Da ne ostanemo nedoreceni, Seltik je dobio 1-0 golm Ledleya u 52. minutu i preuzeo vodjstvo na tabeli. Cini mi se da je razlika bila i celih 10 bodova u korist Rendzersa, ali to je sada manje bitno.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby rabesandratana » 28 Dec 2011, 22:43

mali_buda wrote:
rabesandratana wrote:Seltik-Rendzers, 0:0 poluvreme, vetar puse kao na Poljudu.

Da ne ostanemo nedoreceni, Seltik je dobio 1-0 golm Ledleya u 52. minutu i preuzeo vodjstvo na tabeli. Cini mi se da je razlika bila i celih 10 bodova u korist Rendzersa, ali to je sada manje bitno.

Rece komentator da su u jednom trenutku bili u zaostatku i 15 bodova, ali pretpostavljam da je to sa nekom utakmicom manje.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Unexpected » 29 Dec 2011, 22:56

:laugh:
The End.
Unexpected

Postby nolinjo » 09 Jan 2012, 22:44

brat moj postigao najlepsi pogodak u 2011 :copa1:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 09 Jan 2012, 22:51

Mesi,potpuno zasluzeno,ponovo proglasen za najboljeg igraca planete...
Image
Image

Mesi treći put za redom najbolji na svetu
As Barselone Argentinac Lajonel Mesi večeras je po treći put za redom proglašen za najboljeg fudbalera sveta u konkurenciji saigrača Ćavija Ernandeza i Portugalca iz Reala iz Madrida, Kristijana Ronalda.
Mesi, koji je "Zlatnu loptu" osvajao 2009. i 2010, čime je izjednačio rekord Mišela Platinija, koji je za vreme igranja u Juventusu proglašavan za najboljeg igrača sveta - 1983, 1984, 1985). Po tri "Zlatne lopte", ali ne u nizu, osvajali su još Francuz Zinedin Zidan i Brazilac Ronaldo.
Vidić u idealnom timu godine

Odbrambeni igrač Mančester Junajteda, doskorašnji reprezentativac Srbije Nemanja Vidić, uvršten je u idealan tim godine u izboru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Među najboljom jedanaestoricom u 2011. godini, prema izboru FIFA, nalaze se petorica igrača Barselone, četvorica iz madridskog Reala i dvojica iz Mančester Junajteda.

Idealan tim godine: Iker Kasiljas (Real Madrid), Dani Alveš (Barselona), Đerar Pike (Barselona), Serhio Ramos (Real Madrid), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Andres Inijesta (Barselona), Ćabi Alonso (Real Madrid), Ćavi (Barselona), Lionel Mesi (Barselona), Kristijano Ronaldo (Real Madrid), Vejn Runi (Mančester Junajted).

Argentinski virtuoz sa loptom je u 2011. godini osvojio pet trofeja sa Barselonom, Primeru, Ligu šampiona, Superkup Španije, Superkup Evrope i klupsko prvenstvo sveta, a postigao je neverovatnih 58 golova.

"Ovo je neverovatno priznanje, za mene specijalno. Iako se ponavljam, ne kažem to reda radi, zaista je tako. Hvala svima koji su glasali za mene, a posebno mom drugaru Ćaviju, koji je treći put ovde sa mnom. On mi je uvek bio velika podrška i zato bih, pored ostalih saigrača, ovaj trofej podelio i sa njim. Mi smo kao grupa osvajali trofeje i zato smo neprikosnoveni u svetu. Godinama živimo kao jedan i ta harmonija daje rezultate. Još jednom, hvala svima na podršci - rekao je Mesi po dodeli priznanja za najboljeg igrača planete.

Za najboljeg trenera očekivano je proglašen šef struke Barselone, Pepe Gvardiola, dok je najbolja fudbalerka Humare Sava, kapiten Japana. Najbolji gol u 2011. godini delo je vunderkida Nejmara, koji je dobio pehar "Ferenc Puškaš" a menadžer Aleks Ferguson dobio je posebno "predsedničko priznanje" od predsednika FIFA Sepa Blatera.

Pogledajte gol godine u izvedbi najboljeg igrača Santosa, Nejmara.
VMJunior

Postby Bane » 09 Jan 2012, 22:54

Ja sam i dalje u soku kako su prosle godine ovo priznanje uskratili Inijesti, trebali su ove da daju njemu ili Caviju.
Bane

Postby mali_buda » 09 Jan 2012, 22:57

Bane wrote:Ja sam i dalje u soku kako su prosle godine ovo priznanje uskratili Inijesti, trebali su ove da daju njemu ili Caviju.

Mesi jeste cudo od igraca, ali ja obozavam fudbalere kao sto je Cavi. Prosle sezone je sigurno zasluzio da osvoji nagradu.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Fudbalski miks