Pit Bull wrote:Za poraz Falkonsa je kriv Moris koji nije koristio TO u tom zadnjem drajvu i to im je odnijelo plej ili dva gdje bi sigurno priblizili kikera bar jos 2-3 jarda sto bi bilo dovoljno da se to pogodi.
Iako su dobili Tampu oba puta u sezoni i vjerovatno zasluzili zbog toga da uzmu diviziju, draze mi je sto ce Tampa u plej-of ako se ne strmopizde protiv Nju Orleansa. Pokazali su i prosle godine da nisu naivni u plej-ofu, a imali su i ove godine onu veliku pobjedu protiv Detroita. Za Atlantu sam siguran da bi ih Minesota/Detroit nabili u plej-ofu, a Tampa mi je vec ekipa koja je sa Pekarom sposobna svakog da uzme na dobro vece, plus domaci teren.
Vidjecemo veceras da li Detroit odmara startere. Ja bi to uradio na njihovom mjestu jer im pobjeda ili poraz ne prave nikakvu razliku protiv Najnersa. Kako god se odigra veceras, pobjeda u zadnjem kolu im donosi diviziju, a poraz 5. mjesto.
I ne bi me sokiralo uopste da Tampa dobije Detroit ili Minesotu u PO. Iz ovih rezultata juce su u NFC-u po meni najvise profitirali Remsi. Nema dileme da su im Komandersi 10 puta laksi rival u plej-ofu nego Pekersi. A i Komandersima je bolje na Remse nego na Iglse, tako da ocekujem da zapnu i u Dalasu sljedece sedmice.
Sto se Pekersa tice, mislim da ce oni izbaciti Filadelfiju u plej-ofu, ali otom potom.
U AFC-u se za sedmo mjesto pita Denver. Oni pobjedom potvrdjuju to, mada opet ja bi na mjestu Kanzasa zapeo da pobijedim taj mec. Kanzasu je najveci protivnik na putu do finala Bafalo. I zasto ne zakomplikovati Bilsima zivot? Potencijal duel Bafalo-Denver je 20 razlike za Bafalo.
A nisam siguran da bi Bafalo tako lako dobio Majami ili Sinsinati. To su ekipe koje ih mogu skinuti na lose vece i otvoriti Cifsima autoput. Tako da ovaj narativ u USA koji se pravi kako imaju sansu Cifsi da okoncaju Bengalsima sezonu je idiotski. Pa bolje da igraju protiv Sinsinatija u polufinalu, a da im ovi skinu Bafalo prije toga nego da igraju protiv Bafala u finalu AFC-a.
Mislim da Billsima ne leže timovi koji imaju mogućnost da im naprave problem trčanjem. Bengalsi nisu takav tim, oni im ne mogu ništa trčanjem. Jedan su od najgorih napada trčanjem u ligi. Plus, odbrana Bengalsa je raspad, nisam siguran da bi bili u stanju da zaustave jedan jedini drajv Allena. Sve što treba reći o odbrani Bengalsa je da Burrow igra jednu od najboljih sezona koju je jedan QB odigrao u poslednjih 6-7 godina (290 jardi po meču, 42TD, 8 INT, skoro 70% kompletiranih pasova sa 7.7 YPA), a Bengalsi su na 8-8. Čovek igra pefektno, a odbrana nije u stanju da odbrani ništa.