Ма да, у Београду има пун клинац тих квизова и на милион тема. Сваки дан можеш да играш нешто. Док сам живео тамо годинама сам ишао на разноразна, и на сваком је било супер на свој начин. Што се тиче пића, не могу да замислим да одем на квиз а да не попијем бар неколико пива
Довла, ако се не варам ти организујеш онај квиз где буде Мућкалица? Долазио сам често и ту и увек нам је било занимљиво. Она игра " Тога се нико није сетио " ми је једна од бољих. Видећу да банем опет ако будем морао до престонице.
Углавном сам играо пре свега фудбалске и опште квизове, остало слабије.
На Инквизитор смо исто долазили, последње што сам играо је онај Премијер лига квиз (лигашки облик квиза) са том екипом за фудбал али сам стигао да са њима одиграм први део, после више нисам био у БГ а ови га одужили на неколико месеци. На крају су узели мање више лагано, додуше бруталну екипу смо имали за фудбал, на више паб квизова смо освајали лиге.
Овде код нас у Башти имамо један градски квиз па сад на то идем, шта ћеш, мали град, не нуди много. Ја размишљам да направим фудбалски квиз из форе, али не знам колико би се људи одазвало.