Spasavanja žive glave, Zvezdina pobeda nad Liverpulom

Ajde što je Djordje Pantić spašavao Partizan, ili što je Liverpulu taj poraz bio bitan koliko i meni Kreangine vratolomije, bukvalno još jedna nebitna utakmica, još jedan dan u kancelariji, i da je bila važna dobili bi je 5:1, nego što bi Partizan i Zvezda, da deset godina igraju Lš, deset godina ispadali u grupi, uz po neko treće mesto i služili da PSŽ popravlja gol razliku, a novac za bogaćenje političara, lopova i mafijaša.
Isto važi za tonu sličnih klubova iz Rusije, Belgije, Danske, Švedske, Švajcarske, Belorusije, Grčke itd.
Sto godina igraju LŠ i sto godina im je najveći uspeh prolazak grupe.
Bukvalno mi se sere kad vidim u žrebu skapani Olimpijakos, i odmah znam da će biti rutinirani od prve dve ekipe i da će se do kraja natezati sa nekakvim Spartakom za treće mesto.
Pokazali su da ne zaslužuju privilegiju igranja sa jednim Realom, jer to ne znači nahvatati manjak motivacije ili nezainteresovanost za krljanje sa mučenicina za koje znaju da neće proći grupu, nego dugoročnu konkurentnost, strah tog Reala da ih ta ekipa može izbaciti u nekom četvrtfinalu.
Kreanga,
Samo više nemam želju za objašnjavanjem bilo čega čoveku koji nema pojma o sportu (što je manji problem) i čoveku koji nosi oglav (što je veći problem).