Vidim iznervirali ste teniski deo foruma
Ja sam o tome koliko Djokovic znaci u nasim okvirima, napisao pre par sati na tenis pdf-u, sad cu samo par replika
gost1432 wrote:Dok ne počne porez da plaća u Srbiji, za mene će novak biti daleko iza i vaterpolista i rukometaša i Milice....
I ja prvi da mogu ne bih dao dinara ovoj
politickoj eliti koja vodi Srbiju, a verujem da ce se oni snaci i bez ovih Djokovicevih para.
Ja evo dinara ne dam za RTS pretplatu, jer su kurton od televizije, ali zbog toga niko ne moze da mi kaze da manje volim svoju zemlju, jer toboze ne ulazem u nju.
Felipao wrote:Josh jedna stvar,Jelena Jankovic a mislim i Ana Ivanovic imaju neko priznanje,nemam pojma koje(mogu da pitam burazera on to zna),koje dobijaju samo ljudi koji daju najvishe tih dobrotvornih priloga.Da li ste culi nekad JJ da se hvali o tome ? Ne,niko nema pojma,ljudi misle da ona nikad nije dala dinara a dala je vishe od Djokovica.A Djokovic od drzave dobije na ime neke reklame milionce,da 100 hiljada za neki humanitarni fond i onda su mu puna usta toga sledecih sedam dana (i novine naravno)
Slazem se da svako ima svoje misljenje i da bira koga ce da ceni i voli. Ja prvi tu
princezu na zrnu graskatm ne podnosim i ne mogu ni da navijam za nju koliko me nervira. Ali opet je postujem jer je na neki nacin podigla elan (by DV) ove nacije i ucinila za nju nesto u svetu. E taj Djokovic radi deset puta vise od nje za imidz Srbije.
Sto se tice ovog da se JJ nikad ne hvali da je dala, ja sam citao pre godinu dana u Story-u (duga prica

) gde se ona lepo slika i prica kako je nesto nekome donirala, ali satro nece mnogo o tome.
To sto drzava sad ulaze u njega, to je nepotrebno, trebali su u pravo vreme, sada je to za njega sve sitno.
lord_slawe_ wrote:Evo, recimo, meni su kosarkasi i kosarka uvek ispred Djokovica ili bilo kojeg sporta/individualnog sportiste i tako ce biti za vjek i vjekova.
I za mene je kosarka sport broj jedan, ali je nazalost u tolikim govnima da vise ne mozemo da je svrstamo u rame sa vaterpolom, odbojkom, tenisom.