Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Duh sa sekirom » 26 Dec 2024, 03:10

Ako uopste budu imali sa kime da trče pošto su trenutno i JK i Gus povredjeni
Očekuje se da će se oporaviti do PO-a ali pitanje u kakvom stanju će biti pogotovo JK koji je hodajuća povreda.
Uz to Rejvensi odlično brane trčanje a Herbert nema hvatacki korpus sa kojim može da ih dobije kroz vazduh.
Duh sa sekirom

Postby Felipao » 26 Dec 2024, 10:13

Texansi sinoc pretuzni. Ajde da razumem napad, jaka odbrana Baltimora, ostao si bez Dela... Ali odbrana ? Na sta je ono licilo, totalno su se raspali.
AFC seed1 KC, seed2 Billsi, seed3 Baltimor, seed4 Texans,seed5 Pitsburg, seed6 bi morao da uzme LAC. Jedino bi kod seed7 moglo da se desi iznenadjenje ako Broncosi obe izgube, sto nije iznenadjenje protiv Bengalsa ali KC ce u zadnjem kolu izaci sa rezervistima verovatno.

U NFC se vec ne zna nista. Ni ko ce biti seed1, seed2 su izvesno Eaglesi, seed3 i seed4 se ne zna. Seed5,6 i 7 se ne zna raspored ali je izvesno da su to WAS i 2 ekipe iz severa. Za 3 i 4 se bore Ramsi, Sijetl, Atlanta,Tampa.
Felipao

Postby Pit Bull » 29 Dec 2024, 00:13

Sinsinatiju se desila najgora moguca stvar na svijetu. Slicno kao i Cikagu lani.

Dobili su u finisu sezone brdo nebitnih utakmica kada je brod otplovio i imace izgovor da zadrze Tejlora jer je "dobro finisirao sezonu".

Umjesto da mu daju nogobulj i nadju trenera koji ce iskoristiti potencijal koji imaju.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Dimitrije » 29 Dec 2024, 07:36

Mislim da ću nešto sitno staviti na Sinsi do kraja :roll:
Dimitrije

Postby Nikola » 29 Dec 2024, 21:23

Ja navijam da prodju :okk:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Zlaja » 29 Dec 2024, 21:35

Fila krenula po rekord Barklija
Zlaja

Postby Pit Bull » 29 Dec 2024, 22:30

Kakav fail Koltsa. :blue: :blue: :blue:

Dosta se pise po netu da Cifsi treba da puste Denver da bi izbjegli eventualno Sinsinati u plej-ofu.

Za mene je to glupost. Ja bi Bengalse na njihovom mjestu servirao Bafalu ako je ikako moguce jer na jedno vece ih Bengalsi mogu dobiti, a mislim da je Bafalo puno opasniji protivnik od Bengalsa za Cifse.
Pit Bull

Postby Felipao » 30 Dec 2024, 00:04

Cifsi ce odmarati startere svakako. Broncosi moraju to da dobiju, iako bih takodje pre voleo Bengalse. Glupi Coltsi izgube od Dzajantsa koji nisam siguran ni da su zeleli da pobede ovo. Dal su odbranili neki drajv, katastrofa.
Felipao

Postby Nikola » 30 Dec 2024, 05:43

Ostadose, po svemu sudeci, Falconsi ovih nekoliko metara promasenog FG-a daleko od playoffa.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Pit Bull » 30 Dec 2024, 10:07

Za poraz Falkonsa je kriv Moris koji nije koristio TO u tom zadnjem drajvu i to im je odnijelo plej ili dva gdje bi sigurno priblizili kikera bar jos 2-3 jarda sto bi bilo dovoljno da se to pogodi.

Iako su dobili Tampu oba puta u sezoni i vjerovatno zasluzili zbog toga da uzmu diviziju, draze mi je sto ce Tampa u plej-of ako se ne strmopizde protiv Nju Orleansa. Pokazali su i prosle godine da nisu naivni u plej-ofu, a imali su i ove godine onu veliku pobjedu protiv Detroita. Za Atlantu sam siguran da bi ih Minesota/Detroit nabili u plej-ofu, a Tampa mi je vec ekipa koja je sa Pekarom sposobna svakog da uzme na dobro vece, plus domaci teren.

Vidjecemo veceras da li Detroit odmara startere. Ja bi to uradio na njihovom mjestu jer im pobjeda ili poraz ne prave nikakvu razliku protiv Najnersa. Kako god se odigra veceras, pobjeda u zadnjem kolu im donosi diviziju, a poraz 5. mjesto.

I ne bi me sokiralo uopste da Tampa dobije Detroit ili Minesotu u PO. Iz ovih rezultata juce su u NFC-u po meni najvise profitirali Remsi. Nema dileme da su im Komandersi 10 puta laksi rival u plej-ofu nego Pekersi. A i Komandersima je bolje na Remse nego na Iglse, tako da ocekujem da zapnu i u Dalasu sljedece sedmice.

Sto se Pekersa tice, mislim da ce oni izbaciti Filadelfiju u plej-ofu, ali otom potom.

U AFC-u se za sedmo mjesto pita Denver. Oni pobjedom potvrdjuju to, mada opet ja bi na mjestu Kanzasa zapeo da pobijedim taj mec. Kanzasu je najveci protivnik na putu do finala Bafalo. I zasto ne zakomplikovati Bilsima zivot? Potencijal duel Bafalo-Denver je 20 razlike za Bafalo.

A nisam siguran da bi Bafalo tako lako dobio Majami ili Sinsinati. To su ekipe koje ih mogu skinuti na lose vece i otvoriti Cifsima autoput. Tako da ovaj narativ u USA koji se pravi kako imaju sansu Cifsi da okoncaju Bengalsima sezonu je idiotski. Pa bolje da igraju protiv Sinsinatija u polufinalu, a da im ovi skinu Bafalo prije toga nego da igraju protiv Bafala u finalu AFC-a.
Pit Bull

Postby mmarko28 » 30 Dec 2024, 16:34

Pit Bull wrote:Za poraz Falkonsa je kriv Moris koji nije koristio TO u tom zadnjem drajvu i to im je odnijelo plej ili dva gdje bi sigurno priblizili kikera bar jos 2-3 jarda sto bi bilo dovoljno da se to pogodi.

Iako su dobili Tampu oba puta u sezoni i vjerovatno zasluzili zbog toga da uzmu diviziju, draze mi je sto ce Tampa u plej-of ako se ne strmopizde protiv Nju Orleansa. Pokazali su i prosle godine da nisu naivni u plej-ofu, a imali su i ove godine onu veliku pobjedu protiv Detroita. Za Atlantu sam siguran da bi ih Minesota/Detroit nabili u plej-ofu, a Tampa mi je vec ekipa koja je sa Pekarom sposobna svakog da uzme na dobro vece, plus domaci teren.

Vidjecemo veceras da li Detroit odmara startere. Ja bi to uradio na njihovom mjestu jer im pobjeda ili poraz ne prave nikakvu razliku protiv Najnersa. Kako god se odigra veceras, pobjeda u zadnjem kolu im donosi diviziju, a poraz 5. mjesto.

I ne bi me sokiralo uopste da Tampa dobije Detroit ili Minesotu u PO. Iz ovih rezultata juce su u NFC-u po meni najvise profitirali Remsi. Nema dileme da su im Komandersi 10 puta laksi rival u plej-ofu nego Pekersi. A i Komandersima je bolje na Remse nego na Iglse, tako da ocekujem da zapnu i u Dalasu sljedece sedmice.

Sto se Pekersa tice, mislim da ce oni izbaciti Filadelfiju u plej-ofu, ali otom potom.

U AFC-u se za sedmo mjesto pita Denver. Oni pobjedom potvrdjuju to, mada opet ja bi na mjestu Kanzasa zapeo da pobijedim taj mec. Kanzasu je najveci protivnik na putu do finala Bafalo. I zasto ne zakomplikovati Bilsima zivot? Potencijal duel Bafalo-Denver je 20 razlike za Bafalo.

A nisam siguran da bi Bafalo tako lako dobio Majami ili Sinsinati. To su ekipe koje ih mogu skinuti na lose vece i otvoriti Cifsima autoput. Tako da ovaj narativ u USA koji se pravi kako imaju sansu Cifsi da okoncaju Bengalsima sezonu je idiotski. Pa bolje da igraju protiv Sinsinatija u polufinalu, a da im ovi skinu Bafalo prije toga nego da igraju protiv Bafala u finalu AFC-a.

Mislim da Billsima ne leže timovi koji imaju mogućnost da im naprave problem trčanjem. Bengalsi nisu takav tim, oni im ne mogu ništa trčanjem. Jedan su od najgorih napada trčanjem u ligi. Plus, odbrana Bengalsa je raspad, nisam siguran da bi bili u stanju da zaustave jedan jedini drajv Allena. Sve što treba reći o odbrani Bengalsa je da Burrow igra jednu od najboljih sezona koju je jedan QB odigrao u poslednjih 6-7 godina (290 jardi po meču, 42TD, 8 INT, skoro 70% kompletiranih pasova sa 7.7 YPA), a Bengalsi su na 8-8. Čovek igra pefektno, a odbrana nije u stanju da odbrani ništa.
mmarko28

Postby Pit Bull » 30 Dec 2024, 18:49

Dobro, ali i takvi Sinsinati i Majami su ozbiljniji protivnik od Denvera i imaju vecu sansu da na jedno vece dobiju Bafalo.
Pit Bull

Postby Duh sa sekirom » 30 Dec 2024, 19:06

Ne može ni Miami ništa u januaru na Higmark-u, prošli bi kao bambi na ledu, apsolutno nemaju nikakve šanse
Cinci je već ekipa za izbegavanje, donekle su utegli odbranu, tačnije sad je samo manje loša što je dovoljno da brutalan napad donese pobedu.Niko ne bi bio favorit protiv njih u PO-u i ako nekim čudom udju za mene ne bi bilo iznenadjenje da odu do samog kraja
Duh sa sekirom

Postby Pit Bull » 30 Dec 2024, 20:48

Naravno da niko ne bi bio favorit.

Ali Sinsinatiju Burrow daje bar 30-35%% sansi protiv Bafala.

Majami ima nekih 15-20%.

Denver ima nula.
Pit Bull

Postby Duh sa sekirom » 30 Dec 2024, 21:09

Mislio sam da protiv Bengalsa niko ne bi bio favorit , barem ne veliki..
Ja sigurno ne bih stavio ni dinar protiv njih u PO-a s kime god da igraju.
Ove sezone od Baltimora 2x i protiv Civsa izgubili su po poen-dva razlike.
Ali šanse da udju u PO su bas minimalne.Vidim kladionice daju +9,5 na Civse u nedelju , znači definitivno će sa rezervistima
Duh sa sekirom

PreviousNext

Return to Američki fudbal