veljkos161 wrote:Fudbaloman wrote:Koja je poenta ove Lupulesku? Ne stvarno, ozbiljno pitam? Ne dobijes ni Kinu, ni Hong Kong ni Tajpej ni ne znam ko ga sve jos od velesila u tom stonom tenisu, i ti ne mozes ne da prodjes bar jedno kolo, to da ne pricam da slucajno neko ocekuje, nego ne mozes ni set da uzmes? Sta je poenta takvog ucesca na OI? Koji je to onda rang sporta u kojem si? Tuga i jad.
Jbg,uvek ima odredjen broj takozvanih turista,koji su tu cisto radi samog ucesca.
U principu,mi pratimo i broj sportista ali bolje vise jakih kandidata nego pukih ucesnika,da se kaze da nas ima 100 plus.
Ne, naprotiv, ja jesam i za turiste, za veci broj delegacije pa samim tim i turista. Turisti su neizbezni, mora ih biti. Ja konkretno pitam za pojedine turiste koji nisu ni turisti, ovo se cak ni turizmom ne moze nazvati. Koja je poenta da se bavis sportom u kojem ne mozes Portorikanki (toj tradicionalnoj stonoteniskoj velesili iz koje dolaze na desetine epskih takmicara kroz istoriju) uzeti ni set? Gde si se pojavila i odigrala kao neki rekreativac. Pa po cemu se onda ti nazivas profesionalnim sportistom i sta je poenta tvog bavljenja stonim tenisom kada si tolika amaterka u sustini?

Ej, dosla si na OI, da ne mozes malo da se potuces, pa koji set, pa neka neizvesnost, pa da vidis neku igru, nesto, pa izgubis i opet ok, nesto si probala, pojavila si se, nekako izgledala. Ovo je bukvalno mogao da ode bilo koji rekreativac koji uzme reket da malo prebaci preko stocica, nikakve razlike ne bi bilo. Jos ono proseravanje, dolazi iz cuvene stonoteniske porodice

Sta bi bilo da ne dolazi tek