Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby NadjaM » 07 Feb 2012, 15:32

Definitivno u Srbiji ima budala,za izvoz...
Ali koliko samo ima nekompetentnih ljudi koji rade neki posao.
Evo primera.
Stavila sam u spoiler,pa nek cita ko hoce.Upozoravam da moze biti uznemirujuce(mada je meni bilo smesno i cudno u isto vreme)
Izvor su e-novine.
Moderaciji:premestite ako hocete,nisam imala ideju gde da stavim :dunno:
(boldovala sam rec koja mi se ucinila zanimljivom :teacher: )

Spoiler: pokaži
Pun penis tenisa
Piše: Aleksina Đorđević

Kad je nešto najbolje na svetu, očekujem intervenciju genijalnosti, pa čak i kad je sport u pitanju. Ne očekujem da me dvesta sati zavlače dva gladijatora naoružana grančicama, od kojih će obojica da prežive i da se proslave i da odnesu kući trofeje i nezamislive gomile para

Molim da prvo pokušate da shvatite šta hoću da kažem, pa me posle opljujte. Gledala sam Novaka poslednja dva sata, pa pošto sam shvatila da gledam samo njega, počela sam da gledam tenis. Jeste bilo drži-prži do kraja. Jeste, Nole je ultimativni car svemira. Ali da Novak nije apsolutno morao da pobedi, da bi nacija dobila satisfakciju za sve drugo što kurcu ne valja, ne bih se onoliko štrecala. Jer, ako se ja dobro sećam nekih penzionisanih tenisera i teniserki, ne mogu da pristanem da mi se onaj meč servira kao vrhunski tenis.

Doduše, u nekom trenutku Nole se izvinio onom matorom teniseru što je predstavljao raritet turnira, što se više ne igra kao u njegovo vreme, ali nisam sigurna da pritom nije mislio da se sada igra mnogo žešće. Za mene, ona šestosatna igra živaca i kondicije nije bila ništa više nego najobičnija ziherica. Umaranje protivnika, čekanje na greške. Šta meni znači to što su majstori razmenili 31 udarac i što se voditelj siromah, iskidao od sekiracije što Nadal svaki uzvraća? Gde je hrabrost, gde je rizik? Istrčavanje na mrežu, drot šotovi, smrtonosni servisi? Genijalnost, virtuoznost, stil? Samo snaga i živci.

Španski bik protiv Srpskog hrta.

I moglo je govedo da trči još šest sati, sigurna sam, ali pas je pametniji i emotivno stabilniji. To li je igra? Vrhunski tenis? To je vrhunska motivacija da se sačuva pozicija, praćena vrhunskim parama. To je vrhunski ziher, tvrdo deljanje i rmbačina, tamo gde nedostaje genijalnost. Slobodno mi pretite lomačom, ne bi bilo prvi put. I molim vas, ne propustite da me prozovete za patriotizam i Kosovo i za to što volim Hrvate. A volim i Bosance. I Slovence. I Makedonce. I Eldare i Mudre i Ente. To je moj narod i moj patriotizam. Odrasla sam u jednoj mnogo većoj i pametnijoj zemlji nego što je ova, šta ću. Ostala mi megalomanska očekivanja i ocena kvaliteta još od Tita.

Mislim, kad je nešto najbolje na svetu, očekujem intervenciju genijalnosti, pa čak i kad je sport u pitanju. Ne očekujem da me dvesta sati zavlače dva gladijatora naoružana grančicama, od kojih će obojica da prežive i da se proslave i da odnesu kući trofeje i nezamislive gomile para. Nismo mi shvatili ono “hleba i igara” izgleda da smo baš mnogo oglupavili. Za gladnu raju vrhunski borci igraju na život i smrt, na krv i suze. Ali možda svetski tenis nije za gladnu raju, pa nam je najmilije što im se jedan naš inflitrirao a, nekako, ostao naš? Neću da čačkam psihologiju, samo sportski. Dakle, totalni respekt svim borcima, genijalcima i herojima, kao i ziherašima ali, deco, ono što su nam u Australiji predstavili kao vrhunski tenis - za mene je osrednji penis.

Udrite sad, ne branim se. Ne verujem u ziher.

http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-dogadjaj/58428-Pun-penis-tenisa.html
NadjaM

Postby alcesta » 07 Feb 2012, 15:36

Hvala što si me podsetila zašto ne čitam e-novine :D
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Starsica » 07 Feb 2012, 16:30

Ih. Citala sam i gore. Secam se, pre par meseci kad su bili organizovani studentski protesti zbog novca (naravno), bila u "opozicionoj" grupi mom savezu fakulteta i canovima tog saveza i parlamenta koji su svim silama branili ono sto misle da je legitimno. Njihovo pravo, naravno, kao sto je bilo i moje da budem clan plenuma i plenumske grupe. Problem je nastao kad su ljudi poceli da mesaju babe i zabe. Plenumska prica je bila sa dobrim ciljem, ali sa neadekvatnim ljudima (jbg, da su meni dali vlast.. :D ). Onog momenta kad su poceli da kace linkove sa e - novina, ja sam prestala da budem clan grupe. Prvo su poceli sa clancima koji se tice teme plenuma, da bi poceli sa Djokovicem. Pa koji ce mi, moje jaje levo koje nemam, Djokovic u grupi sa fakultetom, plenumom, novcem i pravima za koje sam mislila da se borim? Jos krenu da se raspravljaju oko Djokovica i, naravno, poreza. Ostavila sam jedan dug post gde pokusavam da objasnim sve ono sto je prezvakano 100000000 puta,, ali ne vredi. Kad sam to videla.. More, mrsupizdumaterinu.
Sto se mene tice, neka test ostane ovde. Nemamo temu "Kanta", pa je adekvatna i Svastara.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Starsica » 07 Feb 2012, 16:34

E da. Harperu, ako procitas ovu poruku, bezi dole na Umetnost i temu o fantastici, treba mi tvoj savet :D Isto vazi i za Alcestu i sve one koji citaju taj zanr :)
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby alcesta » 07 Feb 2012, 16:34

Kad se sinoć toliko pominjala utakmica Liverpula i Totenhema, evo najzanimljivijeg dela iste :D

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -30279948/
alcesta

Postby CherieBgd » 07 Feb 2012, 23:45

Mrzim zimu :mad2: jer ona prija samo Eskimu

CherieBgd

Postby Houdini » 08 Feb 2012, 00:15

CherieBgd wrote:Mrzim zimu :mad2:

Same here, ali nocas sam dok sam se vracao kuci imao happy childhood trip i ispred moje zgrade se onako sav tip top skockan bacio u sneg i napravio :navodno: andjela :biggrin: Sve u svemu u tih 15ak sekundi mi je bilo fenomenalno. mnogo dobar fles i sada malo lepse gledam na ovo vreme.

Toplo preporucujem, naravno u nocnim satima, jer videti nekog ko ima vise od 10ak godina kako se valja po snegu moze biti pogresno shvaceno :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Starsica » 08 Feb 2012, 00:26

Sta me briga. Ja sam to juce uradila u podne. U centru sela. Dok su se automobili borili sa snegom i celavim gumama.
Tako da, ja nemam te stidljive tripove :D
Starsica

Postby anantaram » 08 Feb 2012, 00:53

NadjaM wrote:Definitivno u Srbiji ima budala,za izvoz...
Spoiler: pokaži
Pun penis tenisa
Piše: Aleksina Đorđević

Kad je nešto najbolje na svetu, očekujem intervenciju genijalnosti, pa čak i kad je sport u pitanju. Ne očekujem da me dvesta sati zavlače dva gladijatora naoružana grančicama, od kojih će obojica da prežive i da se proslave i da odnesu kući trofeje i nezamislive gomile para

Molim da prvo pokušate da shvatite šta hoću da kažem, pa me posle opljujte. Gledala sam Novaka poslednja dva sata, pa pošto sam shvatila da gledam samo njega, počela sam da gledam tenis. Jeste bilo drži-prži do kraja. Jeste, Nole je ultimativni car svemira. Ali da Novak nije apsolutno morao da pobedi, da bi nacija dobila satisfakciju za sve drugo što kurcu ne valja, ne bih se onoliko štrecala. Jer, ako se ja dobro sećam nekih penzionisanih tenisera i teniserki, ne mogu da pristanem da mi se onaj meč servira kao vrhunski tenis.

Doduše, u nekom trenutku Nole se izvinio onom matorom teniseru što je predstavljao raritet turnira, što se više ne igra kao u njegovo vreme, ali nisam sigurna da pritom nije mislio da se sada igra mnogo žešće. Za mene, ona šestosatna igra živaca i kondicije nije bila ništa više nego najobičnija ziherica. Umaranje protivnika, čekanje na greške. Šta meni znači to što su majstori razmenili 31 udarac i što se voditelj siromah, iskidao od sekiracije što Nadal svaki uzvraća? Gde je hrabrost, gde je rizik? Istrčavanje na mrežu, drot šotovi, smrtonosni servisi? Genijalnost, virtuoznost, stil? Samo snaga i živci.

Španski bik protiv Srpskog hrta.

I moglo je govedo da trči još šest sati, sigurna sam, ali pas je pametniji i emotivno stabilniji. To li je igra? Vrhunski tenis? To je vrhunska motivacija da se sačuva pozicija, praćena vrhunskim parama. To je vrhunski ziher, tvrdo deljanje i rmbačina, tamo gde nedostaje genijalnost. Slobodno mi pretite lomačom, ne bi bilo prvi put. I molim vas, ne propustite da me prozovete za patriotizam i Kosovo i za to što volim Hrvate. A volim i Bosance. I Slovence. I Makedonce. I Eldare i Mudre i Ente. To je moj narod i moj patriotizam. Odrasla sam u jednoj mnogo većoj i pametnijoj zemlji nego što je ova, šta ću. Ostala mi megalomanska očekivanja i ocena kvaliteta još od Tita.

Mislim, kad je nešto najbolje na svetu, očekujem intervenciju genijalnosti, pa čak i kad je sport u pitanju. Ne očekujem da me dvesta sati zavlače dva gladijatora naoružana grančicama, od kojih će obojica da prežive i da se proslave i da odnesu kući trofeje i nezamislive gomile para. Nismo mi shvatili ono “hleba i igara” izgleda da smo baš mnogo oglupavili. Za gladnu raju vrhunski borci igraju na život i smrt, na krv i suze. Ali možda svetski tenis nije za gladnu raju, pa nam je najmilije što im se jedan naš inflitrirao a, nekako, ostao naš? Neću da čačkam psihologiju, samo sportski. Dakle, totalni respekt svim borcima, genijalcima i herojima, kao i ziherašima ali, deco, ono što su nam u Australiji predstavili kao vrhunski tenis - za mene je osrednji penis.

Udrite sad, ne branim se. Ne verujem u ziher.

http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-dogadjaj/58428-Pun-penis-tenisa.html

:tap: Ajde, bicu blagonaklon, pa cu da joj poverujem da zaista pati za S/V-om, a da nisu u pitanju standardni kneejerk refleksi e-novinara i svrabez koji ih hvata kada im Nole nabije "srpstvo" niz grlo. :biggrin: Ali onakvo omalovazanje jednog od najvecih slem finala ikada, uf, horor od teksta i stava.
anantaram

Postby Liv » 08 Feb 2012, 00:57

Hm. Ja kod "e-novine" stanem. Prosto mi je zivot lepsi bez potvrdjivanja crno na belo kako zajedljivih ljudi ima. Ustedim malo vremena bar na citanje "obzervacija" onih koji gule sinteticka sedista svojih fotelja.
Liv

Postby alcesta » 08 Feb 2012, 13:20

Houdini wrote:jer videti nekog ko ima vise od 10ak godina kako se valja po snegu moze biti pogresno shvaceno :biggrin:

http://www.vijesti.me/caffe/na-fruskoj- ... anak-59654
:laugh:
alcesta

Postby Houdini » 08 Feb 2012, 13:49

alcesta wrote:http://www.vijesti.me/caffe/na-fruskoj-gori-spasioci-vadili-parove-snijega-clanak-59654
:laugh:

Dobro mozda sam i ja nekad eskpeeskpeeskpe...rimentis'o.. pogresi covek :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby CherieBgd » 08 Feb 2012, 21:57

Joj smejem se vec pola sata... Mi mozda imamo budala za izvoz, ali ima i gorih od nas :lollol:

CherieBgd

Postby alcesta » 08 Feb 2012, 22:24

Ja sam mislila da niko nije gori od našeg gradonačelnika, ali ova me je ostavila bez teksta :krsti: :lol: :lol: :lol:
alcesta

Postby Altair » 08 Feb 2012, 22:36

za ovo sam cula danas, a sad sam se i usima uverila :laugh: apsolutni hit
sve je izgeda lakse , cak i postavljanje teorija o tome ko je zaluzio da padne jer nema dobrosusedske odnose, al najteze je ocistiti rivu :jebiga:
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

PreviousNext

Return to Teniski miks