Nadam se da necemo prisustvovati nekoj all star utakmici sutra.
Kao predigra naseg finala dobro da se pogleda onako opusteno ovaj mec.
Bar ce Filipinci biti zadovoljni ,ako nista drugo jer oni izgleda bas vole i obozavaju NBA.
Verujem da je ovo najgori Americki tim koji sam gledao ,po igri,nacinu ponasanja ubedljivo najgori.Ne ulazim u individualne kvalitete tih igraca,ali defanzivno kriminal ,toliko nepismenu ekipu odavno nisam gledao.(uz ogradu da oni mozda zaista tako igraju uvek).
Opet onaj tim iz 2019 je bio kvalitetniji,igrao neku odbranu,takmicarsku kosarku.Ovi defanzivno kao da nisu radili skauting uopste,bez strane pomoci ,bez pritiska na lopti,bez neke zelje ,inferiorni u skoku itd.
Sa druge strane nekako drago mi je da se pojavila Kanada,deluje mi da igraju dosta smisleniju kosarku,takmicarsku.I kod Kanadjana nedostaje mesa u reketu.
Voleo bih da osvoje medalju,mislim da ovaj Spanac nije los trener,ako uspe da napravi od njih tim,i ako uspe da unese elemente neke Evropske kosarke sasvim sigurno cemo dobiti novu kosarkasku velesilu.
Nadam se da nece uci u neku divlju kosarku,trci pucaj i da ce pobediti Amere.
Sto se tice Amera i OI ,mislim da nista ne dobijaju ako pozovu ove matorce od 35+ (mozda jedino Karija).
Pre svega moraju da pronadju kvalitetne centre.A.Dejvis,Buker,Tejtum,Braun ,Adebajo uz Edvardsa bi po meni trebali da budu nosioci njihovi u narednom OI ciklusu.