Cvele wrote:Što se CR tiče, da se razumemo, nikako nije GOAT pored Maradone i Zidana. Neko fino treće meste svakako, on ili Mesi, pa ko koga više voli. Ja bih ubacio CR da moram birati.
Šteta što su Zubu kasapili u Italiji.
Da li ste realni sa tim izrazom "pomoćno osoblje" za Modrića? Okej je ne misliti da je najbolji ex you, ali tačno se u tim izrazima vidi pristrasnost.
Aj Zidana, ali koliko si gledao Maradonu (klipovi na jutjubu se ne računaju) da bi mogao ovo da tvrdiš?
Ja o Maradoni ne mogu da pišem/pričam...jer kada je on još uvek bio aktivan, ja sam bio baš klinac...
E sad, posle njega, to jest od neke 94-95 pa nadalje, već mogu da sudim....naravno na osnovu mog poimanja fudbala.
Za mene su dvojac Mesi-Ronaldo, u tom periodu, jednostavno svet za sebe...s tim što je Mesi nešto bolji, jer ono što je on radio na vrhuncu je proizvod čistog talenta!
Npr. Kvarežma je bio daleko talentovaniji od Ronalda, ali je ovaj bolestan radnik...
Naravno, Zuba je rame uz rame sa ovom dvojicom...čak i veći talenat, ali povrede i neprofesionalan život su ga koštali mnogo!
Takođe, ako se gleda čist talenat za loptanje i ono što pojedinac može sa tim rekvizitom...Ronaldinjo je neprevaziđen!
Ti si eto pomenuo i Zidana...čista elegancija. Čovek koji je igrao sa minimalno fizčkog napora! Kada ti vidiš njegove poteze, sve je to tako jednostavo i čini ti se da bi i ti mogao...a onda baš shvatiš koliko je veliki igrač...
I da malo napravim digresiju...
Niko od tih fudblaera, nije tako dominantan kao što je MJ bio u košarci. Jer kod njega si imao bukvalno sve! I fizikalije i eleganciju i talenat...jednostavno se tu ne ostavlja nikakav prostor za polemiku da li je on G.O.A.T.
U fudbalu itekako ima oprečnih mišljenja...