octopus wrote:Je li možda neko od forumaša bio na državnom pub quiz takmičenju u KG pre jedno mesečak dana?
Bila i moja ekipa, nismo bili loši. Samo skandalozna organizacija. Ekipe pregledaju jedna drugoj. Posle čuh da su neki jedni drugima reciprocno dodavali bodove.
Bilo dvosmislenih pitanja, pa priznavali sve, katastrofa. Kviz master nadrndan, sujetan… Jedna ekipa, na silu tražila da im se prizna netačan odgovor i priznali im. Na kraju zbog toga i pobedili..
Sve u svemu, verovatno nikad više neću ucestvovati van lokalnog nivoa.
Играо сам ја са својом екипом из Бајине Баште. Ми смо били други али ту је фора што су освајачи (онај Карлос из Мексика и та екипа) били за пола бода испред нас а признали су им оно фамозно питање за Хакслија а ваљда није требало. Ми се нисмо жалили око тога иако је овај наш капитен хтео али сам га некако умирио јер оно кога боли курац, квиз ко квиз.

А и друго место је супер.
Није било толико лоше али ето не волим и ја када једни другима прегледамо јер могу да настану малверзације (мада да, неки паб квизови то практикују), а фалио је још један ТВ за нас у оном доњем делу паба јер смо морали често да чкиљимо поготово кад је нека слика

И да неке екипе су се сељакале и насртале на водитеља, мислим друже ало понашај се мало. Чак је човек припретио да ће да оде хахаха
Морам да похвалим ди џеја и журку након квиза, разбио је, а и ми смо се провели топ топ топ. Пред крај квиза сам већ био на ко зна којем пиву па сам музику као последњу игру (ако се добро сећам била је последња) одрадио у јаком гасу и једва чекао да крене журка.
Да похвалим и Крагујевац за ноћни провод у који смо отишли после, и ту је било страва. Поменули су нам и неки локалци један озлоглашени клуб где одлазе само наркомани и кураве, ја хтео онако одваљен да одем али друштво је ипак било довољно трезно да ударе вето.
Да, на музици сам крв пропишао да се сетим назива оне Тарканове песме Шимарик јер сам мислио да мора оригиналан турски назив а не енглески Кис Кис а могла су оба. Иначе јебе кеву песма, није луда ЈК што је украла мелодију.