Board index Paris 2024

Sportisti Srbije na OI - Pariz 2024

Re: Sportisti Srbije na OI - Pariz 2024

Postby Fudbaloman » 27 Jul 2024, 21:03

Koja je poenta ove Lupulesku? Ne stvarno, ozbiljno pitam? Ne dobijes ni Kinu, ni Hong Kong ni Tajpej ni ne znam ko ga sve jos od velesila u tom stonom tenisu, i ti ne mozes ne da prodjes bar jedno kolo, to da ne pricam da slucajno neko ocekuje, nego ne mozes ni set da uzmes? Sta je poenta takvog ucesca na OI? Koji je to onda rang sporta u kojem si? Tuga i jad.
Fudbaloman

Postby veljkos161 » 27 Jul 2024, 21:05

Fudbaloman wrote:Koja je poenta ove Lupulesku? Ne stvarno, ozbiljno pitam? Ne dobijes ni Kinu, ni Hong Kong ni Tajpej ni ne znam ko ga sve jos od velesila u tom stonom tenisu, i ti ne mozes ne da prodjes bar jedno kolo, to da ne pricam da slucajno neko ocekuje, nego ne mozes ni set da uzmes? Sta je poenta takvog ucesca na OI? Koji je to onda rang sporta u kojem si? Tuga i jad.

Jbg,uvek ima odredjen broj takozvanih turista,koji su tu cisto radi samog ucesca.
U principu,mi pratimo i broj sportista ali bolje vise jakih kandidata nego pukih ucesnika,da se kaze da nas ima 100 plus.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Hajzenberg » 27 Jul 2024, 21:09

Važno je učestvovati. Kaže stara dobra de Kuberteneova.
Hajzenberg

Postby Fudbaloman » 27 Jul 2024, 21:09

veljkos161 wrote:
Fudbaloman wrote:Koja je poenta ove Lupulesku? Ne stvarno, ozbiljno pitam? Ne dobijes ni Kinu, ni Hong Kong ni Tajpej ni ne znam ko ga sve jos od velesila u tom stonom tenisu, i ti ne mozes ne da prodjes bar jedno kolo, to da ne pricam da slucajno neko ocekuje, nego ne mozes ni set da uzmes? Sta je poenta takvog ucesca na OI? Koji je to onda rang sporta u kojem si? Tuga i jad.

Jbg,uvek ima odredjen broj takozvanih turista,koji su tu cisto radi samog ucesca.
U principu,mi pratimo i broj sportista ali bolje vise jakih kandidata nego pukih ucesnika,da se kaze da nas ima 100 plus.

Ne, naprotiv, ja jesam i za turiste, za veci broj delegacije pa samim tim i turista. Turisti su neizbezni, mora ih biti. Ja konkretno pitam za pojedine turiste koji nisu ni turisti, ovo se cak ni turizmom ne moze nazvati. Koja je poenta da se bavis sportom u kojem ne mozes Portorikanki (toj tradicionalnoj stonoteniskoj velesili iz koje dolaze na desetine epskih takmicara kroz istoriju) uzeti ni set? Gde si se pojavila i odigrala kao neki rekreativac. Pa po cemu se onda ti nazivas profesionalnim sportistom i sta je poenta tvog bavljenja stonim tenisom kada si tolika amaterka u sustini? :puke: Ej, dosla si na OI, da ne mozes malo da se potuces, pa koji set, pa neka neizvesnost, pa da vidis neku igru, nesto, pa izgubis i opet ok, nesto si probala, pojavila si se, nekako izgledala. Ovo je bukvalno mogao da ode bilo koji rekreativac koji uzme reket da malo prebaci preko stocica, nikakve razlike ne bi bilo. Jos ono proseravanje, dolazi iz cuvene stonoteniske porodice :puke: Sta bi bilo da ne dolazi tek :stani: :laugh:
Fudbaloman

Postby Dovla933 » 27 Jul 2024, 21:13

Kakve veze ima sto je Portorikanka? Bukvalno najgluplji argument na svetu, devojka 11 na svetskoj rang listi.
To je kao da kazes gle ga Medjedovic gubi od Kasera Ruda, Norveski teniska skola poznata?!? Sigurno ima mnogo boljih primera al eto
Ne razumem potrebu da se proziva neko od koga je uspeh i sam plasman na olimpijadu..
Dovla933

Postby Fudbaloman » 27 Jul 2024, 21:16

Dovla933 wrote:Kakve veze ima sto je Portorikanka? Bukvalno najgluplji argument na svetu, devojka 11 na svetskoj rang listi.
To je kao da kazes gle ga Medjedovic gubi od Kasera Ruda, Norveski teniska skola poznata?!? Sigurno ima mnogo boljih primera al eto
Ne razumem potrebu da se proziva neko od koga je uspeh i sam plasman na olimpijadu..

Nisam do malopre znao da je bas toliko rangirana, moram da priznam :biggrin: Nikako mi ne ide Portoriko i stoni tenis, otislo sve gde ne treba :lollol: Niko nije od nje ni ocekivao da prodje bilo koga, ali je ocekivao kad se vec plasirala da se pojavi. Ovo kako je igrala, mogao je da odigra rekreativac bilo koji, izgubila bi i od 111.-te ovako.
Fudbaloman

Postby Foteljas » 27 Jul 2024, 21:17

Hocemo sto vise spotista u sto vise sportova, a onda se kuka sto idu na igre i tu ne urade nista protiv daleko boljih od sebe... :roll:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby octopus » 27 Jul 2024, 21:19

I to. I što se od srednjaka očekuju medalje, pa haos što ih nema. :biggrin:

Sara Ćirković, Milica Nikolić i streljaštvo su ti srednjaci. Ni loši, a ni ozbiljni kandidati za medalju.
octopus

Postby Fudbaloman » 27 Jul 2024, 21:20

Foteljas wrote:Hocemo sto vise spotista u sto vise sportova, a onda se kuka sto idu na igre i tu ne urade nista protiv daleko boljih od sebe... :roll:

Hocemo sto vise sportista u novim sportovima pre svega, pa tu zaista za pocetak znamo da ne mogu da urade nista kada po 30 godina niko nije ni uspevao da dodje :roll: A niko ne kuka sto ne moze da prodje daleko bolju od sebe, nego sto je odustala od igre i pre nego je dosla. Kad si vec dosla, pokazi energiju, pokazi zar, pokazi da si se spremala, pa izgubi, a ne izgubi tako sto se nisi ni videla, tuzno je to bavljenje profi sportom u kojem izgledas kao rekreativac pre svega.
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 27 Jul 2024, 21:22

octopus wrote:I to. I što se od srednjaka očekuju medalje, pa haos što ih nema. :biggrin:

Sara Ćirković, Milica Nikolić i streljaštvo su ti srednjaci. Ni loši, a ni ozbiljni kandidati za medalju.

Zorana Arunovic i Damir Mikec nisu pre pocetka bili ozbiljni kandidati za medalju? Zanimljivo :nisamja:
Fudbaloman

Postby octopus » 27 Jul 2024, 21:24

U miksu da, pojedinačno ne. Ko od strelaca ocekuje realnu medalju, taj nema veze sa realnošću.

Ja prvi retko komentarišem pojedince kad pricam o šansama za medaljama. Najčešće uzimam sportove ili grupe sportova.
octopus

Postby Fudbaloman » 27 Jul 2024, 21:26

octopus wrote:U miksu da, pojedinačno ne. Ko od strelaca ocekuje realnu medalju, taj nema veze sa realnošću.

Ja prvi retko komentarišem pojedince kad pricam o šansama za medalju. Najčešće uzimam sportove ili grupe sportova.

Zorana Arunovic koja je zvanicno prva na svetu na rang listi u disciplini vazdusni pistolj je srednjak i nije bila favorit za medalju?! Druga je prica njen licni problem, mentalna nestabilnost i baksuzluk.
Fudbaloman

Postby Hajzenberg » 27 Jul 2024, 21:28

Meni su nešto jako sumnjive ili jako ''smrde'' ove igre što se nas tiče. Tri puta sam počinjao i na kraju nisam ni pro forme ispunio onaj radni nalog tj. prognozu medalja za Srbiju. Sve počnem i jednostavno ne mogu a ne znam zašto :beyond: jednostavno nemam neke ni pozitivne ni negativne vibracije i jednostavno sam ostao bez prognoze :biggrin:
Hajzenberg

Postby octopus » 27 Jul 2024, 21:31

Kakve to veze ima što je prva na rang listi, kad pričamo o random sportu? Jedna devetka i padas par mesta na konkretnom takmičenju. Ona možda ima malo veće šanse od ostalih pojedinačno kao prva na listi (ako je i to tačno), ali u konacnici ona naspram ostalih je 5%:95% kad pričamo o sansama za medaljama.
octopus

Postby Puta Tapar » 27 Jul 2024, 21:35

Juče je neko pričao na tviter spejsu, nama generalno ne leže Igre u Evropi, ne znam što al izgleda tako.
Puta Tapar

PreviousNext

Return to Paris 2024